Overclock.net › Forums › Components › Power Supplies › WHAT?!? Crazy/Weird prob. Is this PSU prob?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

WHAT?!? Crazy/Weird prob. Is this PSU prob? - Page 2

post #11 of 15
Thread Starter 
cool ill try that cause new ram isnt working.. I should note, when this first started i was on an i7 965 with a 100% multiplier overclock on an classified 3 e770 board. Since i started getting the problems ive switched to an i7 950 and classified e760 board that have never seen any kind of overclock.
post #12 of 15
Thread Starter 
alright i bumped up every voltage setting up a notch or 2. Have my fingers crossed.
post #13 of 15
Thread Starter 
just glitches games and stuff when i bumped up the voltage, still crashes. Im about to pull my hair out. Im really thinking of going x79 and getting it done, but im nervous cause ive already changed and bought so much stuff to try and get this working again. They still want the same prices foe 1366 cpus.
post #14 of 15
If you feel like retiring your current hardware just return everything you bought in the last few days and start with a new platform.
post #15 of 15
Thread Starter 
I will prob do that, evga is sending me another classified 3 board on rma. Im going to try it, if it still doesnt work, ill upgrade to an x79 board and cpu and hope for the best.

The new ram I bought is 24GB. These boards support all of it but the classified is showing 24GB 16 usable
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Power Supplies
Overclock.net › Forums › Components › Power Supplies › WHAT?!? Crazy/Weird prob. Is this PSU prob?