Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › HELP!!!! I deleted internet explorer... :'(
New Posts  All Forums:Forum Nav:

HELP!!!! I deleted internet explorer... :'( - Page 2

post #11 of 19
did beta 7 work for anyone? The final release works great tho.
ElRigTheRig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 G0 @ 2.4 GHz Asus Maximus Formula Asus EN8800GT 512MB 4GB G.Skill DDR2-1000 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
1.858TB (3x JBOD) HP 16x DVD Burner Vista Ultimate x64 SP2 24" FPD2485 Gateway LCD 
KeyboardPowerCaseMouse
Razer Lycosa Ultra X3 1000w Antec P182 Logitech G5 
Mouse Pad
Razer Xact Mat 
  hide details  
Reply
ElRigTheRig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 G0 @ 2.4 GHz Asus Maximus Formula Asus EN8800GT 512MB 4GB G.Skill DDR2-1000 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
1.858TB (3x JBOD) HP 16x DVD Burner Vista Ultimate x64 SP2 24" FPD2485 Gateway LCD 
KeyboardPowerCaseMouse
Razer Lycosa Ultra X3 1000w Antec P182 Logitech G5 
Mouse Pad
Razer Xact Mat 
  hide details  
Reply
post #12 of 19
Windows 98 - Safe Mode - F5
Windows XP - Safe Mode - F5
Windows Vista - Safe Mode - Threes a pattern.

"Remembering your using Linux, priceless.

There are some things money cant buy, for everything else, theres the internet."
First Build
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
e6600 @ 3.2 GA-P35-DS3L Sapphire X1950XT 2gb(2x1) G-Skill 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
80gbs IDE + 400 Sata NEC Optiarc 16x DVD Win XP/Ubuntu Compaq mv940 
PowerCase
FSP FX600-GLN Centurion 5 CAC-T05 
  hide details  
Reply
First Build
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
e6600 @ 3.2 GA-P35-DS3L Sapphire X1950XT 2gb(2x1) G-Skill 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
80gbs IDE + 400 Sata NEC Optiarc 16x DVD Win XP/Ubuntu Compaq mv940 
PowerCase
FSP FX600-GLN Centurion 5 CAC-T05 
  hide details  
Reply
post #13 of 19
beta 2 crashed alot for me but beta 3 and rc1 worked fine
post #14 of 19
Thread Starter 
okay.. soo files that i need are gone now... everytime i start up, even in safemode and stuff, a popup says explorer.exe assymbly file blah blah blah then it says normaliz.dll is missing.. when i try opening other things such as the system restore it says a few other .dll's are missing too... am i totally screwed over now??
In process
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 920 Asus P6t Quadro FX1700 12 GB corsair 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
1 150gb raptor, 1tb and 1.5tb Segates dunno yet Vista ultimate 64 bit none yet 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitec PC Power and cooling 610 Watt Cooler Master 690 Logitec 
  hide details  
Reply
In process
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 920 Asus P6t Quadro FX1700 12 GB corsair 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
1 150gb raptor, 1tb and 1.5tb Segates dunno yet Vista ultimate 64 bit none yet 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitec PC Power and cooling 610 Watt Cooler Master 690 Logitec 
  hide details  
Reply
post #15 of 19
Since you have XP, you might try using "System Restore" and take your computer back to an "earlier time" when everything was working okay. Maybe the stuff that was "deleted" is still left and can be restored as before. I`ve had success with this when I tried to download IE 7 and it was all screwed up.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel P 4 Prescott, 3.4 gig. Shuttle SB61/478 GForce 7600GS Corsair 2gig DDRSDRAM 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Raptor 10Krpm SATA Windows XP Home SP2 19" wide Hanns LCD Logictech wireless 
PowerCaseMouse
Shuttle CP50 300 watts Shuttle XPC barebones Logictech wireless 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel P 4 Prescott, 3.4 gig. Shuttle SB61/478 GForce 7600GS Corsair 2gig DDRSDRAM 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Raptor 10Krpm SATA Windows XP Home SP2 19" wide Hanns LCD Logictech wireless 
PowerCaseMouse
Shuttle CP50 300 watts Shuttle XPC barebones Logictech wireless 
  hide details  
Reply
post #16 of 19
`Sorry Man,

