Overclock.net › Forums › Overclock.net Forum › Bugs and Technical Issues › Resolved Issues › [Released] Show/Hide details bar for rigs is suddenly too wide (screenshot included)
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[Released] Show/Hide details bar for rigs is suddenly too wide (screenshot included) - Page 2

post #11 of 29
Thread Starter 

Thank you, Steph!

It's a computer!
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K @ 4.5GHz (1.368-1.384V fixed voltage) ASUS P8P67 EVO B3 (UEFI ver. 1850) GTX 780 ASUS DirectCU II (1228 / 6300, 1.180V) G.SKILL Ripjaws X 8GB (2 x 4GB) 1866MHz, CL9 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
250 GB Samsung 840 EVO (C:\) 250 GB Samsung 840 EVO (D:\) 150 GB WD VelociRaptor Samsung SH-S243N 24x DVD Burner 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Samsung SH-S203N 20X DVD Burner Thermaltake Frio Win 7 Home Premium x64 SP1 Retail AOC G2460PG (24" 1920 x 1080 144Hz G-SYNC) 
KeyboardPowerCaseMouse
Filco Majestouch 104-key Cherry MX Blues w/NKRO Corsair HX650 (Bronze, ordered on 12-12-2009) CM 690 Intellimouse Optical (1.1A) 1000Hz polling rate 
Mouse PadAudioAudio
Basic, but premium round X-Fi Titanium HD Klipsch ProMedia 2.1 (with 16 AWG Monster Cable... 
  hide details  
Reply
It's a computer!
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K @ 4.5GHz (1.368-1.384V fixed voltage) ASUS P8P67 EVO B3 (UEFI ver. 1850) GTX 780 ASUS DirectCU II (1228 / 6300, 1.180V) G.SKILL Ripjaws X 8GB (2 x 4GB) 1866MHz, CL9 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
250 GB Samsung 840 EVO (C:\) 250 GB Samsung 840 EVO (D:\) 150 GB WD VelociRaptor Samsung SH-S243N 24x DVD Burner 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Samsung SH-S203N 20X DVD Burner Thermaltake Frio Win 7 Home Premium x64 SP1 Retail AOC G2460PG (24" 1920 x 1080 144Hz G-SYNC) 
KeyboardPowerCaseMouse
Filco Majestouch 104-key Cherry MX Blues w/NKRO Corsair HX650 (Bronze, ordered on 12-12-2009) CM 690 Intellimouse Optical (1.1A) 1000Hz polling rate 
Mouse PadAudioAudio
Basic, but premium round X-Fi Titanium HD Klipsch ProMedia 2.1 (with 16 AWG Monster Cable... 
  hide details  
Reply
post #12 of 29
Looks the same for me when using Firefox. I just checked with IE10 and everything looks normal there.

Win 7 64bit SP1, Firefox 19.0.2.
Beestje 2.0
(20 items)
 
Beestje 1.5
(16 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i7 3820 Sabertooth X79 ASUS GeForce GTX 680 ASUS GeForce GTX 680 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
Samsung low profile x4 OCZ Vertex 3 Crucial M4 Samsung HD103SJ 
Optical DriveCoolingCoolingOS
Lite-On BD drive Megahalems rev. B Cooler Master Excalibur Windows 7 home premium x64 
MonitorKeyboardPowerCase
ASUS VG278H Logitech G710+ Corsair TX750 Silverstone Raven 2 Evolution 
MouseMouse PadAudioAudio
Corsair M60 Razer Kabuto Echo Audiofire 2 Sennheiser HD515 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 920 Asus P6T Club3d HD7870 royalKing Corsair Dominator 3x4GB 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Crucial V4 128GB Seagate Barracuda LP 2TB LG GH22LS Scythe Mugen 2b 
CoolingCoolingMonitorKeyboard
CM Excalibur x2 CM R4 x3 Samsung BX2450 Microsoft Sidewinder X6 
PowerCaseMouseMouse Pad
Seasonic M12 II 520 Antec 600 Microsoft Intellimouse Razer Kabuto 
  hide details  
Reply
Beestje 2.0
(20 items)
 
