post #1 of 1
Thread Starter 
Laptop is Lenovo Y580. When I start Hot Pursuit, it shows me the window for the first time setup, but I can't find the option for using my dedicated GPU (GTX660m). Currently it's running on the HD 4000 iGPU and everything on the highest settings (at 1366x768) are a 45fps at best. Anyway to make the initial setup identify the GTX 660m?

I'm referring to the Hot Pursuit configuration tool
Edited by Osea23 - 10/22/12 at 11:33pm
Computer 1
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 2500K ASUS P8Z77-V PRO EVGA GTX 770 ACX Corsair 2 x 4GB DDR3 1600MHz 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Samsung 840 Evo 250GB Western Digital Blue 1TB Cooler Master Hyper 212 EVO Windows 8.1 Pro x64 
MonitorKeyboardPowerCase
ASUS VS248H-P Cooler Master Quickfire Rapid MX Blue Corsair AX650 Fractal Design Define R4 
MouseMouse PadAudioAudio
Logitech G502 YuHua Gaming Mouse Pad Logitech Z323 Sennheiser HD 558 
Audio
Creative Soundblaster Z 
  hide details  
Reply
Computer 1
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 2500K ASUS P8Z77-V PRO EVGA GTX 770 ACX Corsair 2 x 4GB DDR3 1600MHz 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Samsung 840 Evo 250GB Western Digital Blue 1TB Cooler Master Hyper 212 EVO Windows 8.1 Pro x64 
MonitorKeyboardPowerCase
ASUS VS248H-P Cooler Master Quickfire Rapid MX Blue Corsair AX650 Fractal Design Define R4 
MouseMouse PadAudioAudio
Logitech G502 YuHua Gaming Mouse Pad Logitech Z323 Sennheiser HD 558 
Audio
Creative Soundblaster Z 
  hide details  
Reply