Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Need help - walk me through Xfire setup please.
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Need help - walk me through Xfire setup please.

post #1 of 26
Thread Starter 
Hey guys smile.gif

I have had a second MSI HD6870 sitting here for a long time which I bought with my running card as a matching pair. Unfortunately crossfire has never wanted to work from the outset - I've had all manner of problems with it, even had a thread or two up here about it before without resolution.

I have decided to start over, so please assume NO PRIOR KNOWLEDGE and no useful diagnostic history of events. I am very new at computers in general, having only built one and a bit systems so far, and this is the only dual graphics card setup I have ever attempted so really I have NO idea what I'm doing.




Recent history:


The PC has been running and gaming fine for a long time. I reset everything to auto settings / stock clocks a while ago (to the best of my knowledge, possibly some remnant of GPU overclock left in all the software somewhere) and it runs fine.




Where I'm at now:

I pulled it apart for a clean today (dust bunnies!) and decided to pop the second card (+ Xfire bridge) in and see how I go with that. I pulled the cards apart, gave them a good clean and some fresh thermal paste, then assembled the whole setup once my NH-D14 was done in the dishwasher smile.gif

SAM_2972.jpg

SAM_2973.jpg

SAM_2974.jpg


I did a CMOS reset (with the CH IV F's button) and started up the machine. This yielded a hangup at the 'Starting Windows' screen.

SAM_2977.jpg

Restarting twice produced the same result. A forced restart into Safe Mode with Networking is where I'm typing this from now.


Are there any BIOS settings I need to set for this? My CMOS reset was in the hope it would auto-set whatever it needed to get it at least running Windows.




Please walk me through this smile.gif I will take any suggestions and try anything I need to try to get this setup working as it should!!!

Thanks,
Sam
Edited by savage1987 - 9/26/12 at 12:07am
AMD gamer
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX-8350 Gigabyte 970A-D3P HIS Radeon HD7970 3GB 12GB Corsair Dominator GT 2000CL9 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
240GB SanDisk Extreme SSD 1TB WD Caviar Black 2TB WD Green ASUS 24x DVDRW 
CoolingOSMonitorKeyboard
Noctua NH-D14 Windows 7 Home Premium 64bit 27" ASUS VE278H Saitek Eclipse II 
PowerCaseMouseAudio
Corsair HX1050 Lian Li Armoursuit PC-P50R R.A.T.3 Logitech X530 
  hide details  
Reply
AMD gamer
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX-8350 Gigabyte 970A-D3P HIS Radeon HD7970 3GB 12GB Corsair Dominator GT 2000CL9 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
240GB SanDisk Extreme SSD 1TB WD Caviar Black 2TB WD Green ASUS 24x DVDRW 
CoolingOSMonitorKeyboard
Noctua NH-D14 Windows 7 Home Premium 64bit 27" ASUS VE278H Saitek Eclipse II 
PowerCaseMouseAudio
Corsair HX1050 Lian Li Armoursuit PC-P50R R.A.T.3 Logitech X530 
  hide details  
Reply
post #2 of 26
Thread Starter 
Disabled a card in Device Manager under safe mode.

PC boots to Windows successfully. Not sure what to do from here. Installing latest CAP as a precaution.

Which card / port should I have my monitor plugged into? At the moment it's in the top card's upper DVI slot, not sure if that even matters..



