Overclock.net › Forums › AMD › AMD CPUs › AMD FX-4100 OVERCLOCK NO BOOT
New Posts  All Forums:Forum Nav:

AMD FX-4100 OVERCLOCK NO BOOT - Page 3

post #21 of 35
Okay, Pull out all the RAM, and leave 1 in, if it still doesn't boot, remove that stick and put in another. becareful about ESD though.
The Ancient
(14 items)
 
FZ-G1
(8 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom X6 1055T 3.9GHz NB 3.0GHz ASUS Crosshair V  GTX 770 8GB G.Skill TridentX 1652MHz CL7-7-8-20-22 1T 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
OCZ 60GB Vertex 2E - 3x HDD's Samsung Blu-Ray Drive Custom W/C Loop Windows 7 64bit 
PowerCase
Superflower Leadex 650W Coolermaster Storm Scout Mod 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Core i5-3437U Intel HD4000 8GB 256GB SSD 
OSMonitorKeyboardCase
Windows 8 Pro 10.1 WUXGA Touchscreen Worlds Durable Tablet 
  hide details  
Reply
The Ancient
(14 items)
 
FZ-G1
(8 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom X6 1055T 3.9GHz NB 3.0GHz ASUS Crosshair V  GTX 770 8GB G.Skill TridentX 1652MHz CL7-7-8-20-22 1T 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
OCZ 60GB Vertex 2E - 3x HDD's Samsung Blu-Ray Drive Custom W/C Loop Windows 7 64bit 
PowerCase
Superflower Leadex 650W Coolermaster Storm Scout Mod 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Core i5-3437U Intel HD4000 8GB 256GB SSD 
OSMonitorKeyboardCase
Windows 8 Pro 10.1 WUXGA Touchscreen Worlds Durable Tablet 
  hide details  
Reply
post #22 of 35
Thread Starter 
no I turned it on again and it displays these digits on lower left corner of the monitor (0033) on a black screen
post #23 of 35
Quote:
Originally Posted by MANOLO762 View Post

no I turned it on again and it displays these digits on lower left corner of the monitor (0033) on a black screen

Check out the instruction booklet for this error code, but still check each RAM stick like I said though.
The Ancient
(14 items)
 
FZ-G1
(8 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom X6 1055T 3.9GHz NB 3.0GHz ASUS Crosshair V  GTX 770 8GB G.Skill TridentX 1652MHz CL7-7-8-20-22 1T 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
OCZ 60GB Vertex 2E - 3x HDD's Samsung Blu-Ray Drive Custom W/C Loop Windows 7 64bit 
PowerCase
Superflower Leadex 650W Coolermaster Storm Scout Mod 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Core i5-3437U Intel HD4000 8GB 256GB SSD 
OSMonitorKeyboardCase
Windows 8 Pro 10.1 WUXGA Touchscreen Worlds Durable Tablet 
  hide details  
Reply
The Ancient
(14 items)
 
FZ-G1
(8 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom X6 1055T 3.9GHz NB 3.0GHz ASUS Crosshair V  GTX 770 8GB G.Skill TridentX 1652MHz CL7-7-8-20-22 1T 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
OCZ 60GB Vertex 2E - 3x HDD's Samsung Blu-Ray Drive Custom W/C Loop Windows 7 64bit 
PowerCase
Superflower Leadex 650W Coolermaster Storm Scout Mod 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Core i5-3437U Intel HD4000 8GB 256GB SSD 
OSMonitorKeyboardCase
Windows 8 Pro 10.1 WUXGA Touchscreen Worlds Durable Tablet 
  hide details  
Reply
post #24 of 35
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Atomfix View Post

Check out the instruction booklet for this error code, but still check each RAM stick like I said though.

OK! I removed the las 3 modules and left only the closest to the cpu installed, it boot and asked me to choose from starting using default settings which I chose and it then did nothing, I restarted and presented the mobo ad but still there is no progress i only got a black sreen with a blinking underscore or dash
post #25 of 35
Thread Starter 
photo(3).JPG 497k .JPG file

i got this sreen and chose F2 to load default settings,
post #26 of 35
Quote:
Originally Posted by MANOLO762 View Post

photo(3).JPG 497k .JPG file
i got this sreen and chose F2 to load default settings,
next time just use the image button when you are writing the comment instead of attaching a file
post #27 of 35
Quote:
Originally Posted by MANOLO762 View Post

OK! I removed the las 3 modules and left only the closest to the cpu installed, it boot and asked me to choose from starting using default settings which I chose and it then did nothing, I restarted and presented the mobo ad but still there is no progress i only got a black sreen with a blinking underscore or dash
I may be wrong, but I thought that the one furthest from the CPU was DIMM 1; the memory needs to be in DIMM 1 AFAIK.
post #28 of 35

Looks like your VRMs are still going... but I suggest you heed the warnings. I personally found more than a couple of 760GM-E51 board failure incidents on this forum and others lately that I've recorded in the chart in the below article in sig: "VRM & MOSFET Info". So your board in particular is pretty frisky.

post #29 of 35
Tke it from me. The worst mistake i ever made was going in for an MSI board, At that point of time i had no clue about the whole thing of MSI manufacturing low quality vrms for there mobos. It was only a while back when Punkx 1 came across this site and told me and we both joined. A part from this i have an Athlon II x2 250 overclocked with an MSI 760GM P33 and though my chip consumes 60TDP i'm still scared of my mobo blowing:p
Jay
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX 8350 4.4Ghz at 1.36v GA 78LMT USB3 Rev 5.0 Sapphire R9 285 OC 16GB Kingston Savage Ram 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
1TB Western Digital 500GB Seagate Barracuda Noctua NH-D15S Windows 8.1 
MonitorPowerMouseMouse Pad
Asus MG279Q Fressync OCZ ZS 650 Watt PSU Dragonwar ELE-G9 Dragonwar 
  hide details  
Reply
Jay
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX 8350 4.4Ghz at 1.36v GA 78LMT USB3 Rev 5.0 Sapphire R9 285 OC 16GB Kingston Savage Ram 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
1TB Western Digital 500GB Seagate Barracuda Noctua NH-D15S Windows 8.1 
MonitorPowerMouseMouse Pad
Asus MG279Q Fressync OCZ ZS 650 Watt PSU Dragonwar ELE-G9 Dragonwar 
  hide details  
Reply
post #30 of 35
Thread Starter 
just tried today to resume operations but nothing, at least now it displays the windows loading page but wont go any further, I talked to the seller on ebay that I purchase the mobo saying that I was going to return the item for a refund, because if its the mobo or not I am going for an asus m5a97, but I am no shure if the cpu is ok or is fired,,any one can tell me how to find out?
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD CPUs
Overclock.net › Forums › AMD › AMD CPUs › AMD FX-4100 OVERCLOCK NO BOOT