Overclock.net › Forums › AMD › AMD CPUs › Help
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Help

post #1 of 2
Thread Starter 
Ive been running my cpu stock for a bit my wc wasnt installed i reinstalled it today i go to oc my cpu to 2.64ghz when i boot up my computer my wireless wont connect i set it back to stock it connects fine its passes memtest fine just
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD X2 4400+ @ 2.64ghz DFI LanpartyUT SLI-DR NF4 bfg 8800gts 512 2X1 OCZ Ultra Performance 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD 3X320 WD 1X500 LG 16X DVD-RW Windows XP PRO 24" Viewsonic 
KeyboardPowerCaseMouse
ZBOARD TT 1000w NZXT ZERO Razer Diamondback 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD X2 4400+ @ 2.64ghz DFI LanpartyUT SLI-DR NF4 bfg 8800gts 512 2X1 OCZ Ultra Performance 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD 3X320 WD 1X500 LG 16X DVD-RW Windows XP PRO 24" Viewsonic 
KeyboardPowerCaseMouse
ZBOARD TT 1000w NZXT ZERO Razer Diamondback 
  hide details  
Reply
post #2 of 2
Thread Starter 
bump
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD X2 4400+ @ 2.64ghz DFI LanpartyUT SLI-DR NF4 bfg 8800gts 512 2X1 OCZ Ultra Performance 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD 3X320 WD 1X500 LG 16X DVD-RW Windows XP PRO 24" Viewsonic 
KeyboardPowerCaseMouse
ZBOARD TT 1000w NZXT ZERO Razer Diamondback 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD X2 4400+ @ 2.64ghz DFI LanpartyUT SLI-DR NF4 bfg 8800gts 512 2X1 OCZ Ultra Performance 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD 3X320 WD 1X500 LG 16X DVD-RW Windows XP PRO 24" Viewsonic 
KeyboardPowerCaseMouse
ZBOARD TT 1000w NZXT ZERO Razer Diamondback 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD CPUs
Overclock.net › Forums › AMD › AMD CPUs › Help