Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › HD 7950 boost cant run anything using opengl
New Posts  All Forums:Forum Nav:

HD 7950 boost cant run anything using opengl

post #1 of 2
Thread Starter 
Im trying to run rage on steam that i just got & it crashes instantly with a black screen blaming atioglxx.dll & i already copied that file to the rage folder that google says & it still doesnt work.. awesomenauts also crashes the same way blaming the same file when ran in opengl mode, i try to run opengl ANYTHING & they all instant crash with the same problem. I have the proper opengl file, copying to the game's folder does nothing, what is this crap?
     
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 6700k @ 4.5 GHz Asus Sabertooth Z170 S ZOTAC GTX 1070 AMP! 8GB G.SKILL Ripjaws V 16GB DDR4 2400 @ 2800 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Crucial MX100 512GB Samsung 850 EVO 1TB Toshiba 2TB 7.2K RPM Silicon Power S60 120GB 
CoolingOSMonitorKeyboard
Noctua NH-D15S Windows 10 Pro x64 Acer G257HU Logitech G910 
PowerCaseMouseMouse Pad
EVGA SuperNOVA 750W G2 Cooler Master HAF XB EVO Steelseries Rival Some cheap generic crap 
AudioAudio
Asus Xonar DGX Kingston HyperX Cloud Revolver 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 4710MQ Eurocom X3 R2/Clevo P157SM-A GeForce GTX 965M 4GB @ 1178/1353 MHz 16GB DDR3L 1866 @ 2133 11-11-11-31-2T 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
[SSD] Mushkin ECO2 240GB [HDD] HGST 1TB 7.2K RPM SATA III Stock Windows 10 Pro x64 
MonitorKeyboardPowerCase
15.6" 1080P LCD Stock Stock 180W Stock 
MouseAudio
Touchpad/Microsoft Optical Mouse Sound Blaster X-Fi MB3 
  hide details  
Reply
     
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 6700k @ 4.5 GHz Asus Sabertooth Z170 S ZOTAC GTX 1070 AMP! 8GB G.SKILL Ripjaws V 16GB DDR4 2400 @ 2800 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Crucial MX100 512GB Samsung 850 EVO 1TB Toshiba 2TB 7.2K RPM Silicon Power S60 120GB 
CoolingOSMonitorKeyboard
Noctua NH-D15S Windows 10 Pro x64 Acer G257HU Logitech G910 
PowerCaseMouseMouse Pad
EVGA SuperNOVA 750W G2 Cooler Master HAF XB EVO Steelseries Rival Some cheap generic crap 
AudioAudio
Asus Xonar DGX Kingston HyperX Cloud Revolver 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 4710MQ Eurocom X3 R2/Clevo P157SM-A GeForce GTX 965M 4GB @ 1178/1353 MHz 16GB DDR3L 1866 @ 2133 11-11-11-31-2T 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
[SSD] Mushkin ECO2 240GB [HDD] HGST 1TB 7.2K RPM SATA III Stock Windows 10 Pro x64 
MonitorKeyboardPowerCase
15.6" 1080P LCD Stock Stock 180W Stock 
MouseAudio
Touchpad/Microsoft Optical Mouse Sound Blaster X-Fi MB3 
  hide details  
Reply
post #2 of 2
Are you using the latest 13.3 beta2 drivers? If so, switch back to 13.2 beta7. OpenGL is broken on the 13.3. Otherwise, use the amd cleanup utility to totally uninstall the drivers on your system and then install 13.2 beta7.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › HD 7950 boost cant run anything using opengl