Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › [Official] ASRock Z77E ITX Owners Club
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[Official] ASRock Z77E ITX Owners Club - Page 198

post #1971 of 2533
Quote:
Originally Posted by akromatic View Post

that is only if you decide to use push fans, use pull and pull hot air away from GPU.

low profile rams are half height ones i'm sure you can make do with standard sized ram as long as they arnt the ones with tall heat spreaders

I use an EVO, could I not just reverse my existing fan? What cooling impact will this make on the CPU itself?
post #1972 of 2533
I just received my EVGA GTX680 and I can't get to be detected with my mobo. I am using BIOS version 1.6

Anybody had this problem before? Don't believe it's the power supply.
post #1973 of 2533
Thread Starter 
Never heard of that, are you positive the 680 works? Have you tried it on another computer if you can?
 
Philip J. Fry
(6 items)
 
Turanga Leela
(1 item)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 4690K 4.2ghz 1.15v Asus Z97I-Plus EVGA GTX1070 ACX 3.0 HyperX 16gb 1866mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Samsung 850 Evo 250GB Western Digital Caviar Black1TB NZXT Kraken X41 Windows 7 Ultimate 
MonitorMonitorMonitorPower
ASUS VN247H-P ASUS VN247H-P ASUS VN247H-P SPI Magna Gold 750w 
CaseMouseMouse PadAudio
Corsair Obsidian 250D Zowie EC1-A Steelseries QCK XXL Fostex TH-X00 Mahogany 
AudioAudioAudio
Fiio E10 Olympus Modmic 4.0 Beyerdynamic DT770 80ohm Removable Cable Mod 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i5 M 480 Nvidia GeForce 310M 4gb Samsung ram 640gb Samsung HM641JI 
OSOther
Windows 7 Home Premium Samsung QX410 Laptop 
Keyboard
Which one? :P 
  hide details  
Reply
 
Philip J. Fry
(6 items)
 
Turanga Leela
(1 item)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 4690K 4.2ghz 1.15v Asus Z97I-Plus EVGA GTX1070 ACX 3.0 HyperX 16gb 1866mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Samsung 850 Evo 250GB Western Digital Caviar Black1TB NZXT Kraken X41 Windows 7 Ultimate 
MonitorMonitorMonitorPower
ASUS VN247H-P ASUS VN247H-P ASUS VN247H-P SPI Magna Gold 750w 
CaseMouseMouse PadAudio
Corsair Obsidian 250D Zowie EC1-A Steelseries QCK XXL Fostex TH-X00 Mahogany 
AudioAudioAudio
Fiio E10 Olympus Modmic 4.0 Beyerdynamic DT770 80ohm Removable Cable Mod 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i5 M 480 Nvidia GeForce 310M 4gb Samsung ram 640gb Samsung HM641JI 
OSOther
Windows 7 Home Premium Samsung QX410 Laptop 
Keyboard
Which one? :P 
  hide details  
Reply
post #1974 of 2533
had a similar problem with mine when i installed my GTX 460 SE, clearing the CMOS did the job for me.
edit: i could boot but the nvidia driver wouldnt detect my card, dont know if your in the same situation.
post #1975 of 2533
Quote:
Originally Posted by kharohz View Post

I use an EVO, could I not just reverse my existing fan? What cooling impact will this make on the CPU itself?

that was my point, reverse the fan and have it pull air. CPU might be slightly hotter but overall air flow may be better then push and less heat saturation in a spot.

i have no issues with pull with my U9B though i do tape up half the heatsink so the air wont short circuit
post #1976 of 2533
Hey guys. Will the swiftech h220 fit with this motherboard? I would appreciate a quick response since they sell like newly baked cookies wink.gif

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel core i7 920 MSI Big Bang xPower MSI GTX 580 Lightning Corsair Dominator DHX+ DDR3 1600MHz 6GB 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Crucial m4 128GB SSD Windows 7 Pro 64-Bit Benq XL2410T 120HZ Steelseries 6GV2 
PowerCaseMouse
Corsair HW 850W Silverstone Raven RV02B-W Logitech g9 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel core i7 920 MSI Big Bang xPower MSI GTX 580 Lightning Corsair Dominator DHX+ DDR3 1600MHz 6GB 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Crucial m4 128GB SSD Windows 7 Pro 64-Bit Benq XL2410T 120HZ Steelseries 6GV2 
PowerCaseMouse
Corsair HW 850W Silverstone Raven RV02B-W Logitech g9 
  hide details  
Reply
post #1977 of 2533
Quote:
Originally Posted by DrizzlePistol View Post

Hey guys. Will the swiftech h220 fit with this motherboard? I would appreciate a quick response since they sell like newly baked cookies wink.gif

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

I had it just fine on my Z77E-ITX before the PCIe slot died. Search this thread or the H220 release news thread for posts by me about my z77e-itx for the full review, but the only issue was the direction and covering the PCIe slot if you spin 90 degrees, or a slight resting against the VRM heatsink that did not affect seating on the CPU.
Nightrider
(17 items)
 
