New Posts  All Forums:Forum Nav:

DirectX

post #1 of 12
Thread Starter 
When I try to download DirectX end user runtime web installer I get an error saying cabinet file not trusted. Check cryptographic service is enabled and check if the cabinet file certificate is authurized.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsHard Drive
Amd athlon 64 X2 4200+ Asus M2a-vm GTS 450 250 GB 
OS
XP 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsHard Drive
Amd athlon 64 X2 4200+ Asus M2a-vm GTS 450 250 GB 
OS
XP 
  hide details  
Reply
post #2 of 12
Go into Internet setting and Go to the tab named '' Advanced'' From here you can reset the Defaults which may help..If not report back.
post #3 of 12
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by ENTERPRISE1701 View Post
Go into Internet setting and Go to the tab named '' Advanced'' From here you can reset the Defaults which may help..If not report back.
Thank you I will tell my brother to try that when I talk to him it's for his laptop have no ideal why he wants that version of direct x.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsHard Drive
Amd athlon 64 X2 4200+ Asus M2a-vm GTS 450 250 GB 
OS
XP 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsHard Drive
Amd athlon 64 X2 4200+ Asus M2a-vm GTS 450 250 GB 
OS
XP 
  hide details  
Reply
post #4 of 12
Hey may be getting the latest Distribution of DX9
post #5 of 12
Thread Starter 
I tried that and it still says the same thing.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsHard Drive
Amd athlon 64 X2 4200+ Asus M2a-vm GTS 450 250 GB 
OS
XP 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsHard Drive
Amd athlon 64 X2 4200+ Asus M2a-vm GTS 450 250 GB 
OS
XP 
  hide details  
Reply
post #6 of 12
Try downloading the file and saving it to your PC, from there, save it anywhere and try to run the setup.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 6850K 4.3GHz (100x43) 1.355v Evga X99 Classified BIOS 2.03 Gigabyte Aorus Xtreme 1080ti G.SKILL 4x4GB 3200MHz 16-16-16-36 1T 1.35v 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung SM961 1TB NVMe + 1TB Samsung 840 Evo External Asus drive 2x MCP655 in independent loops Windows 7 Pro 64-bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Philips BDM4065UC 40" 4K Logitech G19 Evga 1200 P2 Enthoo Pro M 
MouseAudio
Logitech G900 Asus Essence XT II PCIe 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 6850K 4.3GHz (100x43) 1.355v Evga X99 Classified BIOS 2.03 Gigabyte Aorus Xtreme 1080ti G.SKILL 4x4GB 3200MHz 16-16-16-36 1T 1.35v 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung SM961 1TB NVMe + 1TB Samsung 840 Evo External Asus drive 2x MCP655 in independent loops Windows 7 Pro 64-bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Philips BDM4065UC 40" 4K Logitech G19 Evga 1200 P2 Enthoo Pro M 
MouseAudio
Logitech G900 Asus Essence XT II PCIe 
  hide details  
Reply
post #7 of 12
Thread Starter 
tried that.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsHard Drive
Amd athlon 64 X2 4200+ Asus M2a-vm GTS 450 250 GB 
OS
XP 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsHard Drive
Amd athlon 64 X2 4200+ Asus M2a-vm GTS 450 250 GB 
OS
XP 
  hide details  
Reply
post #8 of 12
Try CCLEANER to remove temp files and such then try again :http://www.ccleaner.com/
post #9 of 12
Thread Starter 
thanks for the cleaner but I have to say that it is saying the same thing. I dont know what the problem is.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsHard Drive
Amd athlon 64 X2 4200+ Asus M2a-vm GTS 450 250 GB 
OS
XP 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsHard Drive
Amd athlon 64 X2 4200+ Asus M2a-vm GTS 450 250 GB 
OS
XP 
  hide details  
Reply
post #10 of 12
Ok Sounds like a registry issue.

Try using this program here to fix and remove Registry issues...I asure you its safe :http://www.pctools.com/registry-mechanic/?ref=google_rm
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Other Software