Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › having issue, info from other graphic cards not showing "solved"
New Posts  All Forums:Forum Nav:

having issue, info from other graphic cards not showing "solved"

post #1 of 3
Thread Starter 
hi, look here. idk what the cause is but fan changing is only possible on first gpu, the other ones doesnt let me change theyr fan speed. iv tried reinstalled drivers and cleaned drivers and tried different drivers.
right now im using 13.1 driver as the 13.2 beta gave me BSODs. so im bit stuck. so please help.
im using windows 8 fully updated atm, iv installed cap profiles when using 13.1 but not with 13.2.
any help is greatly appriciated.



post #2 of 3
It is because they are idle, I believe you have to disable ULPS.
Snowdevil
(16 items)
 
ASUS G750JM
(9 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
[i7 4790K @ 4.4 GHz (1.186v)] [Asus Sabertooth Z97 Mark S] [nVidia Geforce GTX 1080] [nVidia Geforce GTX 1080] 
RAMHard DriveCoolingOS
[G.Skill 32GB DDR3 2133 MHz] [Crucial MX100 256GB] [Phanteks PH-TC12DX] [Win 10.1 Pro] 
MonitorMonitorKeyboardPower
[LG 29UM65 (2560x1080)] [QNIX Evo II LED (2560x1440)] [WASD v2 Tenkeyless] [NZXT Hale90 v2 ] 
CaseMouseMouse PadAudio
[ThermalTake GT10 Snow Edition] [Razer Mamba - Chroma] [Razer Kabuto] [Razer Man O' War] 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4770HQ Intel HM87 Express Chipset Geforce GTX 860M 8GB DDR3L 1600 MHz 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung SSD EVO DVD-RW Stock Windows 8.1 
Monitor
1920x1080 TN 
  hide details  
Reply
Snowdevil
(16 items)
 
ASUS G750JM
(9 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
[i7 4790K @ 4.4 GHz (1.186v)] [Asus Sabertooth Z97 Mark S] [nVidia Geforce GTX 1080] [nVidia Geforce GTX 1080] 
RAMHard DriveCoolingOS
[G.Skill 32GB DDR3 2133 MHz] [Crucial MX100 256GB] [Phanteks PH-TC12DX] [Win 10.1 Pro] 
MonitorMonitorKeyboardPower
[LG 29UM65 (2560x1080)] [QNIX Evo II LED (2560x1440)] [WASD v2 Tenkeyless] [NZXT Hale90 v2 ] 
CaseMouseMouse PadAudio
[ThermalTake GT10 Snow Edition] [Razer Mamba - Chroma] [Razer Kabuto] [Razer Man O' War] 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4770HQ Intel HM87 Express Chipset Geforce GTX 860M 8GB DDR3L 1600 MHz 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung SSD EVO DVD-RW Stock Windows 8.1 
Monitor
1920x1080 TN 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Thread Starter 
Solved
Edited by DinaAngel - 3/15/13 at 7:26pm
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › having issue, info from other graphic cards not showing "solved"