Commodore 64
(10 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
3930k x79 gd45 PLUS GTX Titan Crucial Ballistix Sport VLP  
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
HyperX 3k Intel 320 Seagate Barracuda Swifttech H220 
CoolingCoolingOSOS
Swifttech 220QP Corsair SP120 Windows 8.1 Pro Windows 10 Pro 
OSOSMonitorMonitor
Windows 7 Home Ubuntu 15.4 QNIX 2710 Catleap 2B 
Keyboard
Ducky - Cherry MX Red 
CPUMotherboardGraphicsRAM
3570k DZ77GA - 70K GTX670-DC2-4GD5  MV-3V4G3D/US 
Hard DriveCoolingOSOS
HyperX 3k CM 212 + Win 7 64 ubuntu 
PowerCase
Seventeam 850w modular CS-NT-ZERO-2  
  hide details  
Reply
Nightrider
(17 items)
 
Commodore 64
(10 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
3930k x79 gd45 PLUS GTX Titan Crucial Ballistix Sport VLP  
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
HyperX 3k Intel 320 Seagate Barracuda Swifttech H220 
CoolingCoolingOSOS
Swifttech 220QP Corsair SP120 Windows 8.1 Pro Windows 10 Pro 
OSOSMonitorMonitor
Windows 7 Home Ubuntu 15.4 QNIX 2710 Catleap 2B 
Keyboard
Ducky - Cherry MX Red 
CPUMotherboardGraphicsRAM
3570k DZ77GA - 70K GTX670-DC2-4GD5  MV-3V4G3D/US 
Hard DriveCoolingOSOS
HyperX 3k CM 212 + Win 7 64 ubuntu 
PowerCase
Seventeam 850w modular CS-NT-ZERO-2  
  hide details  
Reply
post #1978 of 2533
Quote:
Originally Posted by Avonosac View Post

I had it just fine on my Z77E-ITX before the PCIe slot died. Search this thread or the H220 release news thread for posts by me about my z77e-itx for the full review, but the only issue was the direction and covering the PCIe slot if you spin 90 degrees, or a slight resting against the VRM heatsink that did not affect seating on the CPU.

Any chance we can get a picture? I have seen your posts around about this and I was about to buy this cooler but now I'm second guessing it. I have low profile ram (gskill Ares orange), but what about fan control as well? I might have to settle with the h100i just so I can change the fans speeds with corsair link :/
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5-3570K 3.4GHz Quad-Core Processor ASrock Z77E-ITX Mini ITX LGA1155 GALAXY GeForce GTX 670 4GB G.Skill Ares Series 8GB DDR3-1600  
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
Western Digital Caviar Blue Corsair Neutron GTX 240GB Swiftech H220 Corsair AF120 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 8 OEM Asus VE228H 21.5" Ducky Shine II (Purple) Silverstone ST55F-G (550watts) 
CaseMouseAudioOther
Caselabs Mercury  Cyborg R.A.T. 7 Albino Bose IE2 Earbuds TripTCC Backplate 
Other
Modeler's LEDs 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5-3570K 3.4GHz Quad-Core Processor ASrock Z77E-ITX Mini ITX LGA1155 GALAXY GeForce GTX 670 4GB G.Skill Ares Series 8GB DDR3-1600  
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
Western Digital Caviar Blue Corsair Neutron GTX 240GB Swiftech H220 Corsair AF120 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 8 OEM Asus VE228H 21.5" Ducky Shine II (Purple) Silverstone ST55F-G (550watts) 
CaseMouseAudioOther
Caselabs Mercury  Cyborg R.A.T. 7 Albino Bose IE2 Earbuds TripTCC Backplate 
Other
Modeler's LEDs 
  hide details  
Reply
post #1979 of 2533
Quote:
Originally Posted by thymedtd View Post

had a similar problem with mine when i installed my GTX 460 SE, clearing the CMOS did the job for me.
edit: i could boot but the nvidia driver wouldnt detect my card, dont know if your in the same situation.

Yes. That's the exactly what I did. After clearing the CMOS everything started working. Wish I knew before hand about this.

Removed and installed the card like 3 times. Was about to RMA the card, but it turns out it was the motherboard.
Everything is working great now.
post #1980 of 2533
Hey guys quick question for ya...

After the weekend, (not using the ITX at all) my PC seems to boot real slow through the bios. Like it'll take either a longer time on the actual bios screen or it'll take longer for windows to come up, it'll just have a blinking cursor then it'll finally boot.... Like normally it'll fly right through the post page, where it has the ASRock, but now, it either takes a good 5-10seconds on that page or, like this morning, hung after the bios page and had the black blinking cursor.... Could it be my SSD?

ANY ideas?
Edited by Cakewalk_S - 4/2/13 at 3:02am
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel Motherboards
Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › [Official] ASRock Z77E ITX Owners Club