Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › Urgent help helpless
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Urgent help helpless

post #1 of 6
Thread Starter 
Alright I don't know what to do.
I just rebooted my computer and it failed to boot. So I turned it off and back on. Now here is what happens. It's turned off but I get flickering lights from any LCD in my system. My fans spin. My big TT spins about an inch counter clockwise and then an inch clockwise. It will keep doing this until I unplug the power supply. I reseted my BIOS took the battery out and still the same thing. As soon as I plug the power back in the lights go off flickering... what causes this? I can't even turn on my computer .
post #2 of 6
bad PSU?
Immortal
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6600 44G 3.240GHz Asus P5B-deluxe eVGA 8800GT (650/950) 2GB PQIturbomem 667(800mhzballistix soon) 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
1x 400GB Seagate 7200rpm/16mb cache Some super combo drive Windows XP Home/Ubuntu NEC MultiSync LCD1970GX 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech cordless 610w PCP&C silencer TTArmor w/side fan G7 
Mouse Pad
Black IcematII 
  hide details  
Reply
Immortal
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6600 44G 3.240GHz Asus P5B-deluxe eVGA 8800GT (650/950) 2GB PQIturbomem 667(800mhzballistix soon) 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
1x 400GB Seagate 7200rpm/16mb cache Some super combo drive Windows XP Home/Ubuntu NEC MultiSync LCD1970GX 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech cordless 610w PCP&C silencer TTArmor w/side fan G7 
Mouse Pad
Black IcematII 
  hide details  
Reply
post #3 of 6
Thread Starter 
I thought about that.... any way to check it?
post #4 of 6
Try checking your rails with a multimeter.
I <3 480's
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8600 ASUS P5Q PRO Turbo Evga GTX 480 4GB OCZ Platinum 
Hard DriveOSMonitorPower
x2 30GB Vertex SSD in RAID0, 120GB WD Windows 7 Ultimate 64 bit 19" Dell LCD Corsair TX750 
Case
Cheap Rosewill 
  hide details  
Reply
I <3 480's
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8600 ASUS P5Q PRO Turbo Evga GTX 480 4GB OCZ Platinum 
Hard DriveOSMonitorPower
x2 30GB Vertex SSD in RAID0, 120GB WD Windows 7 Ultimate 64 bit 19" Dell LCD Corsair TX750 
Case
Cheap Rosewill 
  hide details  
Reply
post #5 of 6
Bye bye PSU, same thing happened to my X-Connect. If you go to the RMA FAQ i posted my RMA with Ultra.
post #6 of 6
PSU for sure
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 6850K 4.3GHz (100x43) 1.355v Evga X99 Classified BIOS 2.03 Gigabyte Aorus Xtreme 1080ti G.SKILL 4x4GB 3200MHz 16-16-16-36 1T 1.35v 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung SM961 1TB NVMe + 1TB Samsung 840 Evo External Asus drive 2x MCP655 in independent loops Windows 7 Pro 64-bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Philips BDM4065UC 40" 4K Logitech G19 Evga 1200 P2 Enthoo Pro M 
MouseAudio
Logitech G900 Asus Essence XT II PCIe 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 6850K 4.3GHz (100x43) 1.355v Evga X99 Classified BIOS 2.03 Gigabyte Aorus Xtreme 1080ti G.SKILL 4x4GB 3200MHz 16-16-16-36 1T 1.35v 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung SM961 1TB NVMe + 1TB Samsung 840 Evo External Asus drive 2x MCP655 in independent loops Windows 7 Pro 64-bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Philips BDM4065UC 40" 4K Logitech G19 Evga 1200 P2 Enthoo Pro M 
MouseAudio
Logitech G900 Asus Essence XT II PCIe 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD - General
Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › Urgent help helpless