Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › GTX 690 when sli enabled causes Game Loading Screens Flickering HELP! (VIDEO ADDED!!!)
New Posts  All Forums:Forum Nav:

GTX 690 when sli enabled causes Game Loading Screens Flickering HELP! (VIDEO ADDED!!!) - Page 2

post #11 of 25
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by EpicAMDGamer View Post

Is your sli cable damaged? Are your temps good? Do you have the newest drivers?

its a gtx690 the sli bridge is built into the card, and ive tired several different drivers, and temps go to 32C max
Devil's Lair
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4790K Asus Maximus VII Hero MSI GTX 970 Gaming 4G 16GB Corsair Dominator Platinum 2133Mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
240GB M.2 Kingston HyperX Predator 1TB Samsung 840 Evo SilverStone Tundra TD03-E Windows 10 Home 
MonitorKeyboardPowerCase
Dell U2913WM Corsair K65 EVGA SuperNOVA 850w G2  SilverStone Raven RV05 
MouseMouse PadAudio
Steelseries Rival  Steelseries Qck+ Corsair SP2500 
  hide details  
Reply
Devil's Lair
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4790K Asus Maximus VII Hero MSI GTX 970 Gaming 4G 16GB Corsair Dominator Platinum 2133Mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
240GB M.2 Kingston HyperX Predator 1TB Samsung 840 Evo SilverStone Tundra TD03-E Windows 10 Home 
MonitorKeyboardPowerCase
Dell U2913WM Corsair K65 EVGA SuperNOVA 850w G2  SilverStone Raven RV05 
MouseMouse PadAudio
Steelseries Rival  Steelseries Qck+ Corsair SP2500 
  hide details  
Reply
post #12 of 25
32C max? That's a little odd. I've got a 690 in my system with a 420mm rad and 240 and a 3570k in the loop and I max at around 41. Wonder if there's a relation there or I just did a bad job of mounting my block.
Project Taco
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 4770k Z87 G1 Sniper 5 EVGA 780 TI Classified EVGA 780 TI Classified 
RAMHard DriveCoolingCooling
Avexir Core Series 4x4GB White Samsung 840 EVO Corsair H100i Noiseblocker eLoops 
OSMonitorMonitorKeyboard
Windows 8.1 QNIX QX2710 QNIX QX2710 KBT Pure MX Whites 
PowerCaseMouseAudio
EVGA Supernova 1000W Gold NZXT H440 Func MS-3 O2/ODAC 
Audio
MrSpeakers Mad Dogs (Fostex T50RP Mod) 
  hide details  
Reply
Project Taco
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 4770k Z87 G1 Sniper 5 EVGA 780 TI Classified EVGA 780 TI Classified 
RAMHard DriveCoolingCooling
Avexir Core Series 4x4GB White Samsung 840 EVO Corsair H100i Noiseblocker eLoops 
OSMonitorMonitorKeyboard
Windows 8.1 QNIX QX2710 QNIX QX2710 KBT Pure MX Whites 
PowerCaseMouseAudio
EVGA Supernova 1000W Gold NZXT H440 Func MS-3 O2/ODAC 
Audio
MrSpeakers Mad Dogs (Fostex T50RP Mod) 
  hide details  
Reply
post #13 of 25
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by PhantomTaco View Post

32C max? That's a little odd. I've got a 690 in my system with a 420mm rad and 240 and a 3570k in the loop and I max at around 41. Wonder if there's a relation there or I just did a bad job of mounting my block.

