post #1 of 1
Thread Starter 
Hey guys, its been a long time since I've been on this board, but I am completely out of ideas.

Basically I have an old DFI Lan Party jr 790gx-m2rs with a phenom x2 940 black edition AM2+ processor. I wanted to turn this into a open media vault server with 8 hard drives. I wanted to use 2x U3S6 Asus PCI-E raid cards. I can get it to work with 1 card inserted, both have cards have been tested in each slot and work NO MATTER WHAT.

Its when I plug both cards into the two PCIe slots that the whole thing stopps booting. It doesnt even go to boot screen.....

I do get an error code: 25 (I know this wont really mean anything) but the description of the error is:

Enumerating PCI bus number.
Incompatible PCI devices.
Assigning memory & I/O resource - searching for a valid VGA device & VGA BIOS then placing it in C000:0.

Fingers crossed someone can give me some advice for using two PCIe cards
Cheers
My Rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II 940 Black-Edition Micro-ATX M2A-VM HDMI 8800GT DDR2 800 Corsair 4Gb 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2x 500Gb Samsung Spinpoint (RAID 0) Windows 7 x64 (Beta) 22inch LG Razer Lycosa 
PowerCaseMouse
Corsair 650Watt Thermaltake LanBox Lite Razer Lachesis 
  hide details  
Reply
My Rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II 940 Black-Edition Micro-ATX M2A-VM HDMI 8800GT DDR2 800 Corsair 4Gb 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2x 500Gb Samsung Spinpoint (RAID 0) Windows 7 x64 (Beta) 22inch LG Razer Lycosa 
PowerCaseMouse
Corsair 650Watt Thermaltake LanBox Lite Razer Lachesis 
  hide details  
Reply