Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › A8N SLI Premium won't boot.
New Posts  All Forums:Forum Nav:

A8N SLI Premium won't boot. - Page 4

post #31 of 43
Thread Starter 
Somesort of ebay here in Dutchland (the Netherlands )

So you guess it's not fixable? Ok, then I am going to send it back to the chap.
Still Amd'
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon 64 3700+ San Diego MSI K8N Neo4-F XFX 7600 GT-XXX 1024 mb MDT 
OSMonitorKeyboardCase
Windows XP Pro SP2 Samsung Syncmaster 940BW Saitek Eclipse NZXT Trinity 
MouseMouse Pad
Razer Copperhead Tempest Steelpad Qck+ 
  hide details  
Reply
Still Amd'
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon 64 3700+ San Diego MSI K8N Neo4-F XFX 7600 GT-XXX 1024 mb MDT 
OSMonitorKeyboardCase
Windows XP Pro SP2 Samsung Syncmaster 940BW Saitek Eclipse NZXT Trinity 
MouseMouse Pad
Razer Copperhead Tempest Steelpad Qck+ 
  hide details  
Reply
post #32 of 43
Well the cpu fan shoudnt be a problem, it doesnt need to be plugged in to boot anyways, i have my psu fan plugged straight into a molex. And your BIOS isnt the problem, i bought mine forma chap off here and plugged it all in, booted first time. Sorry i dont have any usefull tips, just thought i would eliminate them for you.
Smallville
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel i5 3570k Asus Sabertooth Z77 Asus HD7950 DirectCU II Asus HD7950 DirectCU II 
RAMHard DriveOptical DriveCooling
8GB DDR3 Corsair Vengeance 1600Mhz 128GB Corsair Force Pro, 2 x 2TB HDD, 500GB Ext... LG Blu-Ray, DVD/CD RW drive Corsair H60 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 8.1 Pro 64-bit Genuine 27" Crossover 27Q S-IPS 1440p Cyborg V7 Corsair HX1000 
CaseMouseMouse PadAudio
NZXT Phantom White Microsoft Sidewinder X8 Wireless Steelseries QcK Sennheiser eH250 
  hide details  
Reply
Smallville
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel i5 3570k Asus Sabertooth Z77 Asus HD7950 DirectCU II Asus HD7950 DirectCU II 
RAMHard DriveOptical DriveCooling
8GB DDR3 Corsair Vengeance 1600Mhz 128GB Corsair Force Pro, 2 x 2TB HDD, 500GB Ext... LG Blu-Ray, DVD/CD RW drive Corsair H60 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 8.1 Pro 64-bit Genuine 27" Crossover 27Q S-IPS 1440p Cyborg V7 Corsair HX1000 
CaseMouseMouse PadAudio
NZXT Phantom White Microsoft Sidewinder X8 Wireless Steelseries QcK Sennheiser eH250 
  hide details  
Reply
post #33 of 43
Just for the heck of it, remove the SW connection and manually jump it to eliminate the bad case swithch possibility... rare but a bad one can drive you nuts so I tend to get that out the way quick
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
X4 965 ASUS M4A79 Deluxe 9800GTx2 2x2G OCZ Reapers 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500G WD Black LiteOn CD/DVD R/W Win7 64 22'' ws Acer AL2223W 
KeyboardPowerMouse
MS KU462 Natural SS DA750 MS 5 button 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
X4 965 ASUS M4A79 Deluxe 9800GTx2 2x2G OCZ Reapers 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500G WD Black LiteOn CD/DVD R/W Win7 64 22'' ws Acer AL2223W 
KeyboardPowerMouse
MS KU462 Natural SS DA750 MS 5 button 
  hide details  
Reply
post #34 of 43
Also, have you tried to see if it would boot without a graphics card whatsoever? It should beep three times with no VGA, beeeeep, bep bep (1 long and 2 short beeps). I had somewhat the same trouble when switching video cards around.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3800x2 Manchester, 2.5Ghz ASUS A8N SLI-Deluxe 7600GS --> Smoked 1GB Corsair XMS Platinum 
OSMonitorPowerCase
Windows XP Pro IBM G74 Aspire 520W Purely Custom 
Mouse
IntelliMouse Explorer 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3800x2 Manchester, 2.5Ghz ASUS A8N SLI-Deluxe 7600GS --> Smoked 1GB Corsair XMS Platinum 
OSMonitorPowerCase
Windows XP Pro IBM G74 Aspire 520W Purely Custom 
Mouse
IntelliMouse Explorer 
  hide details  
Reply
post #35 of 43
That picture is just a bit fuzzy but the cmos jumper is on the right pins??
the two to the left
My System
(3 items)
 
