Overclock.net › Forums › Components › Monitors and Displays › CROSSOVER Q27 flashing dots ISSUE. PLEASE HELP ME!
New Posts  All Forums:Forum Nav:

CROSSOVER Q27 flashing dots ISSUE. PLEASE HELP ME!

post #1 of 7
Thread Starter 
Hi all!!

I have a big issue wih my crossover q27 linked in dvi-d dual link with a nvidia gtx660.

sometimes, when i turn on pc/return from standby or hybernate status o when i turn on with the botton, my crossover shows a lot of small flashing dots in different positions.
i have to turn off manually and then turn on again (for many times if it's necessary) to return in a normal status.
it remains in good conditions till next monitor turn off.

It seems like, sometimes, my monitor could not connect with my vga and i have to turn off and then on to reconnect.

here there's a video:
http://www.youtube.com/watch?v=yKzYVBxPJ3Y&feature=youtu.be

PLEASE HELP ME BOYS,

here in italy this monitors aren't diffused so i cant ask help in our forums,
i know that u are more experts and for my problem, that i think it is not so common, your knowledge will help!
thanks mattia
post #2 of 7
Does this happen in one region of the screen consistently? And will it change if you make the whole screen one color?
It could be the power supply, but I doubt it.
RPI Compy
(14 items)
 
Sister's rig
(11 items)
 
Family HTPC
(10 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
5820k MSI X99S MPOWER GTX 980 Ti 8x4gb 3000 MHz Crucial DDR4 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 950 Pro Custom WC loop 480mm & 560mm Windows 10 ROG SWIFT 
KeyboardPowerCaseMouse
CM Quickfire TK Greens Corsair RM1000w Custom 3d-printed case Steelseries Rival 
Mouse PadAudio
CSGO Steelseries Creative Aurvana Live! 2 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Amd FX 8320 Asus sabertooth 990FX Nvidia GTX 760 4GB g.skill ares 12GB 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung 850 EVO 250GB HP thingy Phanteks TC12DX Windows 7 
PowerCaseMouse
Raidmax 530w White FD R4 Logitech G400 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD A10 5800k Asrock pro-4 m His 6770 1GB G.skill 2133 8GB 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung 840 ssd 128 GB Lg blu-ray combo drive Cooler Master Hyper 212 EVO Windows 7 
PowerCase
Raidmax 530w Silverstone Temjin 
  hide details  
Reply
RPI Compy
(14 items)
 
Sister's rig
(11 items)
 
Family HTPC
(10 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
5820k MSI X99S MPOWER GTX 980 Ti 8x4gb 3000 MHz Crucial DDR4 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 950 Pro Custom WC loop 480mm & 560mm Windows 10 ROG SWIFT 
KeyboardPowerCaseMouse
CM Quickfire TK Greens Corsair RM1000w Custom 3d-printed case Steelseries Rival 
Mouse PadAudio
CSGO Steelseries Creative Aurvana Live! 2 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Amd FX 8320 Asus sabertooth 990FX Nvidia GTX 760 4GB g.skill ares 12GB 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung 850 EVO 250GB HP thingy Phanteks TC12DX Windows 7 
PowerCaseMouse
Raidmax 530w White FD R4 Logitech G400 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD A10 5800k Asrock pro-4 m His 6770 1GB G.skill 2133 8GB 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung 840 ssd 128 GB Lg blu-ray combo drive Cooler Master Hyper 212 EVO Windows 7 
PowerCase
Raidmax 530w Silverstone Temjin 
  hide details  
Reply
post #3 of 7
I don't have too much experience but I'd say it's some sort of video processing/control board in the monitor.

You'll probably have to replace the monitor.
     
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 2500k @ 4.9Ghz Gigabyte GA-Z77X-UP7 EVGA GTX 980Ti SC 4x 4GB Patriot Viper Xtreme 2133Mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Intel 520 Series 120GB SSD WD Caviar Blue SATA II 640GB EK CPUWB & Rad, Temporary XSPC Pump & Res, All ... Windows 7 Home Premium 
MonitorKeyboardPowerCase
3x 1080p 24" Monitors Razer BlackWidow Ultimate Corsair HX-750 NZXT Lexa S (Highly Modified) 
MouseMouse PadAudio
Razer Naga 2014 Steelseries QCK Kenwood KA-5500 Reciever & (Temporary) ATH-M30X's 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Atom D525 2C/4T 1.8Ghz SuperMicro X7SPE-HF-D525 Integrated - Not Used 2x 2GB DDR3 Sodimms 
Hard DriveCoolingOSPower
4GB Sata DOM Passive (except for PSU Fan) Debian GNU/Linux 8.0 Jessie PicoPSU 120Watt with 60Watt EDAC Brick 
CaseOther
1U Supermicro DHCP/DNS/Munin 
  hide details  
Reply
     
