Overclock.net › Forums › Components › Power Supplies › Something wrong???
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Something wrong???

post #1 of 3
Thread Starter 
I just switched out MB from my old Asus and I noticed that my PSU seems to have the same reading. With my Asus the Asus Probe monitoring app. said that my PSU 3.3v was really low, like 2.8-3.0. When I hook up a multi meter to any of the orange wire of the PSU the reading is 3.3v. Now with this Abit MB the monitor is telling me the same thing as the Asus but the MM still says alls' well.
I was just wondering if anyone may have some speculation on why this may be happening? Thank you for the help guys later.
BloodRed i7
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 930 Foxconn Bloodrage ATI HD5870 6GB OCZ i7 Certified 1600mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Seagate 7200.12 1TBx2 Lite-on 20x DVD burner Windows 7 Ult x64 Samsung 2494HM 
PowerCaseMouseMouse Pad
Zalman 850w ZM850-HP CM Stacker 830 G500 Razor XactMat X 
  hide details  
Reply
BloodRed i7
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 930 Foxconn Bloodrage ATI HD5870 6GB OCZ i7 Certified 1600mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Seagate 7200.12 1TBx2 Lite-on 20x DVD burner Windows 7 Ult x64 Samsung 2494HM 
PowerCaseMouseMouse Pad
Zalman 850w ZM850-HP CM Stacker 830 G500 Razor XactMat X 
  hide details  
Reply
post #2 of 3
Don't worry about it. If the multimeter says it's okay it's okay. The sensors are just off a bit
It goes to eleven
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6300 DS3 EVGA 8600GTS 2GB XMS2 DDR2-800 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
1.294 TB Arch Linux/XP Samsung 226bw Eclipse II 
PowerCaseMouse
Corsair 520HX Lian-Li v1000B Plus G7 
  hide details  
Reply
It goes to eleven
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6300 DS3 EVGA 8600GTS 2GB XMS2 DDR2-800 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
1.294 TB Arch Linux/XP Samsung 226bw Eclipse II 
PowerCaseMouse
Corsair 520HX Lian-Li v1000B Plus G7 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Thread Starter 
See I was thinking that too but when both board monitor apps read the same I started scratching my head lol. I guess I will just forget about it then huh... I am OCed to 3.8 from 2.8 so I am happy with this MB so far.
BloodRed i7
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 930 Foxconn Bloodrage ATI HD5870 6GB OCZ i7 Certified 1600mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Seagate 7200.12 1TBx2 Lite-on 20x DVD burner Windows 7 Ult x64 Samsung 2494HM 
PowerCaseMouseMouse Pad
Zalman 850w ZM850-HP CM Stacker 830 G500 Razor XactMat X 
  hide details  
Reply
BloodRed i7
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 930 Foxconn Bloodrage ATI HD5870 6GB OCZ i7 Certified 1600mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Seagate 7200.12 1TBx2 Lite-on 20x DVD burner Windows 7 Ult x64 Samsung 2494HM 
PowerCaseMouseMouse Pad
Zalman 850w ZM850-HP CM Stacker 830 G500 Razor XactMat X 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Power Supplies
Overclock.net › Forums › Components › Power Supplies › Something wrong???