  
CPUOS
I7 Q720 Windows 7 Ultimate 
  hide details  
Reply
My System
(3 items)
 
  
CPUOS
I7 Q720 Windows 7 Ultimate 
  hide details  
Reply
post #36 of 43
I had exactly the same issue, everything was working except nothing on the screen. Turned out the Bios by default has the following setting:

Init Display First: PCI or PCI-E (by default it was on PCI)

Simply put in a PCI GPU (if you have one) change the setting to PCI-E and you should be ok
 
X79 Build
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-6950X @ 4.0Ghz Asus Rampage V Extreme [Bios:3101] 2x EVGA GeForce Titan X SC Editions in SLI 32GB (4×8) Corsair Dominator Platinums (3000Mhz) 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Samsung 950 Pro 512GB M.2 Nvme 2x 256GB Vertex 4 SSD (RAID-0) 2x 2TB Seagate Barracuda [Storage] Pioneer BDR-207DBK Blu-ray Writer 
CoolingOSMonitorPower
Corsair H105 (Push/Pull) Windows 10 Pro x64 2x 27" Asus PG278Q ROG Swift 144hz  Corsair AX1500i Digital ATX 80 Plus Titanium 
CaseAudio
Lian Li PC-O8WX ATX Cube Case Logitech Z906 5.1 Surround 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-3930K (C2) @ (4.6Ghz) Asus Rampage IV Extreme X79 (Bios 3204) 3x EVGA GTX780Ti's SC Editions 32GB (4x8GB) G-Skill TridentX 2400Mhz 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
2x 256GB OCZ Vertex 4's (RAID-0) 2x 2TB Seagate Barracuda 7200.14 64MB Cache Pioneer BDR-207DBK Blu-ray Writer Corsair H105 (Push/Pull) 
OSMonitorPowerCase
Win7 Pro 64Bit & Win10 Pro 64Bit Asus ROG Swift (2560x1440 @144hz) Corsair AX1200 + Corsair RED sleeved cables Coolermaster Cosmos II Ultra 
  hide details  
Reply
 
