Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › Computer wont start
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Computer wont start - Page 2

post #11 of 26
^ this basically; do you have another phenom 2 you could try?
post #12 of 26
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by jtc10512 View Post

Right above the "System Panel Connector" (the connector for your front panel LED's & switches) is a jumper labled CLRTC. Move the jumper cap to the right so its on the right two pins, make sure the pc is OFF and UNPLUGGED (make sure the standby LED on the board is off) before you move the jumper. count to 10 or however long you want then move the jumper back to the left two pins. Power the PC on and tell us what you get. (I bet this wouldn't do much, as mobo's tend to reset the clocks if the CPU doesnt want to run that fast. Kinda like an OC safeguard) The information you've given indicates, to me, a failure of the CPU. Pretty much catastrophic. Bsod or crash, no POST, basically a bad day.

I can't seem to find anything like that. Looked all over the mobo for "CLRTC" with no luck..
post #13 of 26
Look above your front panel headers.
Looks like
Edited by Davayy - 10/16/12 at 1:40pm
post #14 of 26
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Davayy View Post

Look above your front panel headers.
Looks like

On mine they are already both as far to the right as they are going to go.
post #15 of 26
move them back to the left.
post #16 of 26
Thread Starter 
Both or just the one like in the screenshot?
post #17 of 26
Both, i believe.
post #18 of 26
Thread Starter 
Moved them. Got a screen with the words American Megatrends on the top.

On the bottom was "Chassis Intruded !" "Fatal Error... System halted"
post #19 of 26
Can you access the bios at all now? There seems to be a bit more movement.
post #20 of 26
Thread Starter 
Ill check in a sec. First, after I wrote that down I shut it off and hit the power button again before leaving to go relay everything to you guys. I went back and everything started up properly, though its running with only 1 gig of RAM and I have little idea what I have done to the computer to cause it to function again.

Quick Edit: When I start it up, on the motherboard screen I get 3 options
4: Asus Core Unlocker
F.. Something: Setup
F... Something else: Display BIOS Post Message (or something like that) I was too slow and windows had already started before I could read it all.
Edited by Neighborbob - 10/16/12 at 1:57pm
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD Motherboards
Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › Computer wont start