Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Linux, Unix › Problem with Deluge in Linux
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Problem with Deluge in Linux

post #1 of 8
Thread Starter 
I don't know if this is specific to Linux, but Deluge just won't work with anything I try to download, while Transmission does. But Deluge seem to able to seed the things I've already downloaded. I prefer Deluge to Transmission, so I wonder if anyone know a good fix for this. Thanks.
post #2 of 8

go to edit -> settings -> network, and uncheck "use random ports", define a port range, open up the ports in your firewall/router, and click on test active ports to see if that takes care of the problem.

 

also check the message from the torrents, what is the tracker telling you the problem is?

Bazinga Punk
(12 items)
 
ooh shiny!
(6 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Xeon 3440 AsRock P55 extreme Evga 8800 GT 512 MB Gskill Ripjaws 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Western Digital Blue Antec Khuler 620 Ubuntu 11.10 Asus vw264H 
KeyboardPowerCaseMouse
GIGABYTE KM7600 CORSAIR TX 650 Cooler Master 590 GIGABYTE GM-M6800 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core I5 6500 Gigabyte z170xp-SLI Nvidia 970gtx Corsair 16gb ddr4 2666mhz  
Hard DriveOS
250gb Samsung Evo 850 Windows 10 & Ubuntu 15.10 
  hide details  
Reply
Bazinga Punk
(12 items)
 
ooh shiny!
(6 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Xeon 3440 AsRock P55 extreme Evga 8800 GT 512 MB Gskill Ripjaws 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Western Digital Blue Antec Khuler 620 Ubuntu 11.10 Asus vw264H 
KeyboardPowerCaseMouse
GIGABYTE KM7600 CORSAIR TX 650 Cooler Master 590 GIGABYTE GM-M6800 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core I5 6500 Gigabyte z170xp-SLI Nvidia 970gtx Corsair 16gb ddr4 2666mhz  
Hard DriveOS
250gb Samsung Evo 850 Windows 10 & Ubuntu 15.10 
  hide details  
Reply
post #3 of 8
Thread Starter 
Actually, I found a bugreport about it, so it's a bug in the newest version of libtorrent-rasterbar. I guess I just have to use Transmission until it gets fixed. Thanks anyway!
post #4 of 8

which distro you in? if you are in ubuntu have you checked to see if some one has made a backport of it or ppa?

Bazinga Punk
(12 items)
 
ooh shiny!
(6 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Xeon 3440 AsRock P55 extreme Evga 8800 GT 512 MB Gskill Ripjaws 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Western Digital Blue Antec Khuler 620 Ubuntu 11.10 Asus vw264H 
KeyboardPowerCaseMouse
GIGABYTE KM7600 CORSAIR TX 650 Cooler Master 590 GIGABYTE GM-M6800 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core I5 6500 Gigabyte z170xp-SLI Nvidia 970gtx Corsair 16gb ddr4 2666mhz  
Hard DriveOS
250gb Samsung Evo 850 Windows 10 & Ubuntu 15.10 
  hide details  
Reply
Bazinga Punk
(12 items)
 
ooh shiny!
(6 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Xeon 3440 AsRock P55 extreme Evga 8800 GT 512 MB Gskill Ripjaws 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Western Digital Blue Antec Khuler 620 Ubuntu 11.10 Asus vw264H 
KeyboardPowerCaseMouse
GIGABYTE KM7600 CORSAIR TX 650 Cooler Master 590 GIGABYTE GM-M6800 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core I5 6500 Gigabyte z170xp-SLI Nvidia 970gtx Corsair 16gb ddr4 2666mhz  
Hard DriveOS
250gb Samsung Evo 850 Windows 10 & Ubuntu 15.10 
  hide details  
Reply
post #5 of 8
Quote:
Originally Posted by Transhour View Post

which distro you in? if you are in ubuntu have you checked to see if some one has made a backport of it or ppa?

I think he's in arch
post #6 of 8

odd i'm in arch and haven't this problem with deluge, it was transmission that was doing this, why i switched...i'll double check on a fresh torrent of something to see if it is still working.

Bazinga Punk
(12 items)
 
ooh shiny!
(6 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Xeon 3440 AsRock P55 extreme Evga 8800 GT 512 MB Gskill Ripjaws 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Western Digital Blue Antec Khuler 620 Ubuntu 11.10 Asus vw264H 
KeyboardPowerCaseMouse
GIGABYTE KM7600 CORSAIR TX 650 Cooler Master 590 GIGABYTE GM-M6800 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core I5 6500 Gigabyte z170xp-SLI Nvidia 970gtx Corsair 16gb ddr4 2666mhz  
Hard DriveOS
250gb Samsung Evo 850 Windows 10 & Ubuntu 15.10 
  hide details  
Reply
Bazinga Punk
(12 items)
 
ooh shiny!
(6 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Xeon 3440 AsRock P55 extreme Evga 8800 GT 512 MB Gskill Ripjaws 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Western Digital Blue Antec Khuler 620 Ubuntu 11.10 Asus vw264H 
KeyboardPowerCaseMouse
GIGABYTE KM7600 CORSAIR TX 650 Cooler Master 590 GIGABYTE GM-M6800 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core I5 6500 Gigabyte z170xp-SLI Nvidia 970gtx Corsair 16gb ddr4 2666mhz  
Hard DriveOS
250gb Samsung Evo 850 Windows 10 & Ubuntu 15.10 
  hide details  
Reply
post #7 of 8
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Transhour View Post

odd i'm in arch and haven't this problem with deluge, it was transmission that was doing this, why i switched...i'll double check on a fresh torrent of something to see if it is still working.

It only affects magnet links, forgot to mention that.
post #8 of 8
Yeah, it's an upstream issue. I've been having the same problem, and I got around it by manually downgrading libtorrent-rasterbar with an earlier version. You can execute:
Code:
sudo pacman -U libtorrent-rasterbar-1:0.16.3-1-x86_64.pkg.tar.xz

wherever the downloaded package is to install it.
Arcadius
(8 items)
 
Cyrillus
(7 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5-3570k ASUS P8Z77-V LE MSI Geforce GTX 660 Ti Corsair Vengeance Blue 
Hard DriveOSPowerCase
WD Caviar Blue Arch Linux (XFCE) Corsair GS600 Corsair Carbide 300R 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-3317U Proprietary HD Graphics 4000 Proprietary 
Hard DriveOSCase
520 Series FreeBSD (GNOME) Zenbook Prime UX31A-DH51 
  hide details  
Reply
Arcadius
(8 items)
 
Cyrillus
(7 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5-3570k ASUS P8Z77-V LE MSI Geforce GTX 660 Ti Corsair Vengeance Blue 
Hard DriveOSPowerCase
WD Caviar Blue Arch Linux (XFCE) Corsair GS600 Corsair Carbide 300R 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-3317U Proprietary HD Graphics 4000 Proprietary 
Hard DriveOSCase
520 Series FreeBSD (GNOME) Zenbook Prime UX31A-DH51 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Linux, Unix
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Linux, Unix › Problem with Deluge in Linux