X79 Build
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-6950X @ 4.0Ghz Asus Rampage V Extreme [Bios:3101] 2x EVGA GeForce Titan X SC Editions in SLI 32GB (4×8) Corsair Dominator Platinums (3000Mhz) 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Samsung 950 Pro 512GB M.2 Nvme 2x 256GB Vertex 4 SSD (RAID-0) 2x 2TB Seagate Barracuda [Storage] Pioneer BDR-207DBK Blu-ray Writer 
CoolingOSMonitorPower
Corsair H105 (Push/Pull) Windows 10 Pro x64 2x 27" Asus PG278Q ROG Swift 144hz  Corsair AX1500i Digital ATX 80 Plus Titanium 
CaseAudio
Lian Li PC-O8WX ATX Cube Case Logitech Z906 5.1 Surround 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-3930K (C2) @ (4.6Ghz) Asus Rampage IV Extreme X79 (Bios 3204) 3x EVGA GTX780Ti's SC Editions 32GB (4x8GB) G-Skill TridentX 2400Mhz 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
2x 256GB OCZ Vertex 4's (RAID-0) 2x 2TB Seagate Barracuda 7200.14 64MB Cache Pioneer BDR-207DBK Blu-ray Writer Corsair H105 (Push/Pull) 
OSMonitorPowerCase
Win7 Pro 64Bit & Win10 Pro 64Bit Asus ROG Swift (2560x1440 @144hz) Corsair AX1200 + Corsair RED sleeved cables Coolermaster Cosmos II Ultra 
  hide details  
Reply
post #37 of 43
Thread Starter 
Hey thanks, hadn't thought of that!
But did you get a boot beep?
Still Amd'
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon 64 3700+ San Diego MSI K8N Neo4-F XFX 7600 GT-XXX 1024 mb MDT 
OSMonitorKeyboardCase
Windows XP Pro SP2 Samsung Syncmaster 940BW Saitek Eclipse NZXT Trinity 
MouseMouse Pad
Razer Copperhead Tempest Steelpad Qck+ 
  hide details  
Reply
Still Amd'
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon 64 3700+ San Diego MSI K8N Neo4-F XFX 7600 GT-XXX 1024 mb MDT 
OSMonitorKeyboardCase
Windows XP Pro SP2 Samsung Syncmaster 940BW Saitek Eclipse NZXT Trinity 
MouseMouse Pad
Razer Copperhead Tempest Steelpad Qck+ 
  hide details  
Reply
post #38 of 43
Thread Starter 
Please come back, you almost gave me some hope xD
Still Amd'
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon 64 3700+ San Diego MSI K8N Neo4-F XFX 7600 GT-XXX 1024 mb MDT 
OSMonitorKeyboardCase
Windows XP Pro SP2 Samsung Syncmaster 940BW Saitek Eclipse NZXT Trinity 
MouseMouse Pad
Razer Copperhead Tempest Steelpad Qck+ 
  hide details  
Reply
Still Amd'
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon 64 3700+ San Diego MSI K8N Neo4-F XFX 7600 GT-XXX 1024 mb MDT 
OSMonitorKeyboardCase
Windows XP Pro SP2 Samsung Syncmaster 940BW Saitek Eclipse NZXT Trinity 
MouseMouse Pad
Razer Copperhead Tempest Steelpad Qck+ 
  hide details  
Reply
post #39 of 43
I don't believe you would get a beep...but that is why I asked about the pci card....maybe you could borrow one or pick one up cheap...
My System
(3 items)
 
  
CPUOS
I7 Q720 Windows 7 Ultimate 
  hide details  
Reply
My System
(3 items)
 
  
CPUOS
I7 Q720 Windows 7 Ultimate 
  hide details  
Reply
post #40 of 43
Thread Starter 
Yeah, I am going to try that. Thanks for the idea

So I just got an email back. He said that he would look at it and if it was broken he would refund my money. Another option was to send it to Asus as RMA.
Has anybody had any expreinces with Asus and RMA? Will it take long, because I want to finish te build a.s.a.p

~AMD-rules
Still Amd'
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon 64 3700+ San Diego MSI K8N Neo4-F XFX 7600 GT-XXX 1024 mb MDT 
OSMonitorKeyboardCase
Windows XP Pro SP2 Samsung Syncmaster 940BW Saitek Eclipse NZXT Trinity 
MouseMouse Pad
Razer Copperhead Tempest Steelpad Qck+ 
  hide details  
Reply
Still Amd'
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon 64 3700+ San Diego MSI K8N Neo4-F XFX 7600 GT-XXX 1024 mb MDT 
OSMonitorKeyboardCase
Windows XP Pro SP2 Samsung Syncmaster 940BW Saitek Eclipse NZXT Trinity 
MouseMouse Pad
Razer Copperhead Tempest Steelpad Qck+ 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD Motherboards
Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › A8N SLI Premium won't boot.