Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › powercolor hd 7850 failing
New Posts  All Forums:Forum Nav:

powercolor hd 7850 failing

post #1 of 6
Thread Starter 
whats wrong with my card when i first boot it shows nothing fans moving and all but on second boot it turns on... is it failing or what.

my power supply is 820w gigabyte and its a single card.
post #2 of 6
Thread Starter 
help me lol ^_^
post #3 of 6
can you provide all system specs. Also, after log on, do you see any artifacting even at idle.
post #4 of 6
Thread Starter 
here are my specs (having trouble with rig builder slow internet here ^_^)

AMD Bulldozer FX 8150 8 cores
Asus Crosshair V Formula AMD 990FX SB950
Gskill Sniper 4x4gb
Thermaltake 850watts Toughpower Grand (TPG-850MPC)
POwercolor PCS+ HD 7850 2gb 256bit ddr5

no artifacts no nothing just black then i restart my computer then poof it works, then when i shut it down, then the next time i turn it on black screen.

at firstboot its black screen no artifacts no lines no flickering no nothing, second boot it works.
post #5 of 6
may be you can post in this thread. They may be able to help. http://www.overclock.net/t/1310654/amd-hd-78xx-problems-all-users-with-problems-please-post-here-we-want-amd-support-on-this-asap

All i can suggest you to do is to bench with heaven, 3dmark when it loads up to be sure its not defective
post #6 of 6
Thread Starter 
huzzug thanks +rep
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › powercolor hd 7850 failing