Overclock.net › Forums › Overclock.net Forum › Bugs and Technical Issues › Resolved Issues › [Resolved] Rig Disappears from signature.
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[Resolved] Rig Disappears from signature.

post #1 of 13
Thread Starter 
  • What happened?

    Rig Disappears from signature.
  • Are you able to reproduce this problem consistently?

    Yes

  • What steps did you take to reproduce this problem?

    Add rig from drop down menu into signature

  • What action did you expect to occur when this bug appeared?

    My rig not to disappear after 10 minutes
  • Any additional information that will help us diagnose the issue:


  • Browser, active browser addons, and operating system:

    All browsers
    Windows 7 x64

  • URL where the issue occurs:


Main Rig
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
R7 1800x ASUS Prime 370 Pro RX 480 Corsair Dominator 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Samsung 850 Pro  None Windows 10 Pro HP w19e: 1440x900 | Sony KDL40S-5100 1920x1080 
KeyboardPowerCaseMouse
CMStorm Quick Fire. CM 1050w  Cooler Master Cosmos II Roccat Kone XTD (Optical) 
  hide details  
Reply
Main Rig
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
R7 1800x ASUS Prime 370 Pro RX 480 Corsair Dominator 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Samsung 850 Pro  None Windows 10 Pro HP w19e: 1440x900 | Sony KDL40S-5100 1920x1080 
KeyboardPowerCaseMouse
CMStorm Quick Fire. CM 1050w  Cooler Master Cosmos II Roccat Kone XTD (Optical) 
  hide details  
Reply
post #2 of 13
Have you tried this guide:
http://www.overclock.net/t/1258253/how-to-put-your-rig-in-your-sig
TheSadFlute
(16 items)
 
DyingHeart
(17 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-6700K TUF Sabertooth MSI 1080 Ti 16GB 2400MHz C15 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Corsair 480GB LE 3TB WD Green Sammy 500GB 850 EVO H100i 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Pro  BenQ XR3501 Logitech G710+ EVGA G2 750W 
CaseMouseAudioAudio
Cooler Master Stryker Logitech G602 Asus Strix Nakamichi 5.1 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 965BE  Sapphire 790X Zotac GTX650  4GB Corsair 1066 DDR2 (1GBx4) 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
G.Skill Phoenix Pro 120GB WD 2TB Green Stock 3x120mm UQ fans 
OSMonitorKeyboardPower
W7 Pro SP1 x64 LG 21' 1680x1050 Genius  Corsair CX600 
CaseMouseMouse PadAudio
Gigabyte  E-Blue Mazer XFX WarPad On-board 
Audio
Logitech G35 
  hide details  
Reply
TheSadFlute
(16 items)
 
DyingHeart
(17 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-6700K TUF Sabertooth MSI 1080 Ti 16GB 2400MHz C15 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Corsair 480GB LE 3TB WD Green Sammy 500GB 850 EVO H100i 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Pro  BenQ XR3501 Logitech G710+ EVGA G2 750W 
CaseMouseAudioAudio
Cooler Master Stryker Logitech G602 Asus Strix Nakamichi 5.1 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 965BE  Sapphire 790X Zotac GTX650  4GB Corsair 1066 DDR2 (1GBx4) 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
G.Skill Phoenix Pro 120GB WD 2TB Green Stock 3x120mm UQ fans 
OSMonitorKeyboardPower
W7 Pro SP1 x64 LG 21' 1680x1050 Genius  Corsair CX600 
CaseMouseMouse PadAudio
Gigabyte  E-Blue Mazer XFX WarPad On-board 
Audio
Logitech G35 
  hide details  
Reply
post #3 of 13
Thread Starter 
Yes, I know how to add the rig. That's not the issue. It will show in signature for about 10 minutes and disappear. frown.gif
Main Rig
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
R7 1800x ASUS Prime 370 Pro RX 480 Corsair Dominator 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Samsung 850 Pro  None Windows 10 Pro HP w19e: 1440x900 | Sony KDL40S-5100 1920x1080 
KeyboardPowerCaseMouse
CMStorm Quick Fire. CM 1050w  Cooler Master Cosmos II Roccat Kone XTD (Optical) 
  hide details  
Reply
Main Rig
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
R7 1800x ASUS Prime 370 Pro RX 480 Corsair Dominator 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Samsung 850 Pro  None Windows 10 Pro HP w19e: 1440x900 | Sony KDL40S-5100 1920x1080 
KeyboardPowerCaseMouse
CMStorm Quick Fire. CM 1050w  Cooler Master Cosmos II Roccat Kone XTD (Optical) 
  hide details  
Reply
post #4 of 13

Thanks for reporting. Could you be more specific when describing the issue? Which rig did you try? Could you let me know what browser you're using? "All browsers" isn't really helpful in helping me narrow down the issue. Thanks!

post #5 of 13
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by HuddlerSteph View Post

Thanks for reporting. Could you be more specific when describing the issue? Which rig did you try? Could you let me know what browser you're using? "All browsers" isn't really helpful in helping me narrow down the issue. Thanks!

