post #1 of 1
Thread Starter 
Hello guys smile.gif I updated my Bios to 2.5 and i cleared the cmos and then the only thing i made in bios is set the ram speeds at 1600mhz.When i run 3dmark11 now at stock at performance preset,my physics are around 7200.Isn't that low? While doing the physics test i'm getting 22.4 FPS which seems a little bit low too.When i overclock to 4.5,i get around 8500 points.
First Build
(16 items)
 
Secondary Rig
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core 2 Duo E7400 @ 3.41GHz Gigabyte GA-P31-ES3G Galaxy 9800GT  A-Data 2x2GB DDR2 840Mhz OC 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung 140GB 7200RPM Standard one Stock Intel Heatsink Windows 7 Ultimate 64-bit 
MonitorKeyboardPowerCase
15.4 Dell HP CoolerMaster 460W Elite Foxconn ZL-142A 
Mouse
Microsoft Laptop 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7-3930k GIGABYTE GA-X79-UD4 EVGA GTX 780 ACX  EVGA GTX 780 ACX  
RAMHard DriveHard DriveCooling
CORSAIR Vengeance 16GB (4 x 4GB) 1600MHz WD Blue WD10EZEX 1TB Sata III Crucial M4 128GB Sata III SSD Corsair H100i 
PowerCase
SeaSonic X Series X-850 NZXT SWITCH 810 White 
  hide details  
Reply
First Build
(16 items)
 
Secondary Rig
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core 2 Duo E7400 @ 3.41GHz Gigabyte GA-P31-ES3G Galaxy 9800GT  A-Data 2x2GB DDR2 840Mhz OC 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung 140GB 7200RPM Standard one Stock Intel Heatsink Windows 7 Ultimate 64-bit 
MonitorKeyboardPowerCase
15.4 Dell HP CoolerMaster 460W Elite Foxconn ZL-142A 
Mouse
Microsoft Laptop 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7-3930k GIGABYTE GA-X79-UD4 EVGA GTX 780 ACX  EVGA GTX 780 ACX  
RAMHard DriveHard DriveCooling
CORSAIR Vengeance 16GB (4 x 4GB) 1600MHz WD Blue WD10EZEX 1TB Sata III Crucial M4 128GB Sata III SSD Corsair H100i 
PowerCase
SeaSonic X Series X-850 NZXT SWITCH 810 White 
  hide details  
Reply