Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › [Official] ASRock Z77E ITX Owners Club
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[Official] ASRock Z77E ITX Owners Club - Page 124

post #1231 of 2454
does anyone have a picture of a 212+ on this mobo? i know it fits after altering the backplate, just want to see it tongue.gif
Nameless
(11 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3770k p8z77-i deluxe asus 660 ti ripjaws x 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
caviar black intel 520 phanteks ph-tc14pe bitfenix spectre 230mm fan 
OSPowerCase
windows 7  seasonic x650 prodigy 
  hide details  
Reply
Nameless
(11 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3770k p8z77-i deluxe asus 660 ti ripjaws x 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
caviar black intel 520 phanteks ph-tc14pe bitfenix spectre 230mm fan 
OSPowerCase
windows 7  seasonic x650 prodigy 
  hide details  
Reply
post #1232 of 2454
Quote:
Originally Posted by Zboy View Post

does anyone have a picture of a 212+ on this mobo? i know it fits after altering the backplate, just want to see it tongue.gif

Link
post #1233 of 2454
Quote:
Originally Posted by HuwSharpe View Post

Quote:
Originally Posted by Zboy View Post

does anyone have a picture of a 212+ on this mobo? i know it fits after altering the backplate, just want to see it tongue.gif

Link

oh i want a picture of the tower mounted, not the backplate lol
Nameless
(11 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3770k p8z77-i deluxe asus 660 ti ripjaws x 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
caviar black intel 520 phanteks ph-tc14pe bitfenix spectre 230mm fan 
OSPowerCase
windows 7  seasonic x650 prodigy 
  hide details  
Reply
Nameless
(11 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3770k p8z77-i deluxe asus 660 ti ripjaws x 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
caviar black intel 520 phanteks ph-tc14pe bitfenix spectre 230mm fan 
OSPowerCase
windows 7  seasonic x650 prodigy 
  hide details  
Reply
post #1234 of 2454
Has anyone had issues with front USB 3.0 ports using this board? I have this board in a Bitfenix Prodigy and the font (actually they're on the side) 2 USB 3.0 ports don't work properly. I get errors when I plug anything in there that Windows can't recognize the device(s). All the back USB ports (including the 3.0 ports) work.
post #1235 of 2454
Quote:
Originally Posted by PuffinMyLye View Post

Has anyone had issues with front USB 3.0 ports using this board? I have this board in a Bitfenix Prodigy and the font (actually they're on the side) 2 USB 3.0 ports don't work properly. I get errors when I plug anything in there that Windows can't recognize the device(s). All the back USB ports (including the 3.0 ports) work.

Nope.

Is the USB3 front panel cable properly seated? Are all your BIOS settings for USB3 properly configured?
Feed The Dada
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-2600k Asrock Z77e-itx MSI 7970 Samsung 30nm 8GB 
Hard DriveCoolingCoolingOS
Samsung 840 250GB SSD H100 w/ 2x SP120 Antec Kuhler 920 w/ 1x SP120 Linux Ubuntu 10.10 
PowerCaseAudioAudio
Seasonic X650 Bitfenix Prodigy E07K HFI-580 
  hide details  
Reply
Feed The Dada
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-2600k Asrock Z77e-itx MSI 7970 Samsung 30nm 8GB 
Hard DriveCoolingCoolingOS
Samsung 840 250GB SSD H100 w/ 2x SP120 Antec Kuhler 920 w/ 1x SP120 Linux Ubuntu 10.10 
PowerCaseAudioAudio
Seasonic X650 Bitfenix Prodigy E07K HFI-580 
  hide details  
Reply
post #1236 of 2454
Quote:
Originally Posted by dmanstasiu View Post

Nope.
Is the USB3 front panel cable properly seated? Are all your BIOS settings for USB3 properly configured?

Yes I've reseated it multiple times and I'm assuming my USB3 settings are configured correctly since the other 4 on the back work fine.
post #1237 of 2454
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by PuffinMyLye View Post

Has anyone had issues with front USB 3.0 ports using this board? I have this board in a Bitfenix Prodigy and the font (actually they're on the side) 2 USB 3.0 ports don't work properly. I get errors when I plug anything in there that Windows can't recognize the device(s). All the back USB ports (including the 3.0 ports) work.
I have had that error with my usb card reader and I believe it;s the card reader, but I cannot be sure. Mine might be messing up.
 