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 2500k @ 4.9Ghz Gigabyte GA-Z77X-UP7 EVGA GTX 980Ti SC 4x 4GB Patriot Viper Xtreme 2133Mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Intel 520 Series 120GB SSD WD Caviar Blue SATA II 640GB EK CPUWB & Rad, Temporary XSPC Pump & Res, All ... Windows 7 Home Premium 
MonitorKeyboardPowerCase
3x 1080p 24" Monitors Razer BlackWidow Ultimate Corsair HX-750 NZXT Lexa S (Highly Modified) 
MouseMouse PadAudio
Razer Naga 2014 Steelseries QCK Kenwood KA-5500 Reciever & (Temporary) ATH-M30X's 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Atom D525 2C/4T 1.8Ghz SuperMicro X7SPE-HF-D525 Integrated - Not Used 2x 2GB DDR3 Sodimms 
Hard DriveCoolingOSPower
4GB Sata DOM Passive (except for PSU Fan) Debian GNU/Linux 8.0 Jessie PicoPSU 120Watt with 60Watt EDAC Brick 
CaseOther
1U Supermicro DHCP/DNS/Munin 
  hide details  
Reply
post #4 of 7
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by EpicAMDGamer View Post

I don't have too much experience but I'd say it's some sort of video processing/control board in the monitor.

probably you are right. if anyone can confirm/help me.. i'm here! thanks a lot

You'll probably have to replace the monitor.
Quote:
Originally Posted by Legonut View Post

Does this happen in one region of the screen consistently? And will it change if you make the whole screen one color?
It could be the power supply, but I doubt it.

in the whole screen. it doesnt change with the color of the screen. i can notice it with dark colors instead of white background but i think it continue flashing dots also with light colors.
post #5 of 7
Thread Starter 
anyway i dont think to replace the monitor.. because it only happens sometimes and only after a standy by/turning off.
instead i work well when im using pc etc.

i really cant recognize this issue. uffff
post #6 of 7
Quote:
Originally Posted by mattiamez View Post

anyway i dont think to replace the monitor.. because it only happens sometimes and only after a standy by/turning off.
instead i work well when im using pc etc.

i really cant recognize this issue. uffff

the fact that after use it's fine makes me think it's a bad solder joint or chip, when it heats up, it's fine.
     
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 2500k @ 4.9Ghz Gigabyte GA-Z77X-UP7 EVGA GTX 980Ti SC 4x 4GB Patriot Viper Xtreme 2133Mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Intel 520 Series 120GB SSD WD Caviar Blue SATA II 640GB EK CPUWB & Rad, Temporary XSPC Pump & Res, All ... Windows 7 Home Premium 
MonitorKeyboardPowerCase
3x 1080p 24" Monitors Razer BlackWidow Ultimate Corsair HX-750 NZXT Lexa S (Highly Modified) 
MouseMouse PadAudio
Razer Naga 2014 Steelseries QCK Kenwood KA-5500 Reciever & (Temporary) ATH-M30X's 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Atom D525 2C/4T 1.8Ghz SuperMicro X7SPE-HF-D525 Integrated - Not Used 2x 2GB DDR3 Sodimms 
Hard DriveCoolingOSPower
4GB Sata DOM Passive (except for PSU Fan) Debian GNU/Linux 8.0 Jessie PicoPSU 120Watt with 60Watt EDAC Brick 
CaseOther
1U Supermicro DHCP/DNS/Munin 
  hide details  
Reply
     
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 2500k @ 4.9Ghz Gigabyte GA-Z77X-UP7 EVGA GTX 980Ti SC 4x 4GB Patriot Viper Xtreme 2133Mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Intel 520 Series 120GB SSD WD Caviar Blue SATA II 640GB EK CPUWB & Rad, Temporary XSPC Pump & Res, All ... Windows 7 Home Premium 
MonitorKeyboardPowerCase
3x 1080p 24" Monitors Razer BlackWidow Ultimate Corsair HX-750 NZXT Lexa S (Highly Modified) 
MouseMouse PadAudio
Razer Naga 2014 Steelseries QCK Kenwood KA-5500 Reciever & (Temporary) ATH-M30X's 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Atom D525 2C/4T 1.8Ghz SuperMicro X7SPE-HF-D525 Integrated - Not Used 2x 2GB DDR3 Sodimms 
Hard DriveCoolingOSPower
4GB Sata DOM Passive (except for PSU Fan) Debian GNU/Linux 8.0 Jessie PicoPSU 120Watt with 60Watt EDAC Brick 
CaseOther
1U Supermicro DHCP/DNS/Munin 
  hide details  
Reply
post #7 of 7
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by EpicAMDGamer View Post

the fact that after use it's fine makes me think it's a bad solder joint or chip, when it heats up, it's fine.

if i turn off manually (also if i've used pc for hours) the problem can appear. i dont think it's something linked to "heat".
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Monitors and Displays
Overclock.net › Forums › Components › Monitors and Displays › CROSSOVER Q27 flashing dots ISSUE. PLEASE HELP ME!