post #1 of 1
Thread Starter 
I just got my new GTX680 up and running and plugged in a third monitor. I have 3x Dell 2412M's now which are 1920x1200. Everything picked up real quick and set my custom resolution and all. The problem is color calibration. The 2 DVI hooked up monitors look as excellent as before, but the display port one is HORRID. Its over intensified and the blacks are just mud. On the black level tests like 10 shades of black look the same and the next few go from gray to white in quick steps.

The only difference I seem to have found is in the Nvidia control panel it lists the displayport monitor as YCbCr422. When I try to change it to RGB the monitors flicker and it comes back still as YCbCr422. Does display port not support RGB? What am I missing here?
Main System
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-6700K @ 4.5GHz Asus Z170-Pro GTX 680 4GB 16GB (2x8GB) 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
256GB Samsung 840 Pro Windows 10 Pro 3x Dell U2412M Logitech Illuminated 
PowerCaseMouseMouse Pad
EVGA 850W G2 Fractal Define S G500 Everglide Titan 
AudioOtherOtherOther
Klipsch ProMedia 2.1 EK XE360 Radiator EK-XRES 100 Revo D5 PWM 6x Fractal Venturi HP 120mm, 1x Fractal Venturi... 
  hide details  
Reply
Main System
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-6700K @ 4.5GHz Asus Z170-Pro GTX 680 4GB 16GB (2x8GB) 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
256GB Samsung 840 Pro Windows 10 Pro 3x Dell U2412M Logitech Illuminated 
PowerCaseMouseMouse Pad
EVGA 850W G2 Fractal Define S G500 Everglide Titan 
AudioOtherOtherOther
Klipsch ProMedia 2.1 EK XE360 Radiator EK-XRES 100 Revo D5 PWM 6x Fractal Venturi HP 120mm, 1x Fractal Venturi... 
  hide details  
Reply