Overclock.net › Forums › Components › Network Hardware › Problem with wireless connection, have tried many fixes.
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Problem with wireless connection, have tried many fixes.

post #1 of 3
Thread Starter 
Just put together a new desktop build and this seems to be my one gremlin. I cannot get a consistent wireless internet connection to save my life. I started off with a DLink DWA-130 adapter. I tried updated drivers for it before going out and purchasing a Netgear N600 adapter. Have the same issue with it as well, randomly while online or streaming something, my connection drops and Windows 7 says that while I have a connection to the router, the router doesn't actually have a connection to the internet. I know this is not true, as I can have my laptop working just fine as it's sitting beside my desktop which can't connect. I have tried updating the drivers, changing the channel of the router from 1 to 6, changing the power profile of the adapter so that Windows can't turn it off, doing a hard reset of the router and the adapter, as well as sacrificing a small goat to the Netgear gods. Nothing has worked so far. Any ideas?
post #2 of 3
My laptop's Atheros ar5007 sometimes won't connect to my linksys router. It might be because it's a b/g adapter while my router is n, but that shouldn't be a problem.
sinep
(11 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 930 GA-X58A-UD3R MSI GTX 650Ti Corsair XMS3 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Seagate 4TB + Crucial M4 64-bit Windows 7 Home Premium Asus VG248QE </3 Sidewinder X4 
MouseMouse PadAudio
Wheel Mouse Optical Sideways Puretrak Talent Focusrite Scarlett 2i2 + Red Sony MDRZX300 
  hide details  
Reply
sinep
(11 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 930 GA-X58A-UD3R MSI GTX 650Ti Corsair XMS3 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Seagate 4TB + Crucial M4 64-bit Windows 7 Home Premium Asus VG248QE </3 Sidewinder X4 
MouseMouse PadAudio
Wheel Mouse Optical Sideways Puretrak Talent Focusrite Scarlett 2i2 + Red Sony MDRZX300 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Thread Starter 
I uninstalled the connection manager that came with the Netgear adapter. Everything seems to be working now, knock on wood.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Network Hardware
Overclock.net › Forums › Components › Network Hardware › Problem with wireless connection, have tried many fixes.