Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › Gigabyte's GA-Z77M-D3H won't post/boot. Please take a look! :)
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Gigabyte's GA-Z77M-D3H won't post/boot. Please take a look! :)

post #1 of 7
Thread Starter 
I just got a GA-Z77M-D3H together with an i7 3770 and a GF GTX680. My PSU is an OCZ 600W 80+. Also 2x4 Kingston Hyper-X 1600 blu whatever.

I assembled everything and then this happened:
http://youtu.be/SrKNHBBaS3U

I am not resetting it, it's on a loop by itself! Nothing shows up on screen.



What could the problem possibly be?

I tried another decent PSU, problem is still the same.

I tried using an i5 2500, problem still happens.

I tested my GPU on another computer, it worked fine.

I tested my RAM on other computer, they worked fine. I tried booting with the RAM on different slots, no success.

I tried to boot up the computer without a GPU, same problem.

I tried to boot up the computer without RAM, problem changed: mobo beeped non-stop. Once RAM was put back, problem went back to the one on the video.

I tried booting with the motherboard outside of the case to be sure there was no contact with it. Same problem happened.

I've searched a lot on google for the meaning of 3 beeps, space, 3 beeps and had no success.


Any suggestions?

Thanks in advance.
post #2 of 7
After everything you have done, the only possible answer is DOA.
Ivy Bridge
(21 items)
 
Ryzen
(5 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 3570K Gigabyte GA-Z77X-UD5H EVGA Geforce GTX 780 Classified Crucial Ballistix Sport 2x8GB 1600Mhz CL9 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Samsung 830 Western Digital WD1001FALS Samsung HD753LJ ST3300822AS 
Hard DriveCoolingCoolingOS
Western Digital RED 3 TB Custom Loop Lamptron FC Touch Windows 8.1 update 1 Professional 
MonitorKeyboardPowerCase
Dell P2414H CM Storm Quickfire Rapid Red EVGA G2 1000W Cooler Master Cosmos II 
MouseMouse PadAudioAudio
Logitech G502 Logitech G240 Beyerdynamic DT 880 Premium 600 OHM Schiit Valhalla 
Audio
M-Audio AV40 
  hide details  
Reply
Ivy Bridge
(21 items)
 
Ryzen
(5 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 3570K Gigabyte GA-Z77X-UD5H EVGA Geforce GTX 780 Classified Crucial Ballistix Sport 2x8GB 1600Mhz CL9 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Samsung 830 Western Digital WD1001FALS Samsung HD753LJ ST3300822AS 
Hard DriveCoolingCoolingOS
Western Digital RED 3 TB Custom Loop Lamptron FC Touch Windows 8.1 update 1 Professional 
MonitorKeyboardPowerCase
Dell P2414H CM Storm Quickfire Rapid Red EVGA G2 1000W Cooler Master Cosmos II 
MouseMouse PadAudioAudio
Logitech G502 Logitech G240 Beyerdynamic DT 880 Premium 600 OHM Schiit Valhalla 
Audio
M-Audio AV40 
  hide details  
Reply
post #3 of 7
Remove the CPU and check if any of the pins are bent/missing.
TheSadFlute
(16 items)
 
DyingHeart
(17 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-6700K TUF Sabertooth MSI 1080 Ti 16GB 2400MHz C15 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Corsair 480GB LE 3TB WD Green Sammy 500GB 850 EVO H100i 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Pro  BenQ XR3501 Logitech G710+ EVGA G2 750W 
CaseMouseAudioAudio
Cooler Master Stryker Logitech G602 Asus Strix Nakamichi 5.1 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 965BE  Sapphire 790X Zotac GTX650  4GB Corsair 1066 DDR2 (1GBx4) 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
G.Skill Phoenix Pro 120GB WD 2TB Green Stock 3x120mm UQ fans 
OSMonitorKeyboardPower
W7 Pro SP1 x64 LG 21' 1680x1050 Genius  Corsair CX600 
CaseMouseMouse PadAudio
Gigabyte  E-Blue Mazer XFX WarPad On-board 
Audio
Logitech G35 
  hide details  
Reply
TheSadFlute
(16 items)
 
DyingHeart
(17 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-6700K TUF Sabertooth MSI 1080 Ti 16GB 2400MHz C15 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Corsair 480GB LE 3TB WD Green Sammy 500GB 850 EVO H100i 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Pro  BenQ XR3501 Logitech G710+ EVGA G2 750W 
CaseMouseAudioAudio
Cooler Master Stryker Logitech G602 Asus Strix Nakamichi 5.1 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 965BE  Sapphire 790X Zotac GTX650  4GB Corsair 1066 DDR2 (1GBx4) 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
G.Skill Phoenix Pro 120GB WD 2TB Green Stock 3x120mm UQ fans 
OSMonitorKeyboardPower
W7 Pro SP1 x64 LG 21' 1680x1050 Genius  Corsair CX600 
CaseMouseMouse PadAudio
Gigabyte  E-Blue Mazer XFX WarPad On-board 
Audio
Logitech G35 
  hide details  
Reply
post #4 of 7
Thread Starter 
I used a magnifier to check the pins and they seem to be OK.

Thanks for answering anyway smile.gif
post #5 of 7
Ti-89 Titanium
(13 items)
 
   
CPUMotherboardRAMHard Drive
Motorola 68k @16 MHz Ti-89 HW4 256 KB 2.6 MB Flash ROM 
OSMonitorPowerCase
Ti-89 OS 3.10 LCD Dot-Matrix 160x100 4x 1.5V AAA Ti-89 HW4 Black 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core™ i7 930 Gigabyte GA-X58A-UD3R 2.0 Gigabyte GTX 470 SOC G.Skill RX 2x4GB 1600C8 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
PNY Prevail Elite 120GB Hitachi 7K1000.C 1TB LG GH24LS50 Noctua NH-C12P SE14 
OSOSMonitorKeyboard
Windows 8 Pro x64 Lubuntu 13.10 x64 Samsung BX2250 Logitech Illuminated 
PowerCaseMouseAudio
Be Quiet! S.P. E⁷ 600W Fractal Design Core 3000 Logitech G300 AKG K240 Studio 
  hide details  
Reply
Ti-89 Titanium
(13 items)
 
   
CPUMotherboardRAMHard Drive
Motorola 68k @16 MHz Ti-89 HW4 256 KB 2.6 MB Flash ROM 
OSMonitorPowerCase
Ti-89 OS 3.10 LCD Dot-Matrix 160x100 4x 1.5V AAA Ti-89 HW4 Black 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core™ i7 930 Gigabyte GA-X58A-UD3R 2.0 Gigabyte GTX 470 SOC G.Skill RX 2x4GB 1600C8 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
PNY Prevail Elite 120GB Hitachi 7K1000.C 1TB LG GH24LS50 Noctua NH-C12P SE14 
OSOSMonitorKeyboard
Windows 8 Pro x64 Lubuntu 13.10 x64 Samsung BX2250 Logitech Illuminated 
PowerCaseMouseAudio
Be Quiet! S.P. E⁷ 600W Fractal Design Core 3000 Logitech G300 AKG K240 Studio 
  hide details  
Reply
post #6 of 7
try to clean the CMOS?
post #7 of 7
Hi - ive got the same problem, but it only just developed after I updated all drivers, possibly the BIOS too.

Ive done all similar tests and plan to get another motherboard...we you able to eventually solve your problem?
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel Motherboards
Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › Gigabyte's GA-Z77M-D3H won't post/boot. Please take a look! :)