Overclock.net › Forums › Intel › Intel CPUs › [Official] Delidded Club / Guide
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[Official] Delidded Club / Guide - Page 1105

post #11041 of 33672
Ok guys, an update.
My friend who is an engineer can and had a look...man that scratch is extremely small....but with microscopic things...anything can go wrong.
Now the thing is the scratch does pass on a circuit...but god it is on the outer edge that one wouldn't think anything could happen. We tried a lot of things: ihs flipped the other way, double paper, paper on the other little bit, thermal paste on circuit breaks. Nothing really helped.I got rid of the paper all together, and it works with only channel 3 and 4. I can't get hold of another cpu, so I'm going to try clu now and then probably rma it. I need glue help though...
Edited by Totally Dubbed - 2/5/13 at 3:09pm
post #11042 of 33672
Holy cow valguar. I didn't realize your thread hit 10,000 posts. You should get a couple overclock flames for that smile.gif
post #11043 of 33672
hahahahahahha CLU temps....hahahahahahahaha
Sorry I'll post IBT results in a bit.
I'm currently on the 3rd flop max temp 58c.
Remember Before de-lid was 92c
With MX2 it was around 82c

That's 34c....let me not get high hopes but LOL
I also got very nice pictures of the CLU application - what I did...as it was being a pain to come out - I put CLU on the BRUSH, then brushed it on.
Brushing on CLU took as long as de-lidding the i7
post #11044 of 33672
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by chronicfx View Post

Holy cow valguar. I didn't realize your thread hit 10,000 posts. You should get a couple overclock flames for that smile.gif

Thanks, and now we already hit 11,000 posts. thumb.gif

Thanks for all the participation guys!
Quote:
Originally Posted by Totally Dubbed View Post

hahahahahahha CLU temps....hahahahahahahaha
Sorry I'll post IBT results in a bit.
I'm currently on the 3rd flop max temp 58c.
Remember Before de-lid was 92c
With MX2 it was around 82c

That's 34c....let me not get high hopes but LOL
I also got very nice pictures of the CLU application - what I did...as it was being a pain to come out - I put CLU on the BRUSH, then brushed it on.
Brushing on CLU took as long as de-lidding the i7

holy cow.... keep us informed dude those are wonderful results.
post #11045 of 33672
Quote:
Originally Posted by Valgaur View Post

Thanks, and now we already hit 11,000 posts. thumb.gif

Thanks for all the participation guys!
holy cow.... keep us informed dude those are wonderful results.

Man it isn't fair on my case fans nor my SP120's on my antec...they aren't even RAMPING UP hahaha! (ramp starts at 70c).
Which is another thing de-lidding does - reduce noise:
RPM before de-lidding: 1200RPM on SP120's and around 1100RPM on AF140's
RPM after de-lidding with CLU: 800-900RPM on SP120's and around 800 RPM on AF140's

It is a beast and is super quiet...
Going to play around with RAM again....who knows this just might be my luck. (I just want dual channel 8GB and I'm happy frown.gif )
post #11046 of 33672
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Totally Dubbed View Post

Man it isn't fair on my case fans nor my SP120's on my antec...they aren't even RAMPING UP hahaha! (ramp starts at 70c).
Which is another thing de-lidding does - reduce noise:
RPM before de-lidding: 1200RPM on SP120's and around 1100RPM on AF140's
RPM after de-lidding with CLU: 800-900RPM on SP120's and around 800 RPM on AF140's

It is a beast and is super quiet...
Going to play around with RAM again....who knows this just might be my luck. (I just want dual channel 8GB and I'm happy frown.gif )

Yeah I would play with it a bit and see what you can get. and if you get a dual channel working... dont touch it lol.
post #11047 of 33672
Quote:
Originally Posted by Valgaur View Post

Yeah I would play with it a bit and see what you can get. and if you get a dual channel working... dont touch it lol.

hmmm If it is too good to be true it probably is...
Interesting here:
now slot 3, 4 together don't work....All I did is sit it up right.

I went into CPUZ and my OC wasn't there - it was at 3.9ghz not 4.5ghz - but my voltage of 1.27v is there...
I've had an idea...I'm going to re-flash the BIOS...who knows!
post #11048 of 33672
Quote:
Originally Posted by Totally Dubbed View Post

hmmm If it is too good to be true it probably is...
Interesting here:
now slot 3, 4 together don't work....All I did is sit it up right.

I went into CPUZ and my OC wasn't there - it was at 3.9ghz not 4.5ghz - but my voltage of 1.27v is there...
I've had an idea...I'm going to re-flash the BIOS...who knows!

Good Luck! Keep us posted thumb.gif

Those temps are Amazing! I'm so tempted to delid!!!!
post #11049 of 33672
Quote:
Originally Posted by Airrick10 View Post

Good Luck! Keep us posted thumb.gif

Those temps are Amazing! I'm so tempted to delid!!!!

I'm tempted to RMA....but then re-de-lid rolleyes.gif

Whatever you do - be extremely careful on that right hand side.
post #11050 of 33672
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Totally Dubbed View Post

hmmm If it is too good to be true it probably is...
Interesting here:
now slot 3, 4 together don't work....All I did is sit it up right.

I went into CPUZ and my OC wasn't there - it was at 3.9ghz not 4.5ghz - but my voltage of 1.27v is there...
I've had an idea...I'm going to re-flash the BIOS...who knows!

sometimes when you cycles boots it resets cmos so just give it another go.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel CPUs
Overclock.net › Forums › Intel › Intel CPUs › [Official] Delidded Club / Guide