edit: Discovered that enabling the 2nd card in Device Manager instantly blackscreens. The monitor goes into power saving mode and turns itself off so it's not getting any signal at all
Edited by savage1987 - 9/26/12 at 1:44am
AMD gamer
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX-8350 Gigabyte 970A-D3P HIS Radeon HD7970 3GB 12GB Corsair Dominator GT 2000CL9 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
240GB SanDisk Extreme SSD 1TB WD Caviar Black 2TB WD Green ASUS 24x DVDRW 
CoolingOSMonitorKeyboard
Noctua NH-D14 Windows 7 Home Premium 64bit 27" ASUS VE278H Saitek Eclipse II 
PowerCaseMouseAudio
Corsair HX1050 Lian Li Armoursuit PC-P50R R.A.T.3 Logitech X530 
  hide details  
Reply
AMD gamer
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX-8350 Gigabyte 970A-D3P HIS Radeon HD7970 3GB 12GB Corsair Dominator GT 2000CL9 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
240GB SanDisk Extreme SSD 1TB WD Caviar Black 2TB WD Green ASUS 24x DVDRW 
CoolingOSMonitorKeyboard
Noctua NH-D14 Windows 7 Home Premium 64bit 27" ASUS VE278H Saitek Eclipse II 
PowerCaseMouseAudio
Corsair HX1050 Lian Li Armoursuit PC-P50R R.A.T.3 Logitech X530 
  hide details  
Reply
post #3 of 26
Thread Starter 
Tonight I have set the RAM to as close to spec as this board will let me (1.65V, 9-9-9-27, 1600MHz down from 2000 rated)


I tried raising the NB voltage up to 1.25 to see if that would do anything. It didn't so it's back on Auto

I removed the Xfire bridge to see if that helps at all.


I tried moving the second card to the next slot up to see if it'd pick up. (still without Xfire bridge)



I still get the same thing. Every time I boot without disabling a card in Device Manager, it hangs up on the starting windows screen pictured above.

I can boot into safe mode fine (typing this from safe mode with networking), disable a card in DM, then reboot into normal Windows desktop. Enabling the second card from there switches off the display immediately and I'm forced to restart.

Frustrating!!

Do I have a dud card here?
AMD gamer
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX-8350 Gigabyte 970A-D3P HIS Radeon HD7970 3GB 12GB Corsair Dominator GT 2000CL9 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
240GB SanDisk Extreme SSD 1TB WD Caviar Black 2TB WD Green ASUS 24x DVDRW 
CoolingOSMonitorKeyboard
Noctua NH-D14 Windows 7 Home Premium 64bit 27" ASUS VE278H Saitek Eclipse II 
PowerCaseMouseAudio
Corsair HX1050 Lian Li Armoursuit PC-P50R R.A.T.3 Logitech X530 
  hide details  
Reply
AMD gamer
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX-8350 Gigabyte 970A-D3P HIS Radeon HD7970 3GB 12GB Corsair Dominator GT 2000CL9 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
240GB SanDisk Extreme SSD 1TB WD Caviar Black 2TB WD Green ASUS 24x DVDRW 
CoolingOSMonitorKeyboard
Noctua NH-D14 Windows 7 Home Premium 64bit 27" ASUS VE278H Saitek Eclipse II 
PowerCaseMouseAudio
Corsair HX1050 Lian Li Armoursuit PC-P50R R.A.T.3 Logitech X530 
  hide details  
Reply
post #4 of 26
Quote:
Originally Posted by savage1987 View Post

Tonight I have set the RAM to as close to spec as this board will let me (1.65V, 9-9-9-27, 1600MHz down from 2000 rated)
I tried raising the NB voltage up to 1.25 to see if that would do anything. It didn't so it's back on Auto
I removed the Xfire bridge to see if that helps at all.
I tried moving the second card to the next slot up to see if it'd pick up. (still without Xfire bridge)
I still get the same thing. Every time I boot without disabling a card in Device Manager, it hangs up on the starting windows screen pictured above.
I can boot into safe mode fine (typing this from safe mode with networking), disable a card in DM, then reboot into normal Windows desktop. Enabling the second card from there switches off the display immediately and I'm forced to restart.
Frustrating!!
Do I have a dud card here?

Quite possibly.. Have you tried the second card by itself alone? Tried flicking the BIOS' switches if these cards have them?
Try re-installing windows with both cards in.. Even if you install it to an empty HDD and remove all the other HDD's you're using now. It could be a windows 7 install problem or a driver leftover from an OC'ing program.

