Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Afterburner, GPUZ voltage readings for 7950
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Afterburner, GPUZ voltage readings for 7950

post #1 of 2
Thread Starter 
GPUz fluctuates the voltage readings presumably to show me the real voltage readings.

How do I set afterburner to also show me these real voltage readings?

Also, afterburner is showing me 1.031 volts at load, but HWinfo is showing me 1.13 volts. What in the heck is going here?
Edited by homestyle - 10/31/12 at 10:49pm
Silent But Deadly
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3570k @4.4 Gigabyte Z77X-UD3H Powercolor AMD 470 8GB Samsung 
Hard DriveCoolingCoolingOS
Cricual M4 64 / WD6400AAKS Silver Arrow SB-E Arctic Cooling 7970 7 64 Ultimate 
MonitorPowerCaseMouse
BenQ XL2410T Corsair AX650 Fractal Define R4 Logitech G5 
  hide details  
Reply
Silent But Deadly
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3570k @4.4 Gigabyte Z77X-UD3H Powercolor AMD 470 8GB Samsung 
Hard DriveCoolingCoolingOS
Cricual M4 64 / WD6400AAKS Silver Arrow SB-E Arctic Cooling 7970 7 64 Ultimate 
MonitorPowerCaseMouse
BenQ XL2410T Corsair AX650 Fractal Define R4 Logitech G5 
  hide details  
Reply
post #2 of 2
I am experiecing the same thing when OCing Sapphire 7950. I just got the card a few days ago and havent figured it out either. I set the VDDC through Trixx to like 1150 and then in GPUz it shows like 12.123 VDDC or something higher than what I set, and it fluxuates around that number.

I'm thinking maybe it has to do with the Board Power Li that we need to set to 20%. It would sure be nice to understand so we can properly set our VDDC to OC
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Afterburner, GPUZ voltage readings for 7950