Overclock.net › Forums › Components › Hard Drives & Storage › Strange RAID Issue
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Strange RAID Issue

post #1 of 3
Thread Starter 
So i got my raid array set up in the bios and with CTRL+I
then when it comes to the windows install, i got the drivers off the ASUS site and put them on a disk and that's all fine and good, and then i hit F6, and it does some stuff then says, please put the driver disk in A: and press enter. so i do, it thinks for a minute saying please wait or w/e and then goes right back to the please insert the driver disk bit again. with only three options (enter for continue, or esc, or exit.
What gives? is there a problem with my floppy drive? the disk works fine in the other PC, and my floppy drive is brand new.
Any ideas?
Brrrrrrrr...
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8600 @ 5500GHz Asus P5K Prem. Black Pearl eVGA 8800GT SC 512Mb 2x2Gb OCZ ReaperX 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x250Gb + 1x1Tb Seagate Perps in RAID0 Samsung Sata DVD-RW Vista Business x64 2 x 22" LG Flatron's 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech UltraX OCZ GameXtreme 700W Lian Li PC65 Black (Modded) Logitech G7 Carbon 
Mouse Pad
Glossy School Thing 
  hide details  
Reply
Brrrrrrrr...
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8600 @ 5500GHz Asus P5K Prem. Black Pearl eVGA 8800GT SC 512Mb 2x2Gb OCZ ReaperX 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x250Gb + 1x1Tb Seagate Perps in RAID0 Samsung Sata DVD-RW Vista Business x64 2 x 22" LG Flatron's 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech UltraX OCZ GameXtreme 700W Lian Li PC65 Black (Modded) Logitech G7 Carbon 
Mouse Pad
Glossy School Thing 
  hide details  
Reply
post #2 of 3
Thread Starter 
anyone have anyideas? i can't install windows without fixing this problem!
Brrrrrrrr...
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8600 @ 5500GHz Asus P5K Prem. Black Pearl eVGA 8800GT SC 512Mb 2x2Gb OCZ ReaperX 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x250Gb + 1x1Tb Seagate Perps in RAID0 Samsung Sata DVD-RW Vista Business x64 2 x 22" LG Flatron's 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech UltraX OCZ GameXtreme 700W Lian Li PC65 Black (Modded) Logitech G7 Carbon 
Mouse Pad
Glossy School Thing 
  hide details  
Reply
Brrrrrrrr...
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8600 @ 5500GHz Asus P5K Prem. Black Pearl eVGA 8800GT SC 512Mb 2x2Gb OCZ ReaperX 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x250Gb + 1x1Tb Seagate Perps in RAID0 Samsung Sata DVD-RW Vista Business x64 2 x 22" LG Flatron's 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech UltraX OCZ GameXtreme 700W Lian Li PC65 Black (Modded) Logitech G7 Carbon 
Mouse Pad
Glossy School Thing 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Quote:
What gives? is there a problem with my floppy drive? the disk works fine in the other PC, and my floppy drive is brand new.
Any ideas?
Of course! You should have started to trouble shoot that and also; Why is it that people uses the drivers from the CD? They're very old and I never use the disc at all.

Go here and download the latest and greatest for your Intel P965 and ICH8-R: http://downloadfinder.intel.com/scri...bmit=Go%21

There is all the info that you'll need. And install it because that will also update the ROM in your ICH8-R.

Also, if you don't have the latest BIOS, update to those because there's a setting in the new BIOS that is no longer present for the RAID option in the BIOS.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Hard Drives & Storage
Overclock.net › Forums › Components › Hard Drives & Storage › Strange RAID Issue