Philip J. Fry
(6 items)
 
Turanga Leela
(5 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 3570k 4.5ghz MSI Z77IA E53 EVGA GTX670  Gskill 8GB 1600mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Adata SX900 128gb Seagate Barracuda 2TB 7200RPM 64MB Cooler Master GeminII S524 Windows 7 Ultimate 
MonitorMonitorMonitorPower
ASUS VN247H-P ASUS VN247H-P ASUS VN247H-P SPI Magna Gold 750w 
CaseMouseMouse PadAudio
Fractal Design Node 304  Razer Deathadder Black Edition Razer Goliathius Extended Speed  Beyerdynamic DT770 Pro 80 (Labtec LVA-7330) 
AudioOther
Fiio E10 Olympus ASRock Z77E ITX (Died Twice) 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i5 M 480 Nvidia GeForce 310M 4gb Samsung ram 640gb Samsung HM641JI 
OSOther
Windows 7 Home Premium Samsung QX410 Laptop 
OtherOtherOtherOther
Face W(67g MX Clears|FMJ Design #2 Aluminum|GMK... Filco MJ2(68g Lubed Blacks|Black Aluminum Case|... KBC Poker II(MX Blacks|Blank Black Keycaps) 1989 IBM Model M 
Other
IBM 6019284 "Kishsaver" 
  hide details  
Reply
 
Philip J. Fry
(6 items)
 
Turanga Leela
(5 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 3570k 4.5ghz MSI Z77IA E53 EVGA GTX670  Gskill 8GB 1600mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Adata SX900 128gb Seagate Barracuda 2TB 7200RPM 64MB Cooler Master GeminII S524 Windows 7 Ultimate 
MonitorMonitorMonitorPower
ASUS VN247H-P ASUS VN247H-P ASUS VN247H-P SPI Magna Gold 750w 
CaseMouseMouse PadAudio
Fractal Design Node 304  Razer Deathadder Black Edition Razer Goliathius Extended Speed  Beyerdynamic DT770 Pro 80 (Labtec LVA-7330) 
AudioOther
Fiio E10 Olympus ASRock Z77E ITX (Died Twice) 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i5 M 480 Nvidia GeForce 310M 4gb Samsung ram 640gb Samsung HM641JI 
OSOther
Windows 7 Home Premium Samsung QX410 Laptop 
OtherOtherOtherOther
Face W(67g MX Clears|FMJ Design #2 Aluminum|GMK... Filco MJ2(68g Lubed Blacks|Black Aluminum Case|... KBC Poker II(MX Blacks|Blank Black Keycaps) 1989 IBM Model M 
Other
IBM 6019284 "Kishsaver" 
  hide details  
Reply
post #1238 of 2454
Quote:
Originally Posted by PuffinMyLye View Post

Yes I've reseated it multiple times and I'm assuming my USB3 settings are configured correctly since the other 4 on the back work fine.

There are specific front panel settings so double-check them. I'm going to reboot in a second and check exactly which ones might be suspects
Feed The Dada
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-2600k Asrock Z77e-itx MSI 7970 Samsung 30nm 8GB 
Hard DriveCoolingCoolingOS
Samsung 840 250GB SSD H100 w/ 2x SP120 Antec Kuhler 920 w/ 1x SP120 Linux Ubuntu 10.10 
PowerCaseAudioAudio
Seasonic X650 Bitfenix Prodigy E07K HFI-580 
  hide details  
Reply
Feed The Dada
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-2600k Asrock Z77e-itx MSI 7970 Samsung 30nm 8GB 
Hard DriveCoolingCoolingOS
Samsung 840 250GB SSD H100 w/ 2x SP120 Antec Kuhler 920 w/ 1x SP120 Linux Ubuntu 10.10 
PowerCaseAudioAudio
Seasonic X650 Bitfenix Prodigy E07K HFI-580 
  hide details  
Reply
post #1239 of 2454
I have a problem with the back USB 2.0 port and my CoolerMaster Quick Fire Keyboard- everytime I start up my pc for the first time in a day- once windows loads- I need to unplug the keyboard and plug it back in- and it works.
Wish I could find a fix for this annoying issue
Crna Macka
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel I7 2600K Asrock Z77 ITX GALAXY GTX 780 8 GB Corsair Vengeance LP DDR3 1600 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Crucial M4 256 GB SSD | WD Scorpio Black 750 GB Sony Optiarc Black Corsair H80 Windows 7 Professional 64 BIT 
MonitorKeyboardCaseMouse
Dell U2713HM CM Storm Quick Fire Rapid w/ Red Switches Shuttle SZ68R5 Chassis with 500W PSU Logitech G500 
Mouse Pad
fUnc 1030 
  hide details  
Reply
Crna Macka
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel I7 2600K Asrock Z77 ITX GALAXY GTX 780 8 GB Corsair Vengeance LP DDR3 1600 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Crucial M4 256 GB SSD | WD Scorpio Black 750 GB Sony Optiarc Black Corsair H80 Windows 7 Professional 64 BIT 
MonitorKeyboardCaseMouse
Dell U2713HM CM Storm Quick Fire Rapid w/ Red Switches Shuttle SZ68R5 Chassis with 500W PSU Logitech G500 
Mouse Pad
fUnc 1030 
  hide details  
Reply
post #1240 of 2454
can anyone with the latest bios check for me if VT-d option is still there?
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel Motherboards
Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › [Official] ASRock Z77E ITX Owners Club