Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › 8120 & sabertooth issues
New Posts  All Forums:Forum Nav:

8120 & sabertooth issues

post #1 of 2
Thread Starter 
I am seeking somebody's knowledge on my set-up as I and knowbody else can make light of it. This was the best place i could see to place this issue so here we go.

I have the following set-up:
  • AMD 8120
  • Asus Sabertooth
  • 2 x 8GB Corsair Vengance 1600mhz
  • ATI 6970 2GB GPU
  • 850W Corsair Modular power supply
  • 60GB Vertex 2 SSD
  • 750GB samsung F1

When i play games which are installed on the secondary hard drive i seem to get a lot of lag something I have never had before on previous systems, I know my SSD isn't great as I am replacing it after xmas with the 256GB OCZ vector. If i play just cause 2 as soon as i am looking at any scenery i get a load of lag the same with GTA IV

Does anybody have any ideas what this issue could be.

If i have missed anything sorry this was quickly written before work
post #2 of 2
The first and easiest suspect would be the video card drivers. Wipe out the ones youve got now, use Driver Sweeper in Safe mode to make sure theyre clean then install a set of fresh new drivers. See if that helps.

A little more description on your symptoms would help too? What kind of "lag" exactly are you talking about and when exactly does it do it?
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD - General
Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › 8120 & sabertooth issues