Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › [Official] GA-Z77X-UP7 Owners Discussion Club
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[Official] GA-Z77X-UP7 Owners Discussion Club - Page 45

post #441 of 580
Thread Starter 
I like F3, its the BIOS the TeamAU guys used in a lot of the 3D Mark benches
X99 Main Rig
(10 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 5960X Extreme Edition @ 4.5GHz Always Changing VisonTek R9 290 G.Skill Ripjaws 4 16GB (4x4GB) DDR4 @ 3200MHz 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Samsung 128GB M.2 PCI-E 4x SSD Apotop 256GB SSD 1.82TB NAS Noctua NH-D15 with both fans 
OSPower
Win7 Pro Enermax 1000W 
  hide details  
Reply
X99 Main Rig
(10 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 5960X Extreme Edition @ 4.5GHz Always Changing VisonTek R9 290 G.Skill Ripjaws 4 16GB (4x4GB) DDR4 @ 3200MHz 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Samsung 128GB M.2 PCI-E 4x SSD Apotop 256GB SSD 1.82TB NAS Noctua NH-D15 with both fans 
OSPower
Win7 Pro Enermax 1000W 
  hide details  
Reply
post #442 of 580
Quote:
Originally Posted by Sin0822 View Post

I like F3, its the BIOS the TeamAU guys used in a lot of the 3D Mark benches
Thanks mate! Gonna give that a try.... Appreciated!
RX-0
(14 items)
 
  
Reply
RX-0
(14 items)
 
  
Reply
post #443 of 580
Gigabyte
(17 items)
 
  
CPUCPUMotherboardGraphics
Core i7-4790K @ 4.9 GHz Core i7-4770K @ 4.7 GHz GA-Z170X-SOCF /GA-Z97X-SOCF/ GA-Z87X-UD3H  Evga GTS 450 SC 
RAMHard DriveOptical DriveCooling
G.Skill F3-2933C12D-8GTXDG @ 3100 (12-15-14-35-... 2xSSD Corsair Force GS 128 (RAID 0), WD Caviar ... LG 62N SATA XSPC RayStorm D5 EX240 (Liquid Ultra)  
OSMonitorPowerCase
Win 7 SP1,Win 8.1,Win 10 (x64) LG 1960TR Gigabyte Superb 720W NZXT Phantom 630 Ultra Tower  
  hide details  
Reply
Gigabyte
(17 items)
 
  
CPUCPUMotherboardGraphics
Core i7-4790K @ 4.9 GHz Core i7-4770K @ 4.7 GHz GA-Z170X-SOCF /GA-Z97X-SOCF/ GA-Z87X-UD3H  Evga GTS 450 SC 
RAMHard DriveOptical DriveCooling
G.Skill F3-2933C12D-8GTXDG @ 3100 (12-15-14-35-... 2xSSD Corsair Force GS 128 (RAID 0), WD Caviar ... LG 62N SATA XSPC RayStorm D5 EX240 (Liquid Ultra)  
OSMonitorPowerCase
Win 7 SP1,Win 8.1,Win 10 (x64) LG 1960TR Gigabyte Superb 720W NZXT Phantom 630 Ultra Tower  
  hide details  
Reply
post #444 of 580
I'm having seious issues here. I've just installed the UP7 a week ago, and I have ha nothing but trouble. Everything worked 100% on my Sabertooth, and I have gone through damn near every part, and can't find a fault. So I think it may be the Mobo. Every day, the comp crashes. When it crashes, about 33% of the time it blue screens, and the rest it just locks screen. The most annoying damn part is, when it reboots, it will not post, but just snap boot over and over again. I have cleared CMOS, removed GPUs, reseated RAM, changed out RAM, reseated CPU, unhooked all peripherals. I'm lost, and so far no word back from gigabyte. Someone out there, please help me fix this.
post #445 of 580
Thread Starter 
a couple questions, did you reinstall windows when you changed the motherboard?

