Overclock.net › Forums › AMD › AMD CPUs › Prime95 problem with FX-4100
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Prime95 problem with FX-4100 - Page 2

post #11 of 13
Thread Starter 
Ok again this problem continues, PC shut down itself on encoding with Handbrake. Any suggestion? Does the Power supply has anything to do with this? Coz i am using the very old one. Temperature goes to 65 and shut down. I have to restart the pc again. :/ Weird...
post #12 of 13
Perhaps the VRM's are overheating. Try leaving it at default settings / speed
Sparkplug
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX-8350 ASRock 990FX Professional EVGA GTX680 Classified G. Skill Sniper 1866 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Crucial M4 256gb Corsair H100 Windows 7 Pro 64bit Dell 2405FPW 
KeyboardPowerCaseMouse
IBM PS/2 Rosewill Capstone 750 Fractal Designs Arc Midi Microsoft 3-Button USB 
  hide details  
Reply
Sparkplug
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX-8350 ASRock 990FX Professional EVGA GTX680 Classified G. Skill Sniper 1866 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Crucial M4 256gb Corsair H100 Windows 7 Pro 64bit Dell 2405FPW 
KeyboardPowerCaseMouse
IBM PS/2 Rosewill Capstone 750 Fractal Designs Arc Midi Microsoft 3-Button USB 
  hide details  
Reply
post #13 of 13
Thread Starter 
afaik i didn't changed the vrm setting/speed. and how to do it?
Edited by Scoobocnet - 11/12/12 at 10:35pm
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD CPUs
Overclock.net › Forums › AMD › AMD CPUs › Prime95 problem with FX-4100