Overclock.net › Forums › Overclockers Care › Overclock.net Folding@Home Team › Second rig not submitting WU's?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Second rig not submitting WU's? - Page 2

post #11 of 12
Quote:
Originally Posted by sleepy127 View Post
There is a known problem with IE7. You need to redo your client config but choose no when it ask if you want to use ie settings, then when it ask about a proxy choose no (unless you know you are behind a proxy). The rest of the setting will be normal. Hope this fixes it. I had 8 cores stalled because of it, when I fixed it , it was like the flood gates opened up lol!

(to redo your client config stop folding with the task manager, erase the client configuration file, then restart folding (double click gear) at this point you will be able to redo your settings, just make sure your username is sleepy127 or it won't work right lol---just kidding about the username part)

Thanks dude...I was waiting weeks for this monster to go through
PRONE
(19 items)
 
Cap't Crunch
(14 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3930k @ 5Ghz Msi X79A-GD45 Gigabyte Radeon 7950 Patriot Sector 7 
Hard DriveOptical DriveCoolingCooling
2xCorsair Force Series 3 Raid-0 LG DVDR/W Custom Water Loop Swiftech Apogee Drive II waterblock/pump 
CoolingCoolingOSMonitor
Swiftech MCRES-Micro Rev 2 Larkooler 240mm Rad server 2008 RC2 HP 2207HD 
KeyboardPowerCaseMouse
HP Classic wireless PC Power and Cooling Silencer Mk II 950W High P... NZXT Phantom...again lol HP Classic wireless 
Mouse PadAudioOther
MicroCenter Onboard TBA 
CPUMotherboardGraphicsRAM
2500k Maximus V Extreme Radeon 6950HD Avexir 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Corsair Force 3 LG DVD RW Corsair H100i WIndowd 8.1 
MonitorKeyboardPowerCase
HP 2159M Logitech CX750M Cosair Carbide 540AIR 
MouseMouse Pad
logitech logitech 
  hide details  
Reply
PRONE
(19 items)
 
Cap't Crunch
(14 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3930k @ 5Ghz Msi X79A-GD45 Gigabyte Radeon 7950 Patriot Sector 7 
Hard DriveOptical DriveCoolingCooling
2xCorsair Force Series 3 Raid-0 LG DVDR/W Custom Water Loop Swiftech Apogee Drive II waterblock/pump 
CoolingCoolingOSMonitor
Swiftech MCRES-Micro Rev 2 Larkooler 240mm Rad server 2008 RC2 HP 2207HD 
KeyboardPowerCaseMouse
HP Classic wireless PC Power and Cooling Silencer Mk II 950W High P... NZXT Phantom...again lol HP Classic wireless 
Mouse PadAudioOther
MicroCenter Onboard TBA 
CPUMotherboardGraphicsRAM
2500k Maximus V Extreme Radeon 6950HD Avexir 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Corsair Force 3 LG DVD RW Corsair H100i WIndowd 8.1 
MonitorKeyboardPowerCase
HP 2159M Logitech CX750M Cosair Carbide 540AIR 
MouseMouse Pad
logitech logitech 
  hide details  
Reply
post #12 of 12
Quote:
Originally Posted by sleepy127 View Post
There is a known problem with IE7. You need to redo your client config but choose no when it ask if you want to use ie settings, then when it ask about a proxy choose no (unless you know you are behind a proxy). The rest of the setting will be normal. Hope this fixes it. I had 8 cores stalled because of it, when I fixed it , it was like the flood gates opened up lol!

(to redo your client config stop folding with the task manager, erase the client configuration file, then restart folding (double click gear) at this point you will be able to redo your settings, just make sure your username is sleepy127 or it won't work right lol---just kidding about the username part)
Thanks for that tip. I just uploaded 15 work units that had been trying to send but couldnt because of IE7. Rep+ for ya. Thanks again.
ForceXXI
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6550 SLA9X @3.13 Asus P5N-E SLI BFG GeForce 7600GT OC 2gigs Corsair CM2X1024 DDR2-800 XMS2-6400 Xtreme 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD Caviar 250gig WinXP SP2 19" Acer LCD basic 
PowerCaseMouse
KINGWIN ABT-450 watt MSDC "Simon Series" (Generic) Micro Optical 
  hide details  
Reply
ForceXXI
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6550 SLA9X @3.13 Asus P5N-E SLI BFG GeForce 7600GT OC 2gigs Corsair CM2X1024 DDR2-800 XMS2-6400 Xtreme 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD Caviar 250gig WinXP SP2 19" Acer LCD basic 
PowerCaseMouse
KINGWIN ABT-450 watt MSDC "Simon Series" (Generic) Micro Optical 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Overclock.net Folding@Home Team
Overclock.net › Forums › Overclockers Care › Overclock.net Folding@Home Team › Second rig not submitting WU's?