Also you washed your DH-14? Haha nice tongue.gif
as for another possible fix, do you have another board you can test on? Even an older 775 rig would do. Maybe even a friends?
 
Seven Seven Five
(12 items)
 
NASSY
(5 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Convertible i5 3570k (De-Lidded) Gigabyte Z77x-D3H XFX R9 290 With Koolance Block (1179/1450) 16GB G-Skill Ares 1866 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 840 Evo Seagate Barracuda 2TB 1x OEM DVD Drives Heatkiller Rev 3.0 
CoolingCoolingCoolingCooling
XSPC RX360 Laing D5 + XSPC Res Primochill Bloodshed Red Tubing Koolance Fullcover R9 290x Block 
CoolingOSMonitorMonitor
XSPC EX360 Windows 10 Pro x64 Asus VEH228H Asus VE228H 
MonitorKeyboardPowerCase
Aavara TS742 Dual Monitor Stand Ducky Shine II Cherry Blue RED Backlit Mechanic... Silverstone Strider 850W Thermaltake Core x71 Tempered Glass Riing Edition 
MouseMouse PadAudioOther
Zowie FK1 House of Stealth Microlab Solo6c Logitech C100 Webcam 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Celeron N3160 HD Graphics 400 4GB DDR3 4TB WD Red 
Cooling
Some 120mm fan 
  hide details  
Reply
 
Seven Seven Five
(12 items)
 
NASSY
(5 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Convertible i5 3570k (De-Lidded) Gigabyte Z77x-D3H XFX R9 290 With Koolance Block (1179/1450) 16GB G-Skill Ares 1866 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 840 Evo Seagate Barracuda 2TB 1x OEM DVD Drives Heatkiller Rev 3.0 
CoolingCoolingCoolingCooling
XSPC RX360 Laing D5 + XSPC Res Primochill Bloodshed Red Tubing Koolance Fullcover R9 290x Block 
CoolingOSMonitorMonitor
XSPC EX360 Windows 10 Pro x64 Asus VEH228H Asus VE228H 
MonitorKeyboardPowerCase
Aavara TS742 Dual Monitor Stand Ducky Shine II Cherry Blue RED Backlit Mechanic... Silverstone Strider 850W Thermaltake Core x71 Tempered Glass Riing Edition 
MouseMouse PadAudioOther
Zowie FK1 House of Stealth Microlab Solo6c Logitech C100 Webcam 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Celeron N3160 HD Graphics 400 4GB DDR3 4TB WD Red 
Cooling
Some 120mm fan 
  hide details  
Reply
post #5 of 26
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Matt-Matt View Post

Quite possibly.. Have you tried the second card by itself alone?
Tried it just now: 2nd card on its own in slot 1 will not boot to desktop. Switched to original card again and it boots fine. Further testing required but it might be RMA time.

Tried flicking the BIOS' switches if these cards have them?
None on the cards that I'm aware of, GPU-Z shows the same BIOS version in each card also.


Try re-installing windows with both cards in.. Even if you install it to an empty HDD and remove all the other HDD's you're using now. It could be a windows 7 install problem or a driver leftover from an OC'ing program.
Wouldn't surprise me, but I think less likely with this 2nd card failing to boot. Might still be worth a shot though.