I have tried it with multiple rigs.
By all browsers i mean pretty much the most popular Three. Firefox,Chrome,IE. All latest versions(Minus IE) with no add-ons

I'm fairly certain this is a site issue.
Main Rig
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
R7 1800x ASUS Prime 370 Pro RX 480 Corsair Dominator 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Samsung 850 Pro  None Windows 10 Pro HP w19e: 1440x900 | Sony KDL40S-5100 1920x1080 
KeyboardPowerCaseMouse
CMStorm Quick Fire. CM 1050w  Cooler Master Cosmos II Roccat Kone XTD (Optical) 
  hide details  
Reply
Main Rig
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
R7 1800x ASUS Prime 370 Pro RX 480 Corsair Dominator 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Samsung 850 Pro  None Windows 10 Pro HP w19e: 1440x900 | Sony KDL40S-5100 1920x1080 
KeyboardPowerCaseMouse
CMStorm Quick Fire. CM 1050w  Cooler Master Cosmos II Roccat Kone XTD (Optical) 
  hide details  
Reply
post #6 of 13

I don't doubt it's a site issue but to be respectful of solving this issue for you quicker, the more detailed information you can provide, the higher probability it will be fixed sooner/faster. The less time I have to do searching, the more time I can spend in fixing the problem. smile.gif Thanks for understanding!

post #7 of 13
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by HuddlerSteph View Post

I don't doubt it's a site issue but to be respectful of solving this issue for you quicker, the more detailed information you can provide, the higher probability it will be fixed sooner/faster. The less time I have to do searching, the more time I can spend in fixing the problem. smile.gif
 Thanks for understanding!


I have a total of around 4 rig entry.

Whenever i add a rig to my signature, Regardless of Order or amount added it always disappears within 10 minutes.

I have currently replicated it with Internet Explorer(8), Chrome(25.0.1364.172), and the latest Firefox.

All browsers are bone-stock with 0 Add-ons.

The issues had developed within the last week.

Please let me know exactly what more details you need.

Thanks smile.gif

Edit: It would seem to be working currently.
Edit2: Now its gone again.
Edited by Disturbed117 - 3/14/13 at 10:14am
Main Rig
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
R7 1800x ASUS Prime 370 Pro RX 480 Corsair Dominator 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Samsung 850 Pro  None Windows 10 Pro HP w19e: 1440x900 | Sony KDL40S-5100 1920x1080 
KeyboardPowerCaseMouse
CMStorm Quick Fire. CM 1050w  Cooler Master Cosmos II Roccat Kone XTD (Optical) 
  hide details  
Reply
Main Rig
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
R7 1800x ASUS Prime 370 Pro RX 480 Corsair Dominator 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Samsung 850 Pro  None Windows 10 Pro HP w19e: 1440x900 | Sony KDL40S-5100 1920x1080 
KeyboardPowerCaseMouse
CMStorm Quick Fire. CM 1050w  Cooler Master Cosmos II Roccat Kone XTD (Optical) 
  hide details  
Reply
post #8 of 13

Perfect. Thank you so much! I'll try to reproduce this as soon as possible and file for a ticket to get it fixed. thumb.gif

post #9 of 13

Okay so I applied your rigs for you and 2+ hours later, they're still visible in your signature. They haven't disappeared. :)

post #10 of 13
Thread Starter 
Very well. I will report back if they disappear again.

Thank you.
Main Rig
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
R7 1800x ASUS Prime 370 Pro RX 480 Corsair Dominator 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Samsung 850 Pro  None Windows 10 Pro HP w19e: 1440x900 | Sony KDL40S-5100 1920x1080 
KeyboardPowerCaseMouse
CMStorm Quick Fire. CM 1050w  Cooler Master Cosmos II Roccat Kone XTD (Optical) 
  hide details  
Reply
Main Rig
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
R7 1800x ASUS Prime 370 Pro RX 480 Corsair Dominator 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Samsung 850 Pro  None Windows 10 Pro HP w19e: 1440x900 | Sony KDL40S-5100 1920x1080 
KeyboardPowerCaseMouse
CMStorm Quick Fire. CM 1050w  Cooler Master Cosmos II Roccat Kone XTD (Optical) 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Resolved Issues
Overclock.net › Forums › Overclock.net Forum › Bugs and Technical Issues › Resolved Issues › [Resolved] Rig Disappears from signature.