post #1 of 1
Thread Starter 
When I set anti-aliasing to "very high," the graphics get messed up; looks like artifacting, but my card is not overheating at all. Game runs fine when anti-aliasing is left on "high." See pics. What's the issue with "very high?"

Crossfire is OFF in these pictures; my second card isn't even in currently. Removing my GPU overclock doesn't solve the issue.




Edited by stn0092 - 12/4/12 at 12:54pm
LancelotX79
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-3930K @ 4.2 GHz ASRock Extreme 6 X79 AMD Radeon HD 7970 Crossfire 16 GB Samsung (1866 MHz, 9-9-10-24-84 1T) 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
2x 128 GB Samsung 830 2x 1 TB WD Black, 1 TB WD Green Samsung Writemaster DVD Corsair H80, 2x GT AP-15 
OSMonitorMonitorKeyboard
Windows 7 Professional x64 Yamakasi Q271 (2560x1440) Samsung 2493HM (1920x1200) Ducky Shine 3 YOTS Black 
PowerCaseMouseAudio
Corsair HX1000W Lian Li A70B Logitech G9 ASUS Xonar DSX 
  hide details  
Reply
LancelotX79
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-3930K @ 4.2 GHz ASRock Extreme 6 X79 AMD Radeon HD 7970 Crossfire 16 GB Samsung (1866 MHz, 9-9-10-24-84 1T) 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
2x 128 GB Samsung 830 2x 1 TB WD Black, 1 TB WD Green Samsung Writemaster DVD Corsair H80, 2x GT AP-15 
OSMonitorMonitorKeyboard
Windows 7 Professional x64 Yamakasi Q271 (2560x1440) Samsung 2493HM (1920x1200) Ducky Shine 3 YOTS Black 
PowerCaseMouseAudio
Corsair HX1000W Lian Li A70B Logitech G9 ASUS Xonar DSX 
  hide details  
Reply