Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › Both cards not showing up under PhysX??
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Both cards not showing up under PhysX??

post #1 of 7
Thread Starter 
Hi guys, I've had an ongoing problem for some time now. I have 2 Evga GeForce GTX 470's and it seems at though only one is showing up in the graphics card properties...

I am not sure if this is a video card problem? mobo problem? power supply problem? Yes I do have the bridge from one card to the other and both graphics cards fans are spinning.

My specs are listed in my signature so you can see what i am running.
My Hog
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-930 Asus P6X58D Premium 2X - Evga GeForce GTX 470's SLi 12GB G.Skill DDR3 1600 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 x64 Pro 27" Samsung Logitech Illuminated Corsair HX1000 
CaseMouse
Cooler Master HAF 932 Death Adder 
  hide details  
Reply
My Hog
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-930 Asus P6X58D Premium 2X - Evga GeForce GTX 470's SLi 12GB G.Skill DDR3 1600 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 x64 Pro 27" Samsung Logitech Illuminated Corsair HX1000 
CaseMouse
Cooler Master HAF 932 Death Adder 
  hide details  
Reply
post #2 of 7

Are both working well in SLI? May it be dead?

Dark Wasp
(13 items)
 
Zebra II
(19 items)
 
Water Arc Mini
(16 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 7700K Asus ROG Z270 Code 2x GTX 980 Ti SC Corsair Dominator 16GB DDR4 @3200 
Hard DriveHard DriveOSMonitor
Samsung 960 Evo M.2 Samsung 850 Pro 1 TB Windows 10 LG 34UM95 3440x1440 34" 
KeyboardPowerCaseMouse
WASD mechanical brown swithces Seasonic 850w Platinum Caselabs Merlin SM8 Black Razer Deathadder Chroma 
Audio
Audioengine A2 + D1 DAC 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3770k  Asus Maximus V Gene Asus GTX 670 DCII  Samsung 8GB @1866 
Hard DriveCoolingCoolingCooling
Samsung 830 Series 256GB SSD EK Supremacy Acetal nickel Dual 240 Black Ice GT Stealth EK GTX 670 DCII waterblock 
MonitorKeyboardPowerCase
Dell ultrasharp U2412m WASD mechanical keyboard Corsair AX750 Fractal Arc Mini 
MouseMouse PadAudioAudio
Steelseries Sensei Razer Megasoma Audioengine A2 Beyerdynamic Custom One Pro 
  hide details  
Reply
Dark Wasp
(13 items)
 
Zebra II
(19 items)
 
Water Arc Mini
(16 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 7700K Asus ROG Z270 Code 2x GTX 980 Ti SC Corsair Dominator 16GB DDR4 @3200 
Hard DriveHard DriveOSMonitor
Samsung 960 Evo M.2 Samsung 850 Pro 1 TB Windows 10 LG 34UM95 3440x1440 34" 
KeyboardPowerCaseMouse
WASD mechanical brown swithces Seasonic 850w Platinum Caselabs Merlin SM8 Black Razer Deathadder Chroma 
Audio
Audioengine A2 + D1 DAC 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3770k  Asus Maximus V Gene Asus GTX 670 DCII  Samsung 8GB @1866 
Hard DriveCoolingCoolingCooling
Samsung 830 Series 256GB SSD EK Supremacy Acetal nickel Dual 240 Black Ice GT Stealth EK GTX 670 DCII waterblock 
MonitorKeyboardPowerCase
Dell ultrasharp U2412m WASD mechanical keyboard Corsair AX750 Fractal Arc Mini 
MouseMouse PadAudioAudio
Steelseries Sensei Razer Megasoma Audioengine A2 Beyerdynamic Custom One Pro 
  hide details  
Reply
post #3 of 7
Probably a silly question but you have enabled SLI in the Nvidia control panel?

Have you tried another bridge? I had a faulty one which wouldn't allow SLI to work?
    
MotherboardGraphicsGraphicsRAM
Asus Rampage IV Formula Asus Geforce GTX Titan Asus Geforce GTX Titan Avexir 
Hard DriveCoolingOSMonitor
corsair force series 3 Custom water cooled loop using XSPC and EK Windows & pro Asus VG278H * 3 
KeyboardPowerCaseMouse
G510 Logitech XFX1050 Black edition 810 Switch NZXT G9 Logitech 
Mouse PadAudio
Roccat SOTA very old and cheap Yamahas but awsome sound 
  hide details  
Reply
    
MotherboardGraphicsGraphicsRAM
Asus Rampage IV Formula Asus Geforce GTX Titan Asus Geforce GTX Titan Avexir 
Hard DriveCoolingOSMonitor
corsair force series 3 Custom water cooled loop using XSPC and EK Windows & pro Asus VG278H * 3 
KeyboardPowerCaseMouse
G510 Logitech XFX1050 Black edition 810 Switch NZXT G9 Logitech 
Mouse PadAudio
Roccat SOTA very old and cheap Yamahas but awsome sound 
  hide details  
Reply
post #4 of 7
Thread Starter 


See... only showing one....

