Overclock.net › Forums › Intel › Intel CPUs › My E6600 OC results
New Posts  All Forums:Forum Nav:

My E6600 OC results - Page 2

post #11 of 21
Thread Starter 
I have the Swiftech H20-120 Premium, as stated in my specs.
post #12 of 21
What is your ambient?
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9550 E0 @ 3.93 1.35 vcore EVGA 780i SLI (A1) EVGA GTX 260 Core 216 Gskill PC8000 
Hard DriveOSMonitorPower
WD Vista 64bit-Linux 64bit Rolling on dubs 1000 W Antec 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9550 E0 @ 3.93 1.35 vcore EVGA 780i SLI (A1) EVGA GTX 260 Core 216 Gskill PC8000 
Hard DriveOSMonitorPower
WD Vista 64bit-Linux 64bit Rolling on dubs 1000 W Antec 
  hide details  
Reply
post #13 of 21
Thread Starter 
26-28 C
post #14 of 21
Take a look... First couple of days was fine
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9550 E0 @ 3.93 1.35 vcore EVGA 780i SLI (A1) EVGA GTX 260 Core 216 Gskill PC8000 
Hard DriveOSMonitorPower
WD Vista 64bit-Linux 64bit Rolling on dubs 1000 W Antec 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9550 E0 @ 3.93 1.35 vcore EVGA 780i SLI (A1) EVGA GTX 260 Core 216 Gskill PC8000 
Hard DriveOSMonitorPower
WD Vista 64bit-Linux 64bit Rolling on dubs 1000 W Antec 
  hide details  
Reply
post #15 of 21
Maybe my water cooling sucks! hmmm
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9550 E0 @ 3.93 1.35 vcore EVGA 780i SLI (A1) EVGA GTX 260 Core 216 Gskill PC8000 
Hard DriveOSMonitorPower
WD Vista 64bit-Linux 64bit Rolling on dubs 1000 W Antec 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9550 E0 @ 3.93 1.35 vcore EVGA 780i SLI (A1) EVGA GTX 260 Core 216 Gskill PC8000 
Hard DriveOSMonitorPower
WD Vista 64bit-Linux 64bit Rolling on dubs 1000 W Antec 
  hide details  
Reply
post #16 of 21
Thread Starter 
That seems way too high of a temp man, throttle back a little till you get better cooling.
post #17 of 21
Going to unfortunately. Not dropping the coin on a phase... How long have you been running temps that low?
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9550 E0 @ 3.93 1.35 vcore EVGA 780i SLI (A1) EVGA GTX 260 Core 216 Gskill PC8000 
Hard DriveOSMonitorPower
WD Vista 64bit-Linux 64bit Rolling on dubs 1000 W Antec 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9550 E0 @ 3.93 1.35 vcore EVGA 780i SLI (A1) EVGA GTX 260 Core 216 Gskill PC8000 
Hard DriveOSMonitorPower
WD Vista 64bit-Linux 64bit Rolling on dubs 1000 W Antec 
  hide details  
Reply
post #18 of 21
Thread Starter 
Forever, what cooling setup do you have?
post #19 of 21
Nautilus 500
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9550 E0 @ 3.93 1.35 vcore EVGA 780i SLI (A1) EVGA GTX 260 Core 216 Gskill PC8000 
Hard DriveOSMonitorPower
WD Vista 64bit-Linux 64bit Rolling on dubs 1000 W Antec 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9550 E0 @ 3.93 1.35 vcore EVGA 780i SLI (A1) EVGA GTX 260 Core 216 Gskill PC8000 
Hard DriveOSMonitorPower
WD Vista 64bit-Linux 64bit Rolling on dubs 1000 W Antec 
  hide details  
Reply
post #20 of 21
Going to see if I can match your specs
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9550 E0 @ 3.93 1.35 vcore EVGA 780i SLI (A1) EVGA GTX 260 Core 216 Gskill PC8000 
Hard DriveOSMonitorPower
WD Vista 64bit-Linux 64bit Rolling on dubs 1000 W Antec 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9550 E0 @ 3.93 1.35 vcore EVGA 780i SLI (A1) EVGA GTX 260 Core 216 Gskill PC8000 
Hard DriveOSMonitorPower
WD Vista 64bit-Linux 64bit Rolling on dubs 1000 W Antec 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel CPUs
Overclock.net › Forums › Intel › Intel CPUs › My E6600 OC results