post #1 of 1
Thread Starter 
i just finished asembling my compuer with the hardware that i have in my description and i have a major problem...
when i try to power up the mahine the red cpu led starts to glow and after a second the computer shuts down for a few seconds and repeats the proess all over again...
i tried ewrything that i could imagine... i tried:
running with just one stick of ram
running without the gpu
reseting the CMOS
and still nothing happens...
peapole i am desperate since i dont know what is wrong... all of the components are brand new except for the mobo that i bought from some dude and i am suspecting that the motherboard is faulty so that is why im posting this n the motherboards forum...
please help sine i need this pc mostly for school since i am a media tehnician and i need it for video editing and such...
EDIT: ok scratch that now not eaven the fans dont turn at all unlike before they did just for a second and the cpu led dosent light up... but strangley the bood led is on all of the time normaly steady green...
i just dont get it what is going on here
Edited by Setaptenet - 12/7/12 at 12:29pm
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 875k asus p7p55d AMD 7850 DirectCU2 V2 Kingston hyperx blu 
Hard DriveCoolingOSMonitor
seagate baracuda corsair h60 windows 7 ultimate samsung syncmaster 205bw 
MonitorMonitorKeyboardPower
samsung syncmaster 205bw samsung syncmaster 205bw razer protype energon 750W 
CaseMouseMouse Pad
Aerocool VS 3 advance rat 6 razer goliathus 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 875k asus p7p55d AMD 7850 DirectCU2 V2 Kingston hyperx blu 
Hard DriveCoolingOSMonitor
seagate baracuda corsair h60 windows 7 ultimate samsung syncmaster 205bw 
MonitorMonitorKeyboardPower
samsung syncmaster 205bw samsung syncmaster 205bw razer protype energon 750W 
CaseMouseMouse Pad
Aerocool VS 3 advance rat 6 razer goliathus 
  hide details  
Reply