Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows › Chrome - No audio
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Chrome - No audio

post #1 of 3
Thread Starter 
I don't know what on earth happened, but I cannot for the life of me get audio to work off of Chrome today. I was receiving a message about something dealing with ActiveX whenever my computer would turn on, but I resolved that by uninstalling Chrome (fixes posted on Microsoft didn't work/suggested problems didn't exist).

I've reinstalled Chrome now and still nothing.

I've also tried uninstalling and res-installing flash. Suggestions are certainly needed.
The Beast 2.3
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2700k ASRock Extreme6 Z77 nVidia EVGA GTX 670 G.Skill Ripjaws X (16 gb) 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
WD Caviar Black 1tb 7200rpm Vertex 4 (128 GB) Raid 0 LG Bluray Burner (WH14NS40) XSPC Rasa 750 RX 360 kit (push/pull + shrouds) 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Ultimate (64-bit) LG IPS235V (2x) MK550 Antec Quattro 1200 
CaseMouseAudio
Rosewill RSV-L4000 Logitech G700 HT Omega Claro II 
  hide details  
Reply
The Beast 2.3
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2700k ASRock Extreme6 Z77 nVidia EVGA GTX 670 G.Skill Ripjaws X (16 gb) 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
WD Caviar Black 1tb 7200rpm Vertex 4 (128 GB) Raid 0 LG Bluray Burner (WH14NS40) XSPC Rasa 750 RX 360 kit (push/pull + shrouds) 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Ultimate (64-bit) LG IPS235V (2x) MK550 Antec Quattro 1200 
CaseMouseAudio
Rosewill RSV-L4000 Logitech G700 HT Omega Claro II 
  hide details  
Reply
post #2 of 3
Are you using a soundcard or onboard audio ?
post #3 of 3
Thread Starter 
It is onboard audio for my 2012 macbook pro. - windows partition of course bc im in the windows subcategory
The Beast 2.3
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2700k ASRock Extreme6 Z77 nVidia EVGA GTX 670 G.Skill Ripjaws X (16 gb) 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
WD Caviar Black 1tb 7200rpm Vertex 4 (128 GB) Raid 0 LG Bluray Burner (WH14NS40) XSPC Rasa 750 RX 360 kit (push/pull + shrouds) 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Ultimate (64-bit) LG IPS235V (2x) MK550 Antec Quattro 1200 
CaseMouseAudio
Rosewill RSV-L4000 Logitech G700 HT Omega Claro II 
  hide details  
Reply
The Beast 2.3
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2700k ASRock Extreme6 Z77 nVidia EVGA GTX 670 G.Skill Ripjaws X (16 gb) 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
WD Caviar Black 1tb 7200rpm Vertex 4 (128 GB) Raid 0 LG Bluray Burner (WH14NS40) XSPC Rasa 750 RX 360 kit (push/pull + shrouds) 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Ultimate (64-bit) LG IPS235V (2x) MK550 Antec Quattro 1200 
CaseMouseAudio
Rosewill RSV-L4000 Logitech G700 HT Omega Claro II 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Windows
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows › Chrome - No audio