Overclock.net › Forums › Components › Monitors and Displays › LightBoost, G-SYNC, Turbo240: 120Hz Strobe Backlight LCDs / No Motion Blur!
New Posts  All Forums:Forum Nav:

LightBoost, G-SYNC, Turbo240: 120Hz Strobe Backlight LCDs / No Motion Blur! - Page 154

post #1531 of 2929
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Ka0sX View Post

hey guys i have had the benq xl2411t for a few weeks now i tried the Blur Busters UFO Motion and it was working great i then reformatted my pc and now when i run it its locked at 60hz it will not display 120hz
Most of the time, such TestUFO performance degradation is caused by graphics drivers. What's the version of your graphics drivers? Try upgrading/downgrading.

Also check out www.testufo.com/browser.html to make sure the pre-requisites are met.
post #1532 of 2929
Every time I shutdown my computer and turn it back on, the Lightboost brightness settings reset to 100%. I'm using ToastyX Strobelight Beta 2 utility to turn on the Lightboost of my monitor. Is this normal behavior and is there a workaround to this?

Please help. Thanks.
post #1533 of 2929
Quote:
Originally Posted by kevindd992002 View Post

Every time I shutdown my computer and turn it back on, the Lightboost brightness settings reset to 100%. I'm using ToastyX Strobelight Beta 2 utility to turn on the Lightboost of my monitor. Is this normal behavior and is there a workaround to this?

Please help. Thanks.

I'm also using ToastyX Strobelight Beta 2 on my VG248QE and it stays at lightboost@10%.
post #1534 of 2929
Quote:
Originally Posted by daav1d View Post

I'm also using ToastyX Strobelight Beta 2 on my VG248QE and it stays at lightboost@10%.

Now that's weird. What am I doing wrong then? If I restart my system, it stays at my desired setting but if I shutdown and turn it back on then it goes back to the default 100%.
post #1535 of 2929
Quote:
Originally Posted by kevindd992002 View Post

Now that's weird. What am I doing wrong then? If I restart my system, it stays at my desired setting but if I shutdown and turn it back on then it goes back to the default 100%.

I haven't done anything else than installation. Just got my monitor last week. Have you checked if there's some settings you can change?
post #1536 of 2929
Quote:
Originally Posted by daav1d View Post

I haven't done anything else than installation. Just got my monitor last week. Have you checked if there's some settings you can change?

I did check but that's all there is. Everything is working fine, it's just that it doesn't retain that LB brightness settings. I hope somebody can give more input here.
post #1537 of 2929
Quote:
Originally Posted by kevindd992002 View Post

I did check but that's all there is. Everything is working fine, it's just that it doesn't retain that LB brightness settings. I hope somebody can give more input here.

Does it stay in lightboost? Just not right brightness?
post #1538 of 2929
I'm so glad I bought an S23A750D - No lightboost crap/bugs for me! biggrin.gif

I will keep this monitor until my last days.
post #1539 of 2929
Quote:
Originally Posted by linkin93 View Post

I'm so glad I bought an S23A750D - No lightboost crap/bugs for me! biggrin.gif

I will keep this monitor until my last days.

Hopefully the monitor's last days will come before yours. thumb.gif
post #1540 of 2929
Quote:
Originally Posted by PCM2 View Post

Quote:
Originally Posted by linkin93 View Post

I'm so glad I bought an S23A750D - No lightboost crap/bugs for me! biggrin.gif

I will keep this monitor until my last days.

Hopefully the monitor's last days will come before yours. thumb.gif

Depends how many times the displayport drops out. God I need a new DP cable... I've tried 3 already.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Monitors and Displays
Overclock.net › Forums › Components › Monitors and Displays › LightBoost, G-SYNC, Turbo240: 120Hz Strobe Backlight LCDs / No Motion Blur!