Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › ActiveX Question
New Posts  All Forums:Forum Nav:

ActiveX Question

post #1 of 5
Thread Starter 
Hey guys, I apologize if this is in the wrong forum section but I didn't know where else to ask this.

I've recently come across a problem where an ActiveX pop-up would show up on the desktop screen saying:


One or more ActiveX controls could not be displayed because either:

1) Your current security settings prohibit running ActiveX controls on this page, or
2) You have blocked a publisher of one of the controls.

As a result, the page might not display correctly.



Is there a way to stop this from popping up? When it happens I only have a game open, along with skype and I havent changed anything recently so i'm not sure why this is happening. Please, any help is welcome on this.
post #2 of 5
Check your browser security settings. Seems there could be an exception in there. Also if you can't seem to locate the exception or what is going on you could always reset the browser back to default settings.
Jango (Main Rig)
(23 items)
 
Edward (HTPC)
(16 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-4790 MSI ATX LGA 1150 Z97 PC MATE mobo EVGA GeForce GTX 1060 SC GAMING 16GB 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
OCZ Agility 4 (OS) 1TB Hitachi (Data & Apps) 1TB Hitachi (Movies & other Multimedia) 750GB 
Optical DriveCoolingCoolingCooling
DVD±RW / ASUS USB 2.0 8x Slim external DVD Burner Cooler Master Hyper T4 NZXT Sentry Mix COOLER MASTER SickleFlow 120mm x2 
OSMonitorMonitorMonitor
Windows 10 Pro 64bit ASUS VS247H-P 23.6"  ASUS VH236H 23"  HP 27" 2560x1440 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Illuminated Keyboard Corsair Professional Series HX850W CM Storm Trooper Razer Tron 
Mouse PadOtherOther
XTRAC Pads Ripper XL Rosewill Red USB 2.0 7 Port Hub With Power Adapter Creative HS-1000 Fatal1ty Gaming Headset 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X4 920 2.8GHz Socket AM2+ 125W Qu... ASRock A780GXE/128M AM2+/AM2 AMD 780G ATX ATI Radeon HD 4670 G.SKILL 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1... 
RAMHard DriveHard DriveCooling
G.SKILL 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1... Hitachi 1TB 7200 RPM SATAII 3.0Gb/s Samsung 250GB 7200 RPM Enermax ETS T-40 T.B. SILENCE 
OSMonitorPowerCase
Windows 8.1 Pro 64 bit 47" Sony TV RAIDMAX HYBRID 2 530W Custom Wood Table 
  hide details  
Reply
Jango (Main Rig)
(23 items)
 
Edward (HTPC)
(16 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-4790 MSI ATX LGA 1150 Z97 PC MATE mobo EVGA GeForce GTX 1060 SC GAMING 16GB 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
OCZ Agility 4 (OS) 1TB Hitachi (Data & Apps) 1TB Hitachi (Movies & other Multimedia) 750GB 
Optical DriveCoolingCoolingCooling
DVD±RW / ASUS USB 2.0 8x Slim external DVD Burner Cooler Master Hyper T4 NZXT Sentry Mix COOLER MASTER SickleFlow 120mm x2 
OSMonitorMonitorMonitor
Windows 10 Pro 64bit ASUS VS247H-P 23.6"  ASUS VH236H 23"  HP 27" 2560x1440 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Illuminated Keyboard Corsair Professional Series HX850W CM Storm Trooper Razer Tron 
Mouse PadOtherOther
XTRAC Pads Ripper XL Rosewill Red USB 2.0 7 Port Hub With Power Adapter Creative HS-1000 Fatal1ty Gaming Headset 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X4 920 2.8GHz Socket AM2+ 125W Qu... ASRock A780GXE/128M AM2+/AM2 AMD 780G ATX ATI Radeon HD 4670 G.SKILL 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1... 
RAMHard DriveHard DriveCooling
G.SKILL 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1... Hitachi 1TB 7200 RPM SATAII 3.0Gb/s Samsung 250GB 7200 RPM Enermax ETS T-40 T.B. SILENCE 
OSMonitorPowerCase
Windows 8.1 Pro 64 bit 47" Sony TV RAIDMAX HYBRID 2 530W Custom Wood Table 
  hide details  
Reply
post #3 of 5
Thread Starter 
Well, i reset my internet settings back to default with no luck. I googled the problem and came across a microsoft support page on it and it had a couple solutions as well that haven't worked. Here is the support page: http://support.microsoft.com/kb/2506343

I couldn't do either solutions on this page because on method 1, "1200" was already a value of 0. I also tried to change it to 1 but still no luck.