I missed you posting that you already tried "System Restore". Did you go back far enough to an "earlier time"? Yeah, but it sounds like even this won`t help. Good luck.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel P 4 Prescott, 3.4 gig. Shuttle SB61/478 GForce 7600GS Corsair 2gig DDRSDRAM 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Raptor 10Krpm SATA Windows XP Home SP2 19" wide Hanns LCD Logictech wireless 
PowerCaseMouse
Shuttle CP50 300 watts Shuttle XPC barebones Logictech wireless 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel P 4 Prescott, 3.4 gig. Shuttle SB61/478 GForce 7600GS Corsair 2gig DDRSDRAM 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Raptor 10Krpm SATA Windows XP Home SP2 19" wide Hanns LCD Logictech wireless 
PowerCaseMouse
Shuttle CP50 300 watts Shuttle XPC barebones Logictech wireless 
  hide details  
Reply
post #17 of 19
Nvm :d
Desktop
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9550 EVGA 780SLi EVGA GTX285SSC 4GB OCZ Reaper HPC Edition 
Hard DriveOptical DriveOSPower
150GB Velociraptor x2 - RAID0 2 - Samsung Write Master's Window 7 64-bit 750 Watt OCZ 60 AMPs on +12v 
CaseMouse
LIAN LI PC-V2110B Black Logitech G3 
  hide details  
Reply
Desktop
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9550 EVGA 780SLi EVGA GTX285SSC 4GB OCZ Reaper HPC Edition 
Hard DriveOptical DriveOSPower
150GB Velociraptor x2 - RAID0 2 - Samsung Write Master's Window 7 64-bit 750 Watt OCZ 60 AMPs on +12v 
CaseMouse
LIAN LI PC-V2110B Black Logitech G3 
  hide details  
Reply
post #18 of 19
go to add/remove program then add/remove windows components and put a check in windows explorer to reinstall it or uncheck to uninstall it then reinstall it all over again
DA RIG
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
athlon 3800+ ASUS A8N-ASUS A8N-SLI 939 NVIDIA nForce4 2X 7600GS 512mb 3gb 
Hard DriveOSKeyboardPower
500gb windows xp pro Rosewill RK-100 Black 107 Normal Keys USB Standard Apevia turbolink 500watts 
Case
12-Bay ATX Computer Case (Black) 
  hide details  
Reply
DA RIG
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
athlon 3800+ ASUS A8N-ASUS A8N-SLI 939 NVIDIA nForce4 2X 7600GS 512mb 3gb 
Hard DriveOSKeyboardPower
500gb windows xp pro Rosewill RK-100 Black 107 Normal Keys USB Standard Apevia turbolink 500watts 
Case
12-Bay ATX Computer Case (Black) 
  hide details  
Reply
post #19 of 19
Quote:
Originally Posted by ElMikeTheMike View Post
Boot in safe mode see if that works. Maybe you can reload internet explorer from there.
Hey Mike, Your system looks like it rocks. How has it stood the test of time? I noticed that you live in AZ and wanted to see if you could provide any help for a newbie working on a build in AZ. Would like to know more about OC and don't really want to pay for a X6800. Will pay for a 6700 if I can OC it safely.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Possibly the x6800 EVGA 680i SLI Dual EVGA 7600GT 2GB Corsair XMS2 DDR2 800 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Twin Seagate 320GB Barracuda Drives NEC XP Media Center Ed NEC 90GX2 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek 2 Eclipse II Xion Supernova 600W Asus Vento 3600 Red Old Kensington Track Ball 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Possibly the x6800 EVGA 680i SLI Dual EVGA 7600GT 2GB Corsair XMS2 DDR2 800 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Twin Seagate 320GB Barracuda Drives NEC XP Media Center Ed NEC 90GX2 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek 2 Eclipse II Xion Supernova 600W Asus Vento 3600 Red Old Kensington Track Ball 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Other Software
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › HELP!!!! I deleted internet explorer... :'(