Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › PLEASE HELP!! P5B Deluxe
New Posts  All Forums:Forum Nav:

PLEASE HELP!! P5B Deluxe

post #1 of 7
Thread Starter 
I have been trying to install XP Pro on my new P5B Deluxe. I am trying to install XP Pro on my two Raptors in RAID 0. The setup starts, but when it gets to the part about Install press enter, or press R to repair, or F3 to ESC, I can't press anything. The keyboard is still getting power, because it is still backlit. It like freezes up and everything. I have no idea why this isn't working. It is getting very annoying.

Please help me with this. I am trying to get my new C2D up and running and I can't even get XP Installed.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 3600+ X2 Brisbane DFI NF ULTRAII-M2 ---- 2GB G. Skill DDR2-800 4-4-3-5 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Seagate 500GB 7200.10 Perp Lite-On DVD/CD-RW Vista Ultimate/XP Pro Dual Boot 19" Acer AL1916W LCD 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech MX5000 Hiper 580W Modular CoolerMaster Centurion 5 Logitech MX1000 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 3600+ X2 Brisbane DFI NF ULTRAII-M2 ---- 2GB G. Skill DDR2-800 4-4-3-5 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Seagate 500GB 7200.10 Perp Lite-On DVD/CD-RW Vista Ultimate/XP Pro Dual Boot 19" Acer AL1916W LCD 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech MX5000 Hiper 580W Modular CoolerMaster Centurion 5 Logitech MX1000 
  hide details  
Reply
post #2 of 7
did you enable usb keyboard support, and if you have an old ps2 keyboard laying around use that if that doesnt work
post #3 of 7
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by noshibby View Post
did you enable usb keyboard support, and if you have an old ps2 keyboard laying around use that if that doesnt work
I tried an old PS2 keybaord too. it didn't work either.

This is really weird. I never had this happen.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 3600+ X2 Brisbane DFI NF ULTRAII-M2 ---- 2GB G. Skill DDR2-800 4-4-3-5 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Seagate 500GB 7200.10 Perp Lite-On DVD/CD-RW Vista Ultimate/XP Pro Dual Boot 19" Acer AL1916W LCD 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech MX5000 Hiper 580W Modular CoolerMaster Centurion 5 Logitech MX1000 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 3600+ X2 Brisbane DFI NF ULTRAII-M2 ---- 2GB G. Skill DDR2-800 4-4-3-5 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Seagate 500GB 7200.10 Perp Lite-On DVD/CD-RW Vista Ultimate/XP Pro Dual Boot 19" Acer AL1916W LCD 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech MX5000 Hiper 580W Modular CoolerMaster Centurion 5 Logitech MX1000 
  hide details  
Reply
post #4 of 7
hmm, i didnt have that problem, but i havent tried raid yet, have you updated the bios on it? because using the latest 08** may fix that
post #5 of 7
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by noshibby View Post
hmm, i didnt have that problem, but i havent tried raid yet, have you updated the bios on it? because using the latest 08** may fix that
Yes, I had just one Raptor in it before this and I updated the BIOS to the newest. I wanted to do this now, because I wanted my RAID.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 3600+ X2 Brisbane DFI NF ULTRAII-M2 ---- 2GB G. Skill DDR2-800 4-4-3-5 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Seagate 500GB 7200.10 Perp Lite-On DVD/CD-RW Vista Ultimate/XP Pro Dual Boot 19" Acer AL1916W LCD 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech MX5000 Hiper 580W Modular CoolerMaster Centurion 5 Logitech MX1000 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 3600+ X2 Brisbane DFI NF ULTRAII-M2 ---- 2GB G. Skill DDR2-800 4-4-3-5 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Seagate 500GB 7200.10 Perp Lite-On DVD/CD-RW Vista Ultimate/XP Pro Dual Boot 19" Acer AL1916W LCD 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech MX5000 Hiper 580W Modular CoolerMaster Centurion 5 Logitech MX1000 
  hide details  
Reply
post #6 of 7
I think I remember reading somewhere that RAPTORS did not work in RAID with the P5B Deluxe, it could be the chipset IMO.

Also, did you try the lastest F6 drivers from Intel? Check XS for the issue, I think that's where I saw it.
post #7 of 7
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Nasgul View Post
I think I remember reading somewhere that RAPTORS did not work in RAID with the P5B Deluxe, it could be the chipset IMO.

Also, did you try the lastest F6 drivers from Intel? Check XS for the issue, I think that's where I saw it.
I am going to try the F6 tomorrow when I have more time with the newest Intel drivers. Thanks for the link though. rep+
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 3600+ X2 Brisbane DFI NF ULTRAII-M2 ---- 2GB G. Skill DDR2-800 4-4-3-5 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Seagate 500GB 7200.10 Perp Lite-On DVD/CD-RW Vista Ultimate/XP Pro Dual Boot 19" Acer AL1916W LCD 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech MX5000 Hiper 580W Modular CoolerMaster Centurion 5 Logitech MX1000 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 3600+ X2 Brisbane DFI NF ULTRAII-M2 ---- 2GB G. Skill DDR2-800 4-4-3-5 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Seagate 500GB 7200.10 Perp Lite-On DVD/CD-RW Vista Ultimate/XP Pro Dual Boot 19" Acer AL1916W LCD 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech MX5000 Hiper 580W Modular CoolerMaster Centurion 5 Logitech MX1000 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel Motherboards
Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › PLEASE HELP!! P5B Deluxe