Overclock.net › Forums › Overclock.net Forum › Bugs and Technical Issues › Submit a Bug Report › What happened to my rig?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

What happened to my rig?

post #1 of 6
Thread Starter 
  • What happened?
    I built a rig last night, saved it all on every page, and then even went back and made changes to it later on. Today I went to modify it again, and it's completely gone.

  • Are you able to reproduce this problem consistently?
    Haven't tried.

  • What steps did you take to reproduce this problem?
    Haven't tried.

  • What action did you expect to occur when this bug appeared?
    For my rig to save.

  • Any additional information that will help us diagnose the issue:
    No

  • Browser, active browser addons, and operating system:
    Firefox, no addons, Win7 64bit

  • URL where the issue occurs:
    http://www.overclock.net/rigbuilder

post #2 of 6
Hi paradoxum, thanks for reporting this. Do you happen to have the link of your rig itself? I checked the link you gave me and it takes me to a general page of where many rigs are. But I didn't see yours in specific.
post #3 of 6
Thread Starter 
I made a new rig, as you can see in my sig now, and after making it, I was able to see my old rig on the side and able to select it. I don't know what happened, but until I created a new rig, the previous one had just vanished. I don't know what to say.
post #4 of 6
I'll keep looking for it. We don't delete anything on the system so if I had your deleted rig link, it would still work for me to see what happened. In the meantime, I'll look for alternative ways to search up links from users. At this point, I won't be able to confirm what's going on until I see that misbehaving rig. sad-smiley-002.gif
post #5 of 6
Thread Starter 
Well unfortunately after I made my new rig and saw the previous one re-appear, I deleted it as I only needed the one, so it's gone forever now frown.gif
post #6 of 6
Quote:
Originally Posted by paradoxum View Post

Well unfortunately after I made my new rig and saw the previous one re-appear, I deleted it as I only needed the one, so it's gone forever now frown.gif

I'm really sorry about your work being lost. frown.gif

If it happens again, please let me know immediately and save the link on the rig after you create it so that I have a link to reference for my team. There's so much content that it's really hard to track down these things without a link. Appreciate the help and update!
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Submit a Bug Report
Overclock.net › Forums › Overclock.net Forum › Bugs and Technical Issues › Submit a Bug Report › What happened to my rig?