Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Artifacts after unlocking?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Artifacts after unlocking?  

post #1 of 2
Thread Starter 
I decided to push my card a little further so I decided to unlock the card. As soon as I edited the cfg file, saved and restarted my card started artifacting immediately upon booting to the desktop. I was curious as to why it did this? I'm assuming it just means my card can't handle unlocking? The reason I'm so confused is that even at stock clocks and voltage or lower it was artifacting. I reversed this and everything is fine now.
Edited by tyguy - 2/18/13 at 3:30pm
post #2 of 2
duplicate thread, locking
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
xeon X5675 6-core @ 4.1ghz (1.29v, 20x205 +ht ) rampage iii extreme msi rx470 gaming X (the $159 budget king) 3 x 2gb corsair xms3 pc12800 (9-9-9-24-1T@1600MHz) 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
hynix 250gb ssd (boot), 2tb deskstar (apps),1tb... plextor px-712sa - still the best optical drive... corsair h8o v2 aio W10 home 
MonitorPowerCaseAudio
asus vw266h 25.5" (1920x1200) abs sl (enermax revolution) * single 70A rail 850w silverstone rv-03 XFi Titanium 
  hide details  
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
xeon X5675 6-core @ 4.1ghz (1.29v, 20x205 +ht ) rampage iii extreme msi rx470 gaming X (the $159 budget king) 3 x 2gb corsair xms3 pc12800 (9-9-9-24-1T@1600MHz) 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
hynix 250gb ssd (boot), 2tb deskstar (apps),1tb... plextor px-712sa - still the best optical drive... corsair h8o v2 aio W10 home 
MonitorPowerCaseAudio
asus vw266h 25.5" (1920x1200) abs sl (enermax revolution) * single 70A rail 850w silverstone rv-03 XFi Titanium 
  hide details  
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
This thread is locked  
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Artifacts after unlocking?