On method 2, the pseudo-graphic "L" zone does not exist in my registry before zone 0 so I can't delete it.

Those are the main two methods i've found on multiple sites and I can't do either. frown.gif

I'm so lost on how to fix this, does anyone have experience with this or any other suggestions on something to try?

The weird thing is, I don't have my browser open at all when this pops up... just skype and a game going.
post #4 of 5
You should fill out your sig area with your system specs. That way people on OCN will not what you have, helps expedite solutions.

Well it is a strange issue you could try a restore point if you have one available. Also have you looked through the event viewer to see if anything sticks out related to this?
Jango (Main Rig)
(23 items)
 
Edward (HTPC)
(16 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-4790 MSI ATX LGA 1150 Z97 PC MATE mobo EVGA GeForce GTX 1060 SC GAMING 16GB 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
OCZ Agility 4 (OS) 1TB Hitachi (Data & Apps) 1TB Hitachi (Movies & other Multimedia) 750GB 
Optical DriveCoolingCoolingCooling
DVD±RW / ASUS USB 2.0 8x Slim external DVD Burner Cooler Master Hyper T4 NZXT Sentry Mix COOLER MASTER SickleFlow 120mm x2 
OSMonitorMonitorMonitor
Windows 10 Pro 64bit ASUS VS247H-P 23.6"  ASUS VH236H 23"  HP 27" 2560x1440 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Illuminated Keyboard Corsair Professional Series HX850W CM Storm Trooper Razer Tron 
Mouse PadOtherOther
XTRAC Pads Ripper XL Rosewill Red USB 2.0 7 Port Hub With Power Adapter Creative HS-1000 Fatal1ty Gaming Headset 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X4 920 2.8GHz Socket AM2+ 125W Qu... ASRock A780GXE/128M AM2+/AM2 AMD 780G ATX ATI Radeon HD 4670 G.SKILL 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1... 
RAMHard DriveHard DriveCooling
G.SKILL 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1... Hitachi 1TB 7200 RPM SATAII 3.0Gb/s Samsung 250GB 7200 RPM Enermax ETS T-40 T.B. SILENCE 
OSMonitorPowerCase
Windows 8.1 Pro 64 bit 47" Sony TV RAIDMAX HYBRID 2 530W Custom Wood Table 
  hide details  
Reply
Jango (Main Rig)
(23 items)
 
Edward (HTPC)
(16 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-4790 MSI ATX LGA 1150 Z97 PC MATE mobo EVGA GeForce GTX 1060 SC GAMING 16GB 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
OCZ Agility 4 (OS) 1TB Hitachi (Data & Apps) 1TB Hitachi (Movies & other Multimedia) 750GB 
Optical DriveCoolingCoolingCooling
DVD±RW / ASUS USB 2.0 8x Slim external DVD Burner Cooler Master Hyper T4 NZXT Sentry Mix COOLER MASTER SickleFlow 120mm x2 
OSMonitorMonitorMonitor
Windows 10 Pro 64bit ASUS VS247H-P 23.6"  ASUS VH236H 23"  HP 27" 2560x1440 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Illuminated Keyboard Corsair Professional Series HX850W CM Storm Trooper Razer Tron 
Mouse PadOtherOther
XTRAC Pads Ripper XL Rosewill Red USB 2.0 7 Port Hub With Power Adapter Creative HS-1000 Fatal1ty Gaming Headset 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X4 920 2.8GHz Socket AM2+ 125W Qu... ASRock A780GXE/128M AM2+/AM2 AMD 780G ATX ATI Radeon HD 4670 G.SKILL 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1... 
RAMHard DriveHard DriveCooling
G.SKILL 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1... Hitachi 1TB 7200 RPM SATAII 3.0Gb/s Samsung 250GB 7200 RPM Enermax ETS T-40 T.B. SILENCE 
OSMonitorPowerCase
Windows 8.1 Pro 64 bit 47" Sony TV RAIDMAX HYBRID 2 530W Custom Wood Table 
  hide details  
Reply
post #5 of 5
I have the same problem when ever i start skype, really annoying, would love a solution
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel - General
Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › ActiveX Question