Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › Asus CHV TROUBLE help needed.
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Asus CHV TROUBLE help needed.

post #1 of 2
Thread Starter 
Ok so i have a CHV with the newest bios. Im running a 1090T also with 4GB of ram. problem is when i put in my gtx 460 2win an start the pc it kills my OS. BSOD 07e an i have to reinstall the os. I have tried different bioses an every time it does the same. now the card works fine in other rigs but this one it wont. Now if i use my GTX 295 it works fine. I did find i can use the 2win only if i have another card in the 3rd pcie slot but when i remove that card an boot it kills the os. ANYONE HAVE A IDEA??
post #2 of 2
Quote:
Originally Posted by Moparman View Post

Ok so i have a CHV with the newest bios. Im running a 1090T also with 4GB of ram. problem is when i put in my gtx 460 2win an start the pc it kills my OS. BSOD 07e an i have to reinstall the os. I have tried different bioses an every time it does the same. now the card works fine in other rigs but this one it wont. Now if i use my GTX 295 it works fine. I did find i can use the 2win only if i have another card in the 3rd pcie slot but when i remove that card an boot it kills the os. ANYONE HAVE A IDEA??

Thats definetly a strange issue I had a similar one where my 7870 would cause bsod 116 (gpu failure) if it was plugged into the #1 pci-e slot . The card and slot both work fine just not with eachother for some reasion

I ended up just using the #2 pci-e slot for my card as I couldnt find a fix for my issue
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD Motherboards
Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › Asus CHV TROUBLE help needed.