post #1 of 1
Thread Starter 
Hello, Guys!

just wondering if anybody encountered problems with ASRock AXTU? especially XFast RAM?
it seems that I cannot install this feature anymore, tried the newest version which is on ASRock website but still cannot install? it always say "This version is not compatible with the OS version"? mad.gif

I'm currently running W7 Ultimate 64bit SP1, ASRock Extreme 6 GB (additional specs on my sig).

Also tried all AXTU utilities on the CD but still a no go.

Any help on resolving this issues will be much appreciated. Already sent query to ASRock Tech Dept. but got no reply for almost a month now.

thanks,

Znarf
Upgrade
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 3820 @ 4.643GHz ASRock X79 Extreme 6GB MSI GTX770 Lightning 2GB X 2 (SLI) 4 x 4Gb Kingston Hyper X Blue 1866 DDR3 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 840 PRO 2 X 500Gb WD Blue Caviar Pioneer Corsair H70 Rev. 2 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Ultimate ASUS 23" Ducky shine Coolermaster 1000W 
CaseMouseMouse PadAudio
NZXT Phantom Logitech G9x Razer Vespula Altec Lansing  
  hide details  
Reply
Upgrade
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 3820 @ 4.643GHz ASRock X79 Extreme 6GB MSI GTX770 Lightning 2GB X 2 (SLI) 4 x 4Gb Kingston Hyper X Blue 1866 DDR3 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 840 PRO 2 X 500Gb WD Blue Caviar Pioneer Corsair H70 Rev. 2 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Ultimate ASUS 23" Ducky shine Coolermaster 1000W 
CaseMouseMouse PadAudio
NZXT Phantom Logitech G9x Razer Vespula Altec Lansing  
  hide details  
Reply