Also you washed your DH-14? Haha nice tongue.gif
Yep!! Came up shinier than ever! With no more dust bunnies. Definitely recommend!!


as for another possible fix, do you have another board you can test on? Even an older 775 rig would do. Maybe even a friends?
Yeah good thinking - never even occurred to me. I have a 775 rig-whore in the other room just waiting for some 6870s tongue.gif



Answers in bold italics smile.gif

Thanks for your input! I'll try a couple of those things tomorrow.
AMD gamer
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX-8350 Gigabyte 970A-D3P HIS Radeon HD7970 3GB 12GB Corsair Dominator GT 2000CL9 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
240GB SanDisk Extreme SSD 1TB WD Caviar Black 2TB WD Green ASUS 24x DVDRW 
CoolingOSMonitorKeyboard
Noctua NH-D14 Windows 7 Home Premium 64bit 27" ASUS VE278H Saitek Eclipse II 
PowerCaseMouseAudio
Corsair HX1050 Lian Li Armoursuit PC-P50R R.A.T.3 Logitech X530 
  hide details  
Reply
AMD gamer
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX-8350 Gigabyte 970A-D3P HIS Radeon HD7970 3GB 12GB Corsair Dominator GT 2000CL9 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
240GB SanDisk Extreme SSD 1TB WD Caviar Black 2TB WD Green ASUS 24x DVDRW 
CoolingOSMonitorKeyboard
Noctua NH-D14 Windows 7 Home Premium 64bit 27" ASUS VE278H Saitek Eclipse II 
PowerCaseMouseAudio
Corsair HX1050 Lian Li Armoursuit PC-P50R R.A.T.3 Logitech X530 
  hide details  
Reply
post #6 of 26
Quote:
Originally Posted by savage1987 View Post

Answers in bold italics smile.gif
Thanks for your input! I'll try a couple of those things tomorrow.

Awesome! I'd try the problem 6870 first to save having to move everything over.. Sounds like it's DOA and you'll have a CFX rig up and running once they send you a new one thumb.gif
MSI are good with warranties from what I've heard too,

I'm certain that you have a dead second card tongue.gif
 
Seven Seven Five
(12 items)
 
NASSY
(5 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Convertible i5 3570k (De-Lidded) Gigabyte Z77x-D3H XFX R9 290 With Koolance Block (1179/1450) 16GB G-Skill Ares 1866 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 840 Evo Seagate Barracuda 2TB 1x OEM DVD Drives Heatkiller Rev 3.0 
CoolingCoolingCoolingCooling
XSPC RX360 Laing D5 + XSPC Res Primochill Bloodshed Red Tubing Koolance Fullcover R9 290x Block 
CoolingOSMonitorMonitor
XSPC EX360 Windows 10 Pro x64 Asus VEH228H Asus VE228H 
MonitorKeyboardPowerCase
Aavara TS742 Dual Monitor Stand Ducky Shine II Cherry Blue RED Backlit Mechanic... Silverstone Strider 850W Thermaltake Core x71 Tempered Glass Riing Edition 
MouseMouse PadAudioOther
Zowie FK1 House of Stealth Microlab Solo6c Logitech C100 Webcam 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Celeron N3160 HD Graphics 400 4GB DDR3 4TB WD Red 
Cooling
Some 120mm fan 
  hide details  
Reply
 
Seven Seven Five
(12 items)
 
NASSY
(5 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Convertible i5 3570k (De-Lidded) Gigabyte Z77x-D3H XFX R9 290 With Koolance Block (1179/1450) 16GB G-Skill Ares 1866 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 840 Evo Seagate Barracuda 2TB 1x OEM DVD Drives Heatkiller Rev 3.0 
CoolingCoolingCoolingCooling
XSPC RX360 Laing D5 + XSPC Res Primochill Bloodshed Red Tubing Koolance Fullcover R9 290x Block 
CoolingOSMonitorMonitor
XSPC EX360 Windows 10 Pro x64 Asus VEH228H Asus VE228H 
MonitorKeyboardPowerCase
Aavara TS742 Dual Monitor Stand Ducky Shine II Cherry Blue RED Backlit Mechanic... Silverstone Strider 850W Thermaltake Core x71 Tempered Glass Riing Edition 
MouseMouse PadAudioOther
Zowie FK1 House of Stealth Microlab Solo6c Logitech C100 Webcam 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Celeron N3160 HD Graphics 400 4GB DDR3 4TB WD Red 
Cooling
Some 120mm fan 
  hide details  
Reply
post #7 of 26
Thread Starter 
Might be my imagination but the heatsink on that card seems to get damn hot even just trying to boot into Windows.... shouldn't really be doing any work should it tongue.gif