Beestje 1.5
(16 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i7 3820 Sabertooth X79 ASUS GeForce GTX 680 ASUS GeForce GTX 680 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
Samsung low profile x4 OCZ Vertex 3 Crucial M4 Samsung HD103SJ 
Optical DriveCoolingCoolingOS
Lite-On BD drive Megahalems rev. B Cooler Master Excalibur Windows 7 home premium x64 
MonitorKeyboardPowerCase
ASUS VG278H Logitech G710+ Corsair TX750 Silverstone Raven 2 Evolution 
MouseMouse PadAudioAudio
Corsair M60 Razer Kabuto Echo Audiofire 2 Sennheiser HD515 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 920 Asus P6T Club3d HD7870 royalKing Corsair Dominator 3x4GB 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Crucial V4 128GB Seagate Barracuda LP 2TB LG GH22LS Scythe Mugen 2b 
CoolingCoolingMonitorKeyboard
CM Excalibur x2 CM R4 x3 Samsung BX2450 Microsoft Sidewinder X6 
PowerCaseMouseMouse Pad
Seasonic M12 II 520 Antec 600 Microsoft Intellimouse Razer Kabuto 
  hide details  
Reply
post #13 of 29
I was wondering what was going on here. Glad to see i'm not the only one with the issue.
Main Rig
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
R7 1800x ASUS Prime 370 Pro RX 480 Corsair Dominator 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Samsung 850 Pro  None Windows 10 Pro HP w19e: 1440x900 | Sony KDL40S-5100 1920x1080 
KeyboardPowerCaseMouse
CMStorm Quick Fire. CM 1050w  Cooler Master Cosmos II Roccat Kone XTD (Optical) 
  hide details  
Reply
Main Rig
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
R7 1800x ASUS Prime 370 Pro RX 480 Corsair Dominator 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Samsung 850 Pro  None Windows 10 Pro HP w19e: 1440x900 | Sony KDL40S-5100 1920x1080 
KeyboardPowerCaseMouse
CMStorm Quick Fire. CM 1050w  Cooler Master Cosmos II Roccat Kone XTD (Optical) 
  hide details  
Reply
post #14 of 29
Hey guys, we appreciate your efforts to report this issue but no more reports are needed the issue has been ticketed as per HuddlerSteph's last post.

If a bug/issue has a ticket number the dev team has the info they need from us/have confirmed the bug/issue, also the prefix tag in the title is [Pending release] so a fix should be in place with the next bi-weekly update.
Quote:
[Confirmed] - This means the behavior is confirmed, but, due to the nature of the issue it may or may not be able to be fixed.
[Will Fix] - This means we are aware of and have confirmed then issue, but a fix is not yet in development. That could be because we're still investigating the issue to determine an exact cause, or because it is a low priority issue and will be done as time allows.
[In Progress] - This means the developers are currently working on a fix to be pushed out in a future release.
[Release Pending] - This means the fix is finished and assigned to a future bi-weekly update. At the time the update is released, these completed issues will be moved into the "Resolved Issues" forum for archival.
post #15 of 29
Thread Starter 

Thank you for the information, Bitemarks and bloodstains!

It's a computer!
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K @ 4.5GHz (1.368-1.384V fixed voltage) ASUS P8P67 EVO B3 (UEFI ver. 1850) GTX 780 ASUS DirectCU II (1228 / 6300, 1.180V) G.SKILL Ripjaws X 8GB (2 x 4GB) 1866MHz, CL9 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
250 GB Samsung 840 EVO (C:\) 250 GB Samsung 840 EVO (D:\) 150 GB WD VelociRaptor Samsung SH-S243N 24x DVD Burner 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Samsung SH-S203N 20X DVD Burner Thermaltake Frio Win 7 Home Premium x64 SP1 Retail AOC G2460PG (24" 1920 x 1080 144Hz G-SYNC) 
KeyboardPowerCaseMouse
Filco Majestouch 104-key Cherry MX Blues w/NKRO Corsair HX650 (Bronze, ordered on 12-12-2009) CM 690 Intellimouse Optical (1.1A) 1000Hz polling rate 
Mouse PadAudioAudio
Basic, but premium round X-Fi Titanium HD Klipsch ProMedia 2.1 (with 16 AWG Monster Cable... 
  hide details  
Reply
It's a computer!
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K @ 4.5GHz (1.368-1.384V fixed voltage) ASUS P8P67 EVO B3 (UEFI ver. 1850) GTX 780 ASUS DirectCU II (1228 / 6300, 1.180V) G.SKILL Ripjaws X 8GB (2 x 4GB) 1866MHz, CL9 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
250 GB Samsung 840 EVO (C:\) 250 GB Samsung 840 EVO (D:\) 150 GB WD VelociRaptor Samsung SH-S243N 24x DVD Burner 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Samsung SH-S203N 20X DVD Burner Thermaltake Frio Win 7 Home Premium x64 SP1 Retail AOC G2460PG (24" 1920 x 1080 144Hz G-SYNC) 
KeyboardPowerCaseMouse
Filco Majestouch 104-key Cherry MX Blues w/NKRO Corsair HX650 (Bronze, ordered on 12-12-2009) CM 690 Intellimouse Optical (1.1A) 1000Hz polling rate 
Mouse PadAudioAudio
Basic, but premium round X-Fi Titanium HD Klipsch ProMedia 2.1 (with 16 AWG Monster Cable... 
  hide details  
Reply
post #16 of 29
Quote:
Originally Posted by TwoCables View Post

