Overclock.net › Forums › Components › Monitors and Displays › LightBoost, G-SYNC, Turbo240: 120Hz Strobe Backlight LCDs / No Motion Blur!
New Posts  All Forums:Forum Nav:

LightBoost, G-SYNC, Turbo240: 120Hz Strobe Backlight LCDs / No Motion Blur! - Page 87

post #861 of 2929
Warning: Spoiler! (Click to show)
Quote:
Originally Posted by virus86 View Post

Has anyone adjusted anything here of offset the LB colors?



All I changed is 90% contrast on the monitors and +80% digital vibrance.

This is how I have my Asus vg248qe:
Monitor contrast: 90
Lightboost: 50%

Nvidia settings:


Nvidia Red channel settings to remove some of the red tint:


Remember is all preference so play around with the controls until you achieve something that looks good to you. thumb.gif
post #862 of 2929
Thanks! I dont have the patience to fine tweek picture quality.
VIRUSi7k
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-3930k @ 4.7GHz Asus x79 Sabertooth EVGA GTX Titan SC SLI Corsair Vengence 4x4GB DDR3-1600 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung SSD 840 Evo LG Bluray Burner Swiftech H320 Windows 8.1 Pro x64 
MonitorMonitorKeyboardPower
3x ASUS VG248QE Acer T232HL Logitech G110 Corsair AX1200 
CaseMouseMouse PadAudio
Corsair 750D Logitech G500 Neon Genesis Evangelion Logitech Z-906 
Audio
ASUS Xonar DX 
  hide details  
Reply
VIRUSi7k
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-3930k @ 4.7GHz Asus x79 Sabertooth EVGA GTX Titan SC SLI Corsair Vengence 4x4GB DDR3-1600 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung SSD 840 Evo LG Bluray Burner Swiftech H320 Windows 8.1 Pro x64 
MonitorMonitorKeyboardPower
3x ASUS VG248QE Acer T232HL Logitech G110 Corsair AX1200 
CaseMouseMouse PadAudio
Corsair 750D Logitech G500 Neon Genesis Evangelion Logitech Z-906 
Audio
ASUS Xonar DX 
  hide details  
Reply
post #863 of 2929
100 or 90 contrast on monitor, reduced some red down to 32, added a bit green, blue stayed and up digital vibr till 60 or so.
post #864 of 2929
still can't get LB working on my gtx 580. reformatted and tried both the CRU method and the original method, screen just goes haywire after enabling 3d or rebooting after setting the resolution with CRU.


the closest I've gotten it to work was this:


