Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › AsRock Extreme4 z77 graphic card issue (not starting)
New Posts  All Forums:Forum Nav:

AsRock Extreme4 z77 graphic card issue (not starting)

post #1 of 8
Thread Starter 
Hello OCN

I had some problems with my ram but I managed to fix that.

However my graphics card won't startup, I have set south bridge to PCI-E main graphics but I only get signal on my screen if I connect VGA at onboard VGA.

It supposed the graphics card connect with VGA because south bridge is set to PCI-E.

If you need any more information just ask.

Thanks
post #2 of 8
reset cmos and try again. not sure how to help. but thats my first thing i would try
Montage mkIII
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-6700K ASUS ROG Maximus VIII Hero EVGA 980Ti Classified Corsair 16GB DDR4-3000 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Samsung 240GB EVO 850 Samsung 128GB EVO 830 Samsung 1TB EVO 850 CM 212EVO  
OSMonitorKeyboardPower
Win10 Dell U2713HM Logitech 810 EVGA Supernova 750W P2 
CaseMouseMouse PadAudio
Corsair 450D Razer Deathadder Steelpad QcK Audioengine D1 
Audio
Audio-technica ATH-A900X 
  hide details  
Reply
Montage mkIII
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-6700K ASUS ROG Maximus VIII Hero EVGA 980Ti Classified Corsair 16GB DDR4-3000 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Samsung 240GB EVO 850 Samsung 128GB EVO 830 Samsung 1TB EVO 850 CM 212EVO  
OSMonitorKeyboardPower
Win10 Dell U2713HM Logitech 810 EVGA Supernova 750W P2 
CaseMouseMouse PadAudio
Corsair 450D Razer Deathadder Steelpad QcK Audioengine D1 
Audio
Audio-technica ATH-A900X 
  hide details  
Reply
post #3 of 8
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Conspiracy View Post

reset cmos and try again. not sure how to help. but thats my first thing i would try

Already done that but not worked :S
post #4 of 8
Quote:
Originally Posted by reborn624 View Post

Already done that but not worked :S

booo. sorry to hear that.

best of luck to you, hope you figure it out thumb.gif
Montage mkIII
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-6700K ASUS ROG Maximus VIII Hero EVGA 980Ti Classified Corsair 16GB DDR4-3000 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Samsung 240GB EVO 850 Samsung 128GB EVO 830 Samsung 1TB EVO 850 CM 212EVO  
OSMonitorKeyboardPower
Win10 Dell U2713HM Logitech 810 EVGA Supernova 750W P2 
CaseMouseMouse PadAudio
Corsair 450D Razer Deathadder Steelpad QcK Audioengine D1 
Audio
Audio-technica ATH-A900X 
  hide details  
Reply
Montage mkIII
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-6700K ASUS ROG Maximus VIII Hero EVGA 980Ti Classified Corsair 16GB DDR4-3000 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Samsung 240GB EVO 850 Samsung 128GB EVO 830 Samsung 1TB EVO 850 CM 212EVO  
OSMonitorKeyboardPower
Win10 Dell U2713HM Logitech 810 EVGA Supernova 750W P2 
CaseMouseMouse PadAudio
Corsair 450D Razer Deathadder Steelpad QcK Audioengine D1 
Audio
Audio-technica ATH-A900X 
  hide details  
Reply
post #5 of 8
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Conspiracy View Post

booo. sorry to hear that.
best of luck to you, hope you figure it out thumb.gif

Already fixed tongue.gif

Just removed graphic card and re seat thumb.gif

I'll rep you, thanks
post #6 of 8
glad you figured it out. if i ever have that problem in the future ill do that as well thumb.gif
Montage mkIII
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-6700K ASUS ROG Maximus VIII Hero EVGA 980Ti Classified Corsair 16GB DDR4-3000 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Samsung 240GB EVO 850 Samsung 128GB EVO 830 Samsung 1TB EVO 850 CM 212EVO  
OSMonitorKeyboardPower
Win10 Dell U2713HM Logitech 810 EVGA Supernova 750W P2 
CaseMouseMouse PadAudio
Corsair 450D Razer Deathadder Steelpad QcK Audioengine D1 
Audio
Audio-technica ATH-A900X 
  hide details  
Reply
Montage mkIII
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-6700K ASUS ROG Maximus VIII Hero EVGA 980Ti Classified Corsair 16GB DDR4-3000 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Samsung 240GB EVO 850 Samsung 128GB EVO 830 Samsung 1TB EVO 850 CM 212EVO  
OSMonitorKeyboardPower
Win10 Dell U2713HM Logitech 810 EVGA Supernova 750W P2 
CaseMouseMouse PadAudio
Corsair 450D Razer Deathadder Steelpad QcK Audioengine D1 
Audio
Audio-technica ATH-A900X 
  hide details  
Reply
post #7 of 8
sometimes when putting a video card in it'll seem like it's in when it's not i've ran into that problem alot but i always pressed down on each end and middle as the video card is still seated and poof it would work redface.gif
JunkoXan's Build
(15 items)
 
   
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 2700k (Engineering Sample) Asus P67 Sabertooth Sapphire Dual-X 280x G.Skill Sniper (2x4gb) 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung F3 Spinpoint Cooler Masters 616+ Windows 7 Upstar 20" 1080p TV 
MonitorKeyboardPowerCase
Dell Monitor 21" 1680x1050 Dell Keyboard Antec High Current Gamer 900W Cooler Master HAF-XB 
MouseMouse Pad
E-3lue Mazer II 2600DPI Optical Mouse Custom Made 
  hide details  
Reply
JunkoXan's Build
(15 items)
 
   
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 2700k (Engineering Sample) Asus P67 Sabertooth Sapphire Dual-X 280x G.Skill Sniper (2x4gb) 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung F3 Spinpoint Cooler Masters 616+ Windows 7 Upstar 20" 1080p TV 
MonitorKeyboardPowerCase
Dell Monitor 21" 1680x1050 Dell Keyboard Antec High Current Gamer 900W Cooler Master HAF-XB 
MouseMouse Pad
E-3lue Mazer II 2600DPI Optical Mouse Custom Made 
  hide details  
Reply
post #8 of 8
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by JunkoXan View Post

sometimes when putting a video card in it'll seem like it's in when it's not i've ran into that problem alot but i always pressed down on each end and middle as the video card is still seated and poof it would work redface.gif

Yap, sometimes graphic card gets misplaced
Quote:
Originally Posted by Conspiracy View Post

glad you figured it out. if i ever have that problem in the future ill do that as well thumb.gif

Yap thumb.gif
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel - General
Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › AsRock Extreme4 z77 graphic card issue (not starting)