  • What happened?

    I get this for everyone's rig, including mine:


    RigBug.png


  • Are you able to reproduce this problem consistently?

    Yes


  • What steps did you take to reproduce this problem?

    I refreshed, I restarted my browser, and then I restarted my computer


  • Any additional information that will help us diagnose the issue:

    This began happening about 20 minutes ago


  • Browser, active browser addons, and operating system:

    Firefox 19.0, I tested this in Firefox's Safe Mode, Windows 7

    This problem does not exist in IE8. Everything is rendered perfectly there.

Quote:
Originally Posted by HuddlerSteph View Post

Thank you guys for the super helpful info! I'll go ahead and investigate.

Filed as ticket #12616. Thanks!

I had this problem then I checked my debugging log, pointed to the .Net framework. I uninstalled Firefox ran CCleaner, Rebooted updated to the newest .Net frameworks and then Reinstalled and rebooted and Problem solved. There is many reported issues with the .Net and Firefox:

http://support.mozilla.org/en-US/kb/reset-firefox-easily-fix-most-problems

I think the problem lies in the software, I see no broken strings in the code or packets transmited from the OCN server so far other than the accasional double post issue..... rolleyes.gif



Hope this helps! thumb.gif
post #17 of 29
Thread Starter 

I don't have CCleaner, so I couldn't do this. I tried anyway without CCleaner but it's still there. Oh well. At least I have the latest .Net Framework now (I'm just guessing that this is a good thing).

It's a computer!
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K @ 4.5GHz (1.368-1.384V fixed voltage) ASUS P8P67 EVO B3 (UEFI ver. 1850) GTX 780 ASUS DirectCU II (1228 / 6300, 1.180V) G.SKILL Ripjaws X 8GB (2 x 4GB) 1866MHz, CL9 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
250 GB Samsung 840 EVO (C:\) 250 GB Samsung 840 EVO (D:\) 150 GB WD VelociRaptor Samsung SH-S243N 24x DVD Burner 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Samsung SH-S203N 20X DVD Burner Thermaltake Frio Win 7 Home Premium x64 SP1 Retail AOC G2460PG (24" 1920 x 1080 144Hz G-SYNC) 
KeyboardPowerCaseMouse
Filco Majestouch 104-key Cherry MX Blues w/NKRO Corsair HX650 (Bronze, ordered on 12-12-2009) CM 690 Intellimouse Optical (1.1A) 1000Hz polling rate 
Mouse PadAudioAudio
Basic, but premium round X-Fi Titanium HD Klipsch ProMedia 2.1 (with 16 AWG Monster Cable... 
  hide details  
Reply
It's a computer!
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K @ 4.5GHz (1.368-1.384V fixed voltage) ASUS P8P67 EVO B3 (UEFI ver. 1850) GTX 780 ASUS DirectCU II (1228 / 6300, 1.180V) G.SKILL Ripjaws X 8GB (2 x 4GB) 1866MHz, CL9 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
250 GB Samsung 840 EVO (C:\) 250 GB Samsung 840 EVO (D:\) 150 GB WD VelociRaptor Samsung SH-S243N 24x DVD Burner 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Samsung SH-S203N 20X DVD Burner Thermaltake Frio Win 7 Home Premium x64 SP1 Retail AOC G2460PG (24" 1920 x 1080 144Hz G-SYNC) 
KeyboardPowerCaseMouse
Filco Majestouch 104-key Cherry MX Blues w/NKRO Corsair HX650 (Bronze, ordered on 12-12-2009) CM 690 Intellimouse Optical (1.1A) 1000Hz polling rate 
Mouse PadAudioAudio
Basic, but premium round X-Fi Titanium HD Klipsch ProMedia 2.1 (with 16 AWG Monster Cable... 
  hide details  
Reply
post #18 of 29
Quote:
Originally Posted by TwoCables View Post