but as you can see, I still can't mess with the Light Boost settings.
post #865 of 2929
Try latest stable or beta drivers?
Try another dual link DVI cable?
Try using a DP cable?
Defective monitor?
VIRUSi7k
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-3930k @ 4.7GHz Asus x79 Sabertooth EVGA GTX Titan SC SLI Corsair Vengence 4x4GB DDR3-1600 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung SSD 840 Evo LG Bluray Burner Swiftech H320 Windows 8.1 Pro x64 
MonitorMonitorKeyboardPower
3x ASUS VG248QE Acer T232HL Logitech G110 Corsair AX1200 
CaseMouseMouse PadAudio
Corsair 750D Logitech G500 Neon Genesis Evangelion Logitech Z-906 
Audio
ASUS Xonar DX 
  hide details  
Reply
VIRUSi7k
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-3930k @ 4.7GHz Asus x79 Sabertooth EVGA GTX Titan SC SLI Corsair Vengence 4x4GB DDR3-1600 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung SSD 840 Evo LG Bluray Burner Swiftech H320 Windows 8.1 Pro x64 
MonitorMonitorKeyboardPower
3x ASUS VG248QE Acer T232HL Logitech G110 Corsair AX1200 
CaseMouseMouse PadAudio
Corsair 750D Logitech G500 Neon Genesis Evangelion Logitech Z-906 
Audio
ASUS Xonar DX 
  hide details  
Reply
post #866 of 2929
Try a displayport connection. Has anyone run Lightboost on this monitor via a GTX580 successfully? I forgot someone here said they had the same scrambled screen but got rid of it somehow. Are you sure you are using the correct timings? Look's like something that would occur if the timings were bad.
Zybane
(20 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 6950X - 4.5 GHz Edition 10 Rampage V Extreme Titan XP - 2101 MHz G.Skill 32GB 3200 MHz CL14 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
1TB - Samsung SM961 Windows 10 Pro 55" 4K Curved OLED Razer BlackWidow TE Stealth Chroma 
PowerMouseAudioAudio
Corsair AX1500i 1500W Titanium Razer Mamba TE Denon AVR-X7200WA Anthony Gallo A'Diva SE's 
AudioAudioAudioOther
Sennheiser HD-700 Headphones Velodyne MiniVee Subwoofer Buttkicker LFE Razer Orbweaver Stealth Chroma 
  hide details  
Reply
Zybane
(20 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 6950X - 4.5 GHz Edition 10 Rampage V Extreme Titan XP - 2101 MHz G.Skill 32GB 3200 MHz CL14 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
1TB - Samsung SM961 Windows 10 Pro 55" 4K Curved OLED Razer BlackWidow TE Stealth Chroma 
PowerMouseAudioAudio
Corsair AX1500i 1500W Titanium Razer Mamba TE Denon AVR-X7200WA Anthony Gallo A'Diva SE's 
AudioAudioAudioOther
Sennheiser HD-700 Headphones Velodyne MiniVee Subwoofer Buttkicker LFE Razer Orbweaver Stealth Chroma 
  hide details  
Reply
post #867 of 2929
i've tried latest stable, latest beta, and the drivers that came on the cd. don't have a displayport cable, but I guess I could try ordering a displayport to DVI cable and I can give another dual link dvi cable a shot, jeri said he was having those problems but his end all fix was using CRU. i've done the timings manually, and I've also imported the bin file that everyone's been using for CRU, so I really doubt it's that, I've done it so many times the margin for that kind of error is so slight.

even when I set up a custom resolution just in NVIDIA's drivers I get the same scrambled screen using the timings you provided.
post #868 of 2929
just tried a different dual link dvi cable, same results.

Edited by fdskl - 4/14/13 at 6:15pm
post #869 of 2929
Just take it to a friends house. Surely you know someone else that has a NVIDIA card on anything from an old desktop to a laptop? That will help tremendously in the troubleshooting.
Zybane
(20 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 6950X - 4.5 GHz Edition 10 Rampage V Extreme Titan XP - 2101 MHz G.Skill 32GB 3200 MHz CL14 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
1TB - Samsung SM961 Windows 10 Pro 55" 4K Curved OLED Razer BlackWidow TE Stealth Chroma 
PowerMouseAudioAudio
Corsair AX1500i 1500W Titanium Razer Mamba TE Denon AVR-X7200WA Anthony Gallo A'Diva SE's 
AudioAudioAudioOther
Sennheiser HD-700 Headphones Velodyne MiniVee Subwoofer Buttkicker LFE Razer Orbweaver Stealth Chroma 
  hide details  
Reply
Zybane
(20 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 6950X - 4.5 GHz Edition 10 Rampage V Extreme Titan XP - 2101 MHz G.Skill 32GB 3200 MHz CL14 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
1TB - Samsung SM961 Windows 10 Pro 55" 4K Curved OLED Razer BlackWidow TE Stealth Chroma 
PowerMouseAudioAudio
Corsair AX1500i 1500W Titanium Razer Mamba TE Denon AVR-X7200WA Anthony Gallo A'Diva SE's 
AudioAudioAudioOther
Sennheiser HD-700 Headphones Velodyne MiniVee Subwoofer Buttkicker LFE Razer Orbweaver Stealth Chroma 
  hide details  
Reply
post #870 of 2929
just tested the monitor at my buddy's place, he has a gtx 480. i followed the CRU tutorial once again:


as soon as I rebooted after applying the timings I was welcomed to that screen.

and for proof:
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Monitors and Displays
Overclock.net › Forums › Components › Monitors and Displays › LightBoost, G-SYNC, Turbo240: 120Hz Strobe Backlight LCDs / No Motion Blur!