While I have a slightly air-conditioned room so that could be why mine so much colder then yours
Devil's Lair
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4790K Asus Maximus VII Hero MSI GTX 970 Gaming 4G 16GB Corsair Dominator Platinum 2133Mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
240GB M.2 Kingston HyperX Predator 1TB Samsung 840 Evo SilverStone Tundra TD03-E Windows 10 Home 
MonitorKeyboardPowerCase
Dell U2913WM Corsair K65 EVGA SuperNOVA 850w G2  SilverStone Raven RV05 
MouseMouse PadAudio
Steelseries Rival  Steelseries Qck+ Corsair SP2500 
  hide details  
Reply
Devil's Lair
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4790K Asus Maximus VII Hero MSI GTX 970 Gaming 4G 16GB Corsair Dominator Platinum 2133Mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
240GB M.2 Kingston HyperX Predator 1TB Samsung 840 Evo SilverStone Tundra TD03-E Windows 10 Home 
MonitorKeyboardPowerCase
Dell U2913WM Corsair K65 EVGA SuperNOVA 850w G2  SilverStone Raven RV05 
MouseMouse PadAudio
Steelseries Rival  Steelseries Qck+ Corsair SP2500 
  hide details  
Reply
post #14 of 25
Thread Starter 
So i when disabling SLI the problem goes away, and then when enabling it, the problem happens again
Devil's Lair
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4790K Asus Maximus VII Hero MSI GTX 970 Gaming 4G 16GB Corsair Dominator Platinum 2133Mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
240GB M.2 Kingston HyperX Predator 1TB Samsung 840 Evo SilverStone Tundra TD03-E Windows 10 Home 
MonitorKeyboardPowerCase
Dell U2913WM Corsair K65 EVGA SuperNOVA 850w G2  SilverStone Raven RV05 
MouseMouse PadAudio
Steelseries Rival  Steelseries Qck+ Corsair SP2500 
  hide details  
Reply
Devil's Lair
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4790K Asus Maximus VII Hero MSI GTX 970 Gaming 4G 16GB Corsair Dominator Platinum 2133Mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
240GB M.2 Kingston HyperX Predator 1TB Samsung 840 Evo SilverStone Tundra TD03-E Windows 10 Home 
MonitorKeyboardPowerCase
Dell U2913WM Corsair K65 EVGA SuperNOVA 850w G2  SilverStone Raven RV05 
MouseMouse PadAudio
Steelseries Rival  Steelseries Qck+ Corsair SP2500 
  hide details  
Reply
post #15 of 25
Driver issues, I'd get this with BF: BC2 whenever a driver set crapped out in SLI except it would happen in all fullscreen applications.
The Hybrid
(18 items)
 
Secondary
(9 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 3770k @4.2GHz Gigabyte Z77x - UD3H Gigabyte 1070 G1 gaming Corsair Vengeance Pro 2x8GB 2400 CL11 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Crucial m500 480GB Intel SSD X25-M MLC 80GB 4x WD Green 2TB 64MB Antec Kuhler 620 AIO 
OSMonitorMonitorKeyboard
Windows 7 Ultimate x64 Philips Brilliance 202P4 22" CRT @2048x1536 85Hz Asus VG248QE 144Hz Lightboost Ducky Legend Blue 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair HX750 Raven RV-02 Logitech 502 Proteus SteelSeries fnatic QcK+ Limited Edition 
AudioAudio
Fiio E10k Audio Technica ATH-AD900x 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X4 955 BE Gigabyte 890GPA-UD3H Nvidia GeForce 9600GT SLI 8GB Kingston CL9 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Intel 320 SSD Scythe Yasya Windows 8 x64 LG Flatron 
Power
Antec HCG 520W 
  hide details  
Reply
The Hybrid
(18 items)
 
Secondary
(9 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 3770k @4.2GHz Gigabyte Z77x - UD3H Gigabyte 1070 G1 gaming Corsair Vengeance Pro 2x8GB 2400 CL11 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Crucial m500 480GB Intel SSD X25-M MLC 80GB 4x WD Green 2TB 64MB Antec Kuhler 620 AIO 
OSMonitorMonitorKeyboard
Windows 7 Ultimate x64 Philips Brilliance 202P4 22" CRT @2048x1536 85Hz Asus VG248QE 144Hz Lightboost Ducky Legend Blue 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair HX750 Raven RV-02 Logitech 502 Proteus SteelSeries fnatic QcK+ Limited Edition 
AudioAudio
Fiio E10k Audio Technica ATH-AD900x 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X4 955 BE Gigabyte 890GPA-UD3H Nvidia GeForce 9600GT SLI 8GB Kingston CL9 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Intel 320 SSD Scythe Yasya Windows 8 x64 LG Flatron 
Power
Antec HCG 520W 
  hide details  
Reply
post #16 of 25
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by SpartanVXL View Post

Driver issues, I'd get this with BF: BC2 whenever a driver set crapped out in SLI except it would happen in all fullscreen applications.

