Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › ATI Drivers and Overclocking Software › Kdbsync.exe has stopped working?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Kdbsync.exe has stopped working?

post #1 of 24
Thread Starter 
I keep getting this message every time I start Windows, or "AMD Vision Control Center." It just started happening earlier today, and I have no reason as to why; because nothing has changed. I already tried uninstalling and re-installing the drivers and software, but, same thing happens.



Anyone know how to fix this incredibly annoying issue?
     
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX6300 Gigabyte 78LMT-USB3 AM3+ Gigabyte Radeon R9 270X Kingston HyperX 8GB DDR3-1600 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Western Digital WD5003AZEX Samsung 840 Evo Cooler Master Hyper 212 Plus Windows 8.1 
MonitorPowerCaseAudio
40" 1080p Sceptre LCD HDTV Corsair CX600M NZXT Source 210 Elite - Black Yamaha RXV1065, Grado Labs SR80, Cerwin Vega E315 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Pentium 4 w/ HT 3.2GHz Dell N6381 Intel Extreme Graphics 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... 512MB DDR 400 
Hard DriveCoolingOSPower
Western Digital 160GB IDE lol. Windows XP Home Edition 32bit Dell M0148 250w 
Case
Dell Dimension 3000 
  hide details  
Reply
     
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX6300 Gigabyte 78LMT-USB3 AM3+ Gigabyte Radeon R9 270X Kingston HyperX 8GB DDR3-1600 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Western Digital WD5003AZEX Samsung 840 Evo Cooler Master Hyper 212 Plus Windows 8.1 
MonitorPowerCaseAudio
40" 1080p Sceptre LCD HDTV Corsair CX600M NZXT Source 210 Elite - Black Yamaha RXV1065, Grado Labs SR80, Cerwin Vega E315 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Pentium 4 w/ HT 3.2GHz Dell N6381 Intel Extreme Graphics 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... 512MB DDR 400 
Hard DriveCoolingOSPower
Western Digital 160GB IDE lol. Windows XP Home Edition 32bit Dell M0148 250w 
Case
Dell Dimension 3000 
  hide details  
Reply
post #2 of 24
if your running 12.8 it should be fixed. If not then remove the adk runtime when installing under custom install
Stryker-PC
(18 items)
 
 
Homemade NAS
(11 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
richland a10-6800k asrock fm2 extreme6 gtx 560 evga gskill sniper 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
ocz vertex 3 asus dvd-rw+ cooler master seidon 120m windows 7 
OSPowerCaseOther
linux ubuntu corsair cx500m silverstone redline evercool hdd bay converter 
CPUMotherboardGraphicsRAM
amd apu a6-5400k msi onboard corsair 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOS
western digital 2tb western digital 2tb none nas4free 
MonitorPowerCase
hp logisys 480 logisys 
  hide details  
Reply
Stryker-PC
(18 items)
 
 
Homemade NAS
(11 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
richland a10-6800k asrock fm2 extreme6 gtx 560 evga gskill sniper 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
ocz vertex 3 asus dvd-rw+ cooler master seidon 120m windows 7 
OSPowerCaseOther
linux ubuntu corsair cx500m silverstone redline evercool hdd bay converter 
CPUMotherboardGraphicsRAM
amd apu a6-5400k msi onboard corsair 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOS
western digital 2tb western digital 2tb none nas4free 
MonitorPowerCase
hp logisys 480 logisys 
  hide details  
Reply
post #3 of 24
Thread Starter 
I'm running 12.6. I don't think 12.8 has HD3000 support. Won't matter for much longer though because I am looking to upgrade to something in the 7000 family.

I solved it by disabling ATi's "Drag and Drop file conversion" at startup. But, the problem still exists if I were to try and use Drag and Drop; so it's just a band-aid.

Thanks for the info, though!
     
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX6300 Gigabyte 78LMT-USB3 AM3+ Gigabyte Radeon R9 270X Kingston HyperX 8GB DDR3-1600 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Western Digital WD5003AZEX Samsung 840 Evo Cooler Master Hyper 212 Plus Windows 8.1 
MonitorPowerCaseAudio
40" 1080p Sceptre LCD HDTV Corsair CX600M NZXT Source 210 Elite - Black Yamaha RXV1065, Grado Labs SR80, Cerwin Vega E315 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Pentium 4 w/ HT 3.2GHz Dell N6381 Intel Extreme Graphics 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... 512MB DDR 400 
Hard DriveCoolingOSPower
Western Digital 160GB IDE lol. Windows XP Home Edition 32bit Dell M0148 250w 
Case
Dell Dimension 3000 
  hide details  
Reply
     
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX6300 Gigabyte 78LMT-USB3 AM3+ Gigabyte Radeon R9 270X Kingston HyperX 8GB DDR3-1600 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Western Digital WD5003AZEX Samsung 840 Evo Cooler Master Hyper 212 Plus Windows 8.1 
MonitorPowerCaseAudio
40" 1080p Sceptre LCD HDTV Corsair CX600M NZXT Source 210 Elite - Black Yamaha RXV1065, Grado Labs SR80, Cerwin Vega E315 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Pentium 4 w/ HT 3.2GHz Dell N6381 Intel Extreme Graphics 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... 512MB DDR 400 
Hard DriveCoolingOSPower
Western Digital 160GB IDE lol. Windows XP Home Edition 32bit Dell M0148 250w 
Case
Dell Dimension 3000 
  hide details  
Reply
post #4 of 24
In Uninstal a program on "AMD Calayst Install Maneger click "change" and in window choose "repair". (sorry for screenshot witn russian)

post #5 of 24
and install GamerOSD
post #6 of 24
I'm running Windows 7 Home Premium 64-bit. I also have Catalyst version 12.6 but my hardware is the 4000 family. Uninstalling the "AMD APP SDK Runtime" component resolved this issue for me.

Here are the steps I took:

Open Control Panel>Programs and features
Click on AMD Calayst Install Manager then click Change
Click Next on the welcome screen
Click Uninstall Manager then click Next
Click Custom then Next
Check box next to AMD APP SDK Runtime then click Next
Click Finish
post #7 of 24
Thanks a million zpdq, that was exactly the fix I needed.
post #8 of 24
I wonder if this will fix both of my issues I'm having (the kdbsync.exe was one). I have 2 computers going, desktop and laptop. Desktop is wired to router, laptop is wireless. When logging into an online game, my net disconnects...for both. After trial and error I found I had to be offline on my laptop, log in with desktop...once on...go ahead and log back into my laptop. Otherwise the net was just completely blocked.

JSW
post #9 of 24
That did it...Thank you very much...I have been trying to fix this for awhile! thumb.gif
post #10 of 24
Thank you "zdpq" for your help
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › ATI Drivers and Overclocking Software › Kdbsync.exe has stopped working?