I'll grab the other PC and give it a shot. Thanks again for your help smile.gif
AMD gamer
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX-8350 Gigabyte 970A-D3P HIS Radeon HD7970 3GB 12GB Corsair Dominator GT 2000CL9 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
240GB SanDisk Extreme SSD 1TB WD Caviar Black 2TB WD Green ASUS 24x DVDRW 
CoolingOSMonitorKeyboard
Noctua NH-D14 Windows 7 Home Premium 64bit 27" ASUS VE278H Saitek Eclipse II 
PowerCaseMouseAudio
Corsair HX1050 Lian Li Armoursuit PC-P50R R.A.T.3 Logitech X530 
  hide details  
Reply
AMD gamer
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX-8350 Gigabyte 970A-D3P HIS Radeon HD7970 3GB 12GB Corsair Dominator GT 2000CL9 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
240GB SanDisk Extreme SSD 1TB WD Caviar Black 2TB WD Green ASUS 24x DVDRW 
CoolingOSMonitorKeyboard
Noctua NH-D14 Windows 7 Home Premium 64bit 27" ASUS VE278H Saitek Eclipse II 
PowerCaseMouseAudio
Corsair HX1050 Lian Li Armoursuit PC-P50R R.A.T.3 Logitech X530 
  hide details  
Reply
post #8 of 26
Quote:
Originally Posted by savage1987 View Post

Might be my imagination but the heatsink on that card seems to get damn hot even just trying to boot into Windows.... shouldn't really be doing any work should it tongue.gif
I'll grab the other PC and give it a shot. Thanks again for your help smile.gif

No worries,
I noticed that with my two 6850's one card was hitting 55c (and staying there) while in Windows, not with the 6870's using more power they generate more heat..
You may have no re-applied the TIM properly, but still it sounds DOA.
 
Seven Seven Five
(12 items)
 
NASSY
(5 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Convertible i5 3570k (De-Lidded) Gigabyte Z77x-D3H XFX R9 290 With Koolance Block (1179/1450) 16GB G-Skill Ares 1866 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 840 Evo Seagate Barracuda 2TB 1x OEM DVD Drives Heatkiller Rev 3.0 
CoolingCoolingCoolingCooling
XSPC RX360 Laing D5 + XSPC Res Primochill Bloodshed Red Tubing Koolance Fullcover R9 290x Block 
CoolingOSMonitorMonitor
XSPC EX360 Windows 10 Pro x64 Asus VEH228H Asus VE228H 
MonitorKeyboardPowerCase
Aavara TS742 Dual Monitor Stand Ducky Shine II Cherry Blue RED Backlit Mechanic... Silverstone Strider 850W Thermaltake Core x71 Tempered Glass Riing Edition 
MouseMouse PadAudioOther
Zowie FK1 House of Stealth Microlab Solo6c Logitech C100 Webcam 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Celeron N3160 HD Graphics 400 4GB DDR3 4TB WD Red 
Cooling
Some 120mm fan 
  hide details  
Reply
 
Seven Seven Five
(12 items)
 