When I plug the dvi cable into the other card the monitor doesn't come on.
My Hog
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-930 Asus P6X58D Premium 2X - Evga GeForce GTX 470's SLi 12GB G.Skill DDR3 1600 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 x64 Pro 27" Samsung Logitech Illuminated Corsair HX1000 
CaseMouse
Cooler Master HAF 932 Death Adder 
  hide details  
Reply
My Hog
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-930 Asus P6X58D Premium 2X - Evga GeForce GTX 470's SLi 12GB G.Skill DDR3 1600 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 x64 Pro 27" Samsung Logitech Illuminated Corsair HX1000 
CaseMouse
Cooler Master HAF 932 Death Adder 
  hide details  
Reply
post #5 of 7
Make sure you have the latest Nvidia drivers.

This is what I get:

    
MotherboardGraphicsGraphicsRAM
Asus Rampage IV Formula Asus Geforce GTX Titan Asus Geforce GTX Titan Avexir 
Hard DriveCoolingOSMonitor
corsair force series 3 Custom water cooled loop using XSPC and EK Windows & pro Asus VG278H * 3 
KeyboardPowerCaseMouse
G510 Logitech XFX1050 Black edition 810 Switch NZXT G9 Logitech 
Mouse PadAudio
Roccat SOTA very old and cheap Yamahas but awsome sound 
  hide details  
Reply
    
MotherboardGraphicsGraphicsRAM
Asus Rampage IV Formula Asus Geforce GTX Titan Asus Geforce GTX Titan Avexir 
Hard DriveCoolingOSMonitor
corsair force series 3 Custom water cooled loop using XSPC and EK Windows & pro Asus VG278H * 3 
KeyboardPowerCaseMouse
G510 Logitech XFX1050 Black edition 810 Switch NZXT G9 Logitech 
Mouse PadAudio
Roccat SOTA very old and cheap Yamahas but awsome sound 
  hide details  
Reply
post #6 of 7
Thread Starter 
just updated the drivers, still showing only one card....
My Hog
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-930 Asus P6X58D Premium 2X - Evga GeForce GTX 470's SLi 12GB G.Skill DDR3 1600 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 x64 Pro 27" Samsung Logitech Illuminated Corsair HX1000 
CaseMouse
Cooler Master HAF 932 Death Adder 
  hide details  
Reply
My Hog
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-930 Asus P6X58D Premium 2X - Evga GeForce GTX 470's SLi 12GB G.Skill DDR3 1600 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 x64 Pro 27" Samsung Logitech Illuminated Corsair HX1000 
CaseMouse
Cooler Master HAF 932 Death Adder 
  hide details  
Reply
post #7 of 7
The only thing left to try is take out the first GPU and place the second GPU in its place. If it boots and everything is ok, it will be a PCI slot that is at fault. If it doesn't, it is the second GPU at fault.

Do you have another PCI-E slot to try?
    
MotherboardGraphicsGraphicsRAM
Asus Rampage IV Formula Asus Geforce GTX Titan Asus Geforce GTX Titan Avexir 
Hard DriveCoolingOSMonitor
corsair force series 3 Custom water cooled loop using XSPC and EK Windows & pro Asus VG278H * 3 
KeyboardPowerCaseMouse
G510 Logitech XFX1050 Black edition 810 Switch NZXT G9 Logitech 
Mouse PadAudio
Roccat SOTA very old and cheap Yamahas but awsome sound 
  hide details  
Reply
    
MotherboardGraphicsGraphicsRAM
Asus Rampage IV Formula Asus Geforce GTX Titan Asus Geforce GTX Titan Avexir 
Hard DriveCoolingOSMonitor
corsair force series 3 Custom water cooled loop using XSPC and EK Windows & pro Asus VG278H * 3 
KeyboardPowerCaseMouse
G510 Logitech XFX1050 Black edition 810 Switch NZXT G9 Logitech 
Mouse PadAudio
Roccat SOTA very old and cheap Yamahas but awsome sound 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › Both cards not showing up under PhysX??