I don't have CCleaner, so I couldn't do this. I tried anyway without CCleaner but it's still there. Oh well. At least I have the latest .Net Framework now (I'm just guessing that this is a good thing).

Yea sorry it dident work, Click:

Firefox(Orange Tab on top left)

>Click Web Development

-Select: Web Console

-Select: Inspect

(TAKE SCREENSHOT AND POST)

Then select the area on the page you are having problems with:

Then;

Firefox(Orange Tab on top left)

>Click Web Development

-Select: Error Console

(TAKE SCREENSHOT AND POST AS WELL)

Thanks! thumb.gif

Example:




post #19 of 29
Thread Starter 

Thank you for your time, MCCSolutions! Here are the screenshots:

 

http://home.comcast.net/~twocables/WebConsole-Inspect.png

 

http://home.comcast.net/~twocables/Error%20Console.png (this is the same as the above, but with the Error Console added in after selecting the problem element)

It's a computer!
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K @ 4.5GHz (1.368-1.384V fixed voltage) ASUS P8P67 EVO B3 (UEFI ver. 1850) GTX 780 ASUS DirectCU II (1228 / 6300, 1.180V) G.SKILL Ripjaws X 8GB (2 x 4GB) 1866MHz, CL9 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
250 GB Samsung 840 EVO (C:\) 250 GB Samsung 840 EVO (D:\) 150 GB WD VelociRaptor Samsung SH-S243N 24x DVD Burner 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Samsung SH-S203N 20X DVD Burner Thermaltake Frio Win 7 Home Premium x64 SP1 Retail AOC G2460PG (24" 1920 x 1080 144Hz G-SYNC) 
KeyboardPowerCaseMouse
Filco Majestouch 104-key Cherry MX Blues w/NKRO Corsair HX650 (Bronze, ordered on 12-12-2009) CM 690 Intellimouse Optical (1.1A) 1000Hz polling rate 
Mouse PadAudioAudio
Basic, but premium round X-Fi Titanium HD Klipsch ProMedia 2.1 (with 16 AWG Monster Cable... 
  hide details  
Reply
It's a computer!
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K @ 4.5GHz (1.368-1.384V fixed voltage) ASUS P8P67 EVO B3 (UEFI ver. 1850) GTX 780 ASUS DirectCU II (1228 / 6300, 1.180V) G.SKILL Ripjaws X 8GB (2 x 4GB) 1866MHz, CL9 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
250 GB Samsung 840 EVO (C:\) 250 GB Samsung 840 EVO (D:\) 150 GB WD VelociRaptor Samsung SH-S243N 24x DVD Burner 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Samsung SH-S203N 20X DVD Burner Thermaltake Frio Win 7 Home Premium x64 SP1 Retail AOC G2460PG (24" 1920 x 1080 144Hz G-SYNC) 
KeyboardPowerCaseMouse
Filco Majestouch 104-key Cherry MX Blues w/NKRO Corsair HX650 (Bronze, ordered on 12-12-2009) CM 690 Intellimouse Optical (1.1A) 1000Hz polling rate 
Mouse PadAudioAudio
Basic, but premium round X-Fi Titanium HD Klipsch ProMedia 2.1 (with 16 AWG Monster Cable... 
  hide details  
Reply
post #20 of 29
FYI: These are the relevant bugging and html, I will see what I can find out.....

New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Resolved Issues
Overclock.net › Forums › Overclock.net Forum › Bugs and Technical Issues › Resolved Issues › [Released] Show/Hide details bar for rigs is suddenly too wide (screenshot included)