i have ZERO issues with sli and gameplay. my gameplay works 100 % with zero problems, its only on loading screens
Devil's Lair
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4790K Asus Maximus VII Hero MSI GTX 970 Gaming 4G 16GB Corsair Dominator Platinum 2133Mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
240GB M.2 Kingston HyperX Predator 1TB Samsung 840 Evo SilverStone Tundra TD03-E Windows 10 Home 
MonitorKeyboardPowerCase
Dell U2913WM Corsair K65 EVGA SuperNOVA 850w G2  SilverStone Raven RV05 
MouseMouse PadAudio
Steelseries Rival  Steelseries Qck+ Corsair SP2500 
  hide details  
Reply
Devil's Lair
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4790K Asus Maximus VII Hero MSI GTX 970 Gaming 4G 16GB Corsair Dominator Platinum 2133Mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
240GB M.2 Kingston HyperX Predator 1TB Samsung 840 Evo SilverStone Tundra TD03-E Windows 10 Home 
MonitorKeyboardPowerCase
Dell U2913WM Corsair K65 EVGA SuperNOVA 850w G2  SilverStone Raven RV05 
MouseMouse PadAudio
Steelseries Rival  Steelseries Qck+ Corsair SP2500 
  hide details  
Reply
post #17 of 25
Thread Starter 
So when i set my games to windowed mode the problem goes away, but when its back to fullscreen it does it again, if i disable sli and do fullscreen it goes away, this is such a weird problem
Devil's Lair
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4790K Asus Maximus VII Hero MSI GTX 970 Gaming 4G 16GB Corsair Dominator Platinum 2133Mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
240GB M.2 Kingston HyperX Predator 1TB Samsung 840 Evo SilverStone Tundra TD03-E Windows 10 Home 
MonitorKeyboardPowerCase
Dell U2913WM Corsair K65 EVGA SuperNOVA 850w G2  SilverStone Raven RV05 
MouseMouse PadAudio
Steelseries Rival  Steelseries Qck+ Corsair SP2500 
  hide details  
Reply
Devil's Lair
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4790K Asus Maximus VII Hero MSI GTX 970 Gaming 4G 16GB Corsair Dominator Platinum 2133Mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
240GB M.2 Kingston HyperX Predator 1TB Samsung 840 Evo SilverStone Tundra TD03-E Windows 10 Home 
MonitorKeyboardPowerCase
Dell U2913WM Corsair K65 EVGA SuperNOVA 850w G2  SilverStone Raven RV05 
MouseMouse PadAudio
Steelseries Rival  Steelseries Qck+ Corsair SP2500 
  hide details  
Reply
post #18 of 25
Quote:
Originally Posted by Qu1ckset View Post

Quote:
Originally Posted by SpartanVXL View Post

Driver issues, I'd get this with BF: BC2 whenever a driver set crapped out in SLI except it would happen in all fullscreen applications.

i have ZERO issues with sli and gameplay. my gameplay works 100 % with zero problems, its only on loading screens

If its just during loading screens and doesnt affect gameplay why worry about it? Just enjoy your sli goodness:)

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
post #19 of 25
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by ajresendez View Post

If its just during loading screens and doesnt affect gameplay why worry about it? Just enjoy your sli goodness:)
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2

because before it didnt do this problem and now it does, and when you own a single $1100 videocard you want it to work 100%
Devil's Lair
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4790K Asus Maximus VII Hero MSI GTX 970 Gaming 4G 16GB Corsair Dominator Platinum 2133Mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
240GB M.2 Kingston HyperX Predator 1TB Samsung 840 Evo SilverStone Tundra TD03-E Windows 10 Home 
MonitorKeyboardPowerCase
Dell U2913WM Corsair K65 EVGA SuperNOVA 850w G2  SilverStone Raven RV05 
MouseMouse PadAudio
Steelseries Rival  Steelseries Qck+ Corsair SP2500 
  hide details  
Reply
Devil's Lair
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4790K Asus Maximus VII Hero MSI GTX 970 Gaming 4G 16GB Corsair Dominator Platinum 2133Mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
240GB M.2 Kingston HyperX Predator 1TB Samsung 840 Evo SilverStone Tundra TD03-E Windows 10 Home 
MonitorKeyboardPowerCase
Dell U2913WM Corsair K65 EVGA SuperNOVA 850w G2  SilverStone Raven RV05 
MouseMouse PadAudio
Steelseries Rival  Steelseries Qck+ Corsair SP2500 
  hide details  
Reply
post #20 of 25
Quote:
Originally Posted by Qu1ckset View Post

Quote:
Originally Posted by ajresendez View Post

If its just during loading screens and doesnt affect gameplay why worry about it? Just enjoy your sli goodness:)
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2

because before it didnt do this problem and now it does, and when you own a single $1100 videocard you want it to work 100%

Just RMA the card then if you have already tried other alternatives of course smile.gif

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › GTX 690 when sli enabled causes Game Loading Screens Flickering HELP! (VIDEO ADDED!!!)