NASSY
(5 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Convertible i5 3570k (De-Lidded) Gigabyte Z77x-D3H XFX R9 290 With Koolance Block (1179/1450) 16GB G-Skill Ares 1866 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 840 Evo Seagate Barracuda 2TB 1x OEM DVD Drives Heatkiller Rev 3.0 
CoolingCoolingCoolingCooling
XSPC RX360 Laing D5 + XSPC Res Primochill Bloodshed Red Tubing Koolance Fullcover R9 290x Block 
CoolingOSMonitorMonitor
XSPC EX360 Windows 10 Pro x64 Asus VEH228H Asus VE228H 
MonitorKeyboardPowerCase
Aavara TS742 Dual Monitor Stand Ducky Shine II Cherry Blue RED Backlit Mechanic... Silverstone Strider 850W Thermaltake Core x71 Tempered Glass Riing Edition 
MouseMouse PadAudioOther
Zowie FK1 House of Stealth Microlab Solo6c Logitech C100 Webcam 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Celeron N3160 HD Graphics 400 4GB DDR3 4TB WD Red 
Cooling
Some 120mm fan 
  hide details  
Reply
post #9 of 26
Thread Starter 
I'd think if I hadn't applied TIM properly the heatsink would be LESS hot if anything smile.gif
AMD gamer
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX-8350 Gigabyte 970A-D3P HIS Radeon HD7970 3GB 12GB Corsair Dominator GT 2000CL9 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
240GB SanDisk Extreme SSD 1TB WD Caviar Black 2TB WD Green ASUS 24x DVDRW 
CoolingOSMonitorKeyboard
Noctua NH-D14 Windows 7 Home Premium 64bit 27" ASUS VE278H Saitek Eclipse II 
PowerCaseMouseAudio
Corsair HX1050 Lian Li Armoursuit PC-P50R R.A.T.3 Logitech X530 
  hide details  
Reply
AMD gamer
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX-8350 Gigabyte 970A-D3P HIS Radeon HD7970 3GB 12GB Corsair Dominator GT 2000CL9 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
240GB SanDisk Extreme SSD 1TB WD Caviar Black 2TB WD Green ASUS 24x DVDRW 
CoolingOSMonitorKeyboard
Noctua NH-D14 Windows 7 Home Premium 64bit 27" ASUS VE278H Saitek Eclipse II 
PowerCaseMouseAudio
Corsair HX1050 Lian Li Armoursuit PC-P50R R.A.T.3 Logitech X530 
  hide details  
Reply
post #10 of 26
Thread Starter 
Testing the suspect card now in a LGA775 Pentium D 3.0GHz system I have laying around. 9800GT out, 6870 in, poor old computer mustn't know what's hit it tongue.gif Anyway, doesn't look good. I haven't installed any drivers yet or even removed the nVidia ones, but device manager doesn't even pick up the card - shows 'standard vga adapter' or similar. Don't even know if it's worth putting CCC on here to see if that jolts anything into life..... pretty happy to say this card's just shot.

It's a card I've had RMA'd before - fail number 2!!

I wonder what will happen if the supplier doesn't have access to any MSI 6870s.... do I get a 78xx? If that happens, what about my crossfire? That won't work at all.....
AMD gamer
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX-8350 Gigabyte 970A-D3P HIS Radeon HD7970 3GB 12GB Corsair Dominator GT 2000CL9 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
240GB SanDisk Extreme SSD 1TB WD Caviar Black 2TB WD Green ASUS 24x DVDRW 
CoolingOSMonitorKeyboard
Noctua NH-D14 Windows 7 Home Premium 64bit 27" ASUS VE278H Saitek Eclipse II 
PowerCaseMouseAudio
Corsair HX1050 Lian Li Armoursuit PC-P50R R.A.T.3 Logitech X530 
  hide details  
Reply
AMD gamer
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX-8350 Gigabyte 970A-D3P HIS Radeon HD7970 3GB 12GB Corsair Dominator GT 2000CL9 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
240GB SanDisk Extreme SSD 1TB WD Caviar Black 2TB WD Green ASUS 24x DVDRW 
CoolingOSMonitorKeyboard
Noctua NH-D14 Windows 7 Home Premium 64bit 27" ASUS VE278H Saitek Eclipse II 
PowerCaseMouseAudio
Corsair HX1050 Lian Li Armoursuit PC-P50R R.A.T.3 Logitech X530 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Need help - walk me through Xfire setup please.