Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › Rig rebuild wont boot - need help.
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Rig rebuild wont boot - need help.

post #1 of 21
Thread Starter 
So I finally pieced my rig back together, when I tried to boot it, I get a quick half second beep and it does not start. I've never seen this before. Any help would be appreciated.

http://imageshack.us/a/img213/5029/imagexuu.jpg

http://imageshack.us/a/img24/4433/imageugzl.jpg

http://imageshack.us/a/img59/2121/imagectbe.jpg

EDIT: added pictures in case that may help.
Edited by chargerz919 - 2/21/13 at 7:44pm
post #2 of 21
Thread Starter 
I have reseated the CPU, tried no stocks of ram, 1 stick, both sticks. No video cards, 1 video card.
post #3 of 21
let's get the obvious one out of the way first.you didn't forget any standoffs or accidentally leave a screw back there to short things out, did you?
post #4 of 21
Stupid question but did you check the cables for the HDD were all plugged in? Also try using the bottom GPU on its own
Odin
(20 items)
 
Tyr
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel i7 - 3930k sabertooth x79 GTX 580 GTX 580 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
8GHz Patriot-S kit (2 x 4GHz) OCZ Vector SSD 2TB Seagate 2TB Seagate 
Hard DriveCoolingCoolingOS
500 GB external Seagate Antec 620  2 x Antec Case Fans, 3 x Noctua NF-F12 Fans, 3 ... Windows 7 
MonitorKeyboardPowerCase
LG Flatron W2753VC TT eSports  Antec HGC 900 Antec P280-W 
MouseMouse PadAudioAudio
CM Storm Sentinel Zero-G Shattered Horizon Edition Star Craft 2 - Heart of the Swarm Edition Logitech Z906 5.1 Surround sound  Steelseries Gaming Headphones 
  hide details  
Reply
Odin
(20 items)
 
Tyr
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel i7 - 3930k sabertooth x79 GTX 580 GTX 580 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
8GHz Patriot-S kit (2 x 4GHz) OCZ Vector SSD 2TB Seagate 2TB Seagate 
Hard DriveCoolingCoolingOS
500 GB external Seagate Antec 620  2 x Antec Case Fans, 3 x Noctua NF-F12 Fans, 3 ... Windows 7 
MonitorKeyboardPowerCase
LG Flatron W2753VC TT eSports  Antec HGC 900 Antec P280-W 
MouseMouse PadAudioAudio
CM Storm Sentinel Zero-G Shattered Horizon Edition Star Craft 2 - Heart of the Swarm Edition Logitech Z906 5.1 Surround sound  Steelseries Gaming Headphones 
  hide details  
Reply
post #5 of 21
Thread Starter 
Nope, this was more or less a simple mobo/CPU swap all standoffs were tightened down and never left the case.
post #6 of 21
what MOBO and CPU did u get?
Odin
(20 items)
 
Tyr
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel i7 - 3930k sabertooth x79 GTX 580 GTX 580 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
8GHz Patriot-S kit (2 x 4GHz) OCZ Vector SSD 2TB Seagate 2TB Seagate 
Hard DriveCoolingCoolingOS
500 GB external Seagate Antec 620  2 x Antec Case Fans, 3 x Noctua NF-F12 Fans, 3 ... Windows 7 
MonitorKeyboardPowerCase
LG Flatron W2753VC TT eSports  Antec HGC 900 Antec P280-W 
MouseMouse PadAudioAudio
CM Storm Sentinel Zero-G Shattered Horizon Edition Star Craft 2 - Heart of the Swarm Edition Logitech Z906 5.1 Surround sound  Steelseries Gaming Headphones 
  hide details  
Reply
Odin
(20 items)
 
Tyr
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel i7 - 3930k sabertooth x79 GTX 580 GTX 580 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
8GHz Patriot-S kit (2 x 4GHz) OCZ Vector SSD 2TB Seagate 2TB Seagate 
Hard DriveCoolingCoolingOS
500 GB external Seagate Antec 620  2 x Antec Case Fans, 3 x Noctua NF-F12 Fans, 3 ... Windows 7 
MonitorKeyboardPowerCase
LG Flatron W2753VC TT eSports  Antec HGC 900 Antec P280-W 
MouseMouse PadAudioAudio
CM Storm Sentinel Zero-G Shattered Horizon Edition Star Craft 2 - Heart of the Swarm Edition Logitech Z906 5.1 Surround sound  Steelseries Gaming Headphones 
  hide details  
Reply
post #7 of 21
Thread Starter 
Everything now being used is in my sig rig.
post #8 of 21
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by SeD669 View Post

Stupid question but did you check the cables for the HDD were all plugged in? Also try using the bottom GPU on its own

Tried and failed. Same deal. Beeps and turns off before it can even give a debug code.
post #9 of 21
Its hard to tell from the pics sigh... need some experts up in here
Odin
(20 items)
 
Tyr
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel i7 - 3930k sabertooth x79 GTX 580 GTX 580 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
8GHz Patriot-S kit (2 x 4GHz) OCZ Vector SSD 2TB Seagate 2TB Seagate 
Hard DriveCoolingCoolingOS
500 GB external Seagate Antec 620  2 x Antec Case Fans, 3 x Noctua NF-F12 Fans, 3 ... Windows 7 
MonitorKeyboardPowerCase
LG Flatron W2753VC TT eSports  Antec HGC 900 Antec P280-W 
MouseMouse PadAudioAudio
CM Storm Sentinel Zero-G Shattered Horizon Edition Star Craft 2 - Heart of the Swarm Edition Logitech Z906 5.1 Surround sound  Steelseries Gaming Headphones 
  hide details  
Reply
Odin
(20 items)
 
Tyr
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel i7 - 3930k sabertooth x79 GTX 580 GTX 580 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
8GHz Patriot-S kit (2 x 4GHz) OCZ Vector SSD 2TB Seagate 2TB Seagate 
Hard DriveCoolingCoolingOS
500 GB external Seagate Antec 620  2 x Antec Case Fans, 3 x Noctua NF-F12 Fans, 3 ... Windows 7 
MonitorKeyboardPowerCase
LG Flatron W2753VC TT eSports  Antec HGC 900 Antec P280-W 
MouseMouse PadAudioAudio
CM Storm Sentinel Zero-G Shattered Horizon Edition Star Craft 2 - Heart of the Swarm Edition Logitech Z906 5.1 Surround sound  Steelseries Gaming Headphones 
  hide details  
Reply
post #10 of 21
Thread Starter 
I've never had a rig not even give me a code. The PSU is giving me power, the mobo is lighting up and the fans attempt to spin but it stops.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel - General
Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › Rig rebuild wont boot - need help.