Do you have eaystune6 running?

What is your BCLK set at?
X99 Main Rig
(10 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 5960X Extreme Edition @ 4.5GHz Always Changing VisonTek R9 290 G.Skill Ripjaws 4 16GB (4x4GB) DDR4 @ 3200MHz 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Samsung 128GB M.2 PCI-E 4x SSD Apotop 256GB SSD 1.82TB NAS Noctua NH-D15 with both fans 
OSPower
Win7 Pro Enermax 1000W 
  hide details  
Reply
X99 Main Rig
(10 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 5960X Extreme Edition @ 4.5GHz Always Changing VisonTek R9 290 G.Skill Ripjaws 4 16GB (4x4GB) DDR4 @ 3200MHz 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Samsung 128GB M.2 PCI-E 4x SSD Apotop 256GB SSD 1.82TB NAS Noctua NH-D15 with both fans 
OSPower
Win7 Pro Enermax 1000W 
  hide details  
Reply
post #446 of 580
Windows was installed fresh this time around, I assume easy tube is running, but I do not use it. And my back clock is set at what ever is standard, probably 100. Unfortunately, I can't get the computer into BiOS, so I can't tell for sure.
post #447 of 580
Thread Starter 
what do you mean you can't get into the UEFI? You can't even by pressing delete?

See if easytune6 is working, if it is just close it and see if that fixes your issue.
X99 Main Rig
(10 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 5960X Extreme Edition @ 4.5GHz Always Changing VisonTek R9 290 G.Skill Ripjaws 4 16GB (4x4GB) DDR4 @ 3200MHz 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Samsung 128GB M.2 PCI-E 4x SSD Apotop 256GB SSD 1.82TB NAS Noctua NH-D15 with both fans 
OSPower
Win7 Pro Enermax 1000W 
  hide details  
Reply
X99 Main Rig
(10 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 5960X Extreme Edition @ 4.5GHz Always Changing VisonTek R9 290 G.Skill Ripjaws 4 16GB (4x4GB) DDR4 @ 3200MHz 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Samsung 128GB M.2 PCI-E 4x SSD Apotop 256GB SSD 1.82TB NAS Noctua NH-D15 with both fans 
OSPower
Win7 Pro Enermax 1000W 
  hide details  
Reply
post #448 of 580
I don't think I was clear. During boot, it won't even make it to the Splash screen, boot menu, or even to te point where the monitors come on. It begins booting, last 1-4 secs, and reboots. On the Debug LED code showing when it's stuck in this horrible, painful, annoying, infuriating loop is 51.
post #449 of 580
Thread Starter 
51 is memory related. I would try to reseat the memory and the CPU.
X99 Main Rig
(10 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 5960X Extreme Edition @ 4.5GHz Always Changing VisonTek R9 290 G.Skill Ripjaws 4 16GB (4x4GB) DDR4 @ 3200MHz 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Samsung 128GB M.2 PCI-E 4x SSD Apotop 256GB SSD 1.82TB NAS Noctua NH-D15 with both fans 
OSPower
Win7 Pro Enermax 1000W 
  hide details  
Reply
X99 Main Rig
(10 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 5960X Extreme Edition @ 4.5GHz Always Changing VisonTek R9 290 G.Skill Ripjaws 4 16GB (4x4GB) DDR4 @ 3200MHz 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Samsung 128GB M.2 PCI-E 4x SSD Apotop 256GB SSD 1.82TB NAS Noctua NH-D15 with both fans 
OSPower
Win7 Pro Enermax 1000W 
  hide details  
Reply
post #450 of 580
Yeah, that was my first thought as well. I reseated each of the RaM Mods, and then switched them out. I've also reseated my CPU twice, which is a pain in the ass with a water loop. Still no Joy.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel Motherboards
Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › [Official] GA-Z77X-UP7 Owners Discussion Club