Overclock.net › Forums › AMD › AMD CPUs › -128C temp???
New Posts  All Forums:Forum Nav:

-128C temp???

post #1 of 6
Thread Starter 
ok when i run speedfan it reports one of my temps at -128C as shown in the picture. what is that??? i'm runing everything on air, not even that many fans. it's probably a bug in speedfan or a misreported temp right??
post #2 of 6
Yes it is a bug on speed fan normaly your cpu temp is temp 1 and that one seems i be normal, so just ignore this
His
(9 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Ryzen R5 1600 Asus Strix B350-F MSI GTX 1060 6GB OC 2 x 8gb Gskill Ripjaw V 3200MHZ 
Hard DriveOSMonitorPower
1TB Samsung EVO 850 Windows 10  X-Star 27" 1440p @ 96hz Silverstone Strider 1000w  
Case
Corsair 270R 
  hide details  
Reply
His
(9 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Ryzen R5 1600 Asus Strix B350-F MSI GTX 1060 6GB OC 2 x 8gb Gskill Ripjaw V 3200MHZ 
Hard DriveOSMonitorPower
1TB Samsung EVO 850 Windows 10  X-Star 27" 1440p @ 96hz Silverstone Strider 1000w  
Case
Corsair 270R 
  hide details  
Reply
post #3 of 6
Thread Starter 
and look at my voltages at the bottom are those reported wrong too i mean the -12v at -4? or is that just my sucky PSU
post #4 of 6
Do you live in Antarctica by any chance?
Compos Mentis
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon 64 X2 5200 Brisbane 2.7GHz Foxconn A7VMX-K XFX GeForce 7800GT 256MB GDDR3 Crucial 2GB 240-Pin DDR2 
Hard DriveCase
SeaGate 200gb PATA Antec 900 
  hide details  
Reply
Compos Mentis
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon 64 X2 5200 Brisbane 2.7GHz Foxconn A7VMX-K XFX GeForce 7800GT 256MB GDDR3 Crucial 2GB 240-Pin DDR2 
Hard DriveCase
SeaGate 200gb PATA Antec 900 
  hide details  
Reply
post #5 of 6
Have you configured speedfan? I belive there was a site that gave you the speedfan code after you filled out some questionaire about your rig and it gave you only the temps that were available for you and removed all those -128C things and random temps etc.
FX-57 Rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon64 FX-57 DFI Lanparty NF4 SLI-DR EVGA 7950GX2 OCZ 2x1 GB 2-3-2-5 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
74GB Raptor Windows Vista Ultimate Acer AL2216W 22" Widescreen Saitek Eclipse (Blue) 
PowerCaseMouseMouse Pad
680W Aspire Thermaltake Armor Logitech G5 Icemat v2 
  hide details  
Reply
FX-57 Rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon64 FX-57 DFI Lanparty NF4 SLI-DR EVGA 7950GX2 OCZ 2x1 GB 2-3-2-5 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
74GB Raptor Windows Vista Ultimate Acer AL2216W 22" Widescreen Saitek Eclipse (Blue) 
PowerCaseMouseMouse Pad
680W Aspire Thermaltake Armor Logitech G5 Icemat v2 
  hide details  
Reply
post #6 of 6
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Chopes View Post
Have you configured speedfan? I belive there was a site that gave you the speedfan code after you filled out some questionaire about your rig and it gave you only the temps that were available for you and removed all those -128C things and random temps etc.
no i haven't i'll go look for that site
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD CPUs
Overclock.net › Forums › AMD